studentka_kiss !!! (inak maju aj inzerciu "studentka Martina"... Chlapci ak si chcete usetrit cas vyhnite sa oblukom !! Nieco strasne!! Najprv volam, ci je tam Martina ta co je na foto, ze ano, idem teda a otvori ale ze hroza za dverami asi 20 parov rozhadzanych topanok, otvori uplne ina baba, druha so zalozenymi rukami opreta o stenu a v tvari vyraz unaveneho robotnika po 20 hodinovej sichte bez pauzy. moj pokus nadviazat konverzaciu bol odmeneny este znudenejsim usklabkom. Pytam sa , ci su na byte dve, ze nie a vysla dalsia , ktorej by som nedal ani 10 € a nie 80 !!! Cez zaves som este v pozadi videl dalsie asi dve . No katastrofa, Nieco ine na foto, nieco ine do telefonu ako realita. Nerobil som si iluzie, ale cim dalej tym viac sa presviedcam, ze cim vyssie ceny, tym vacsia katastrofa!!!!!! A to chodim na privaty ( posledne roky pomenej) asi 6-7 rokov.
Baby, kto vam tie falosne fotky a mile telefonistky zere ? Opiti Anglani o 3 rano ?
A este jedna skusenost s dvomi Ceskami ( Vicky a Naty ) . Fotky ako z modnej prehliadky a opat skutocnost tragicka...+ 10 kilo, foto asi z maturitneho tabla a najme pristup v style , tak jedeme ,jedeme, zadnej uvodnej pokec, ze dveri hned do roboty, cas bezi!!! Ja to volam, ze urob sa dole pri schrankach, peniaze hod do schranky a ja si uz pre ne zbehnem !!! Cize vikendova katastrofa.