Neregistrovaný napísal:Bol som s beou 2270 boli sme v aute fotky su jej no v skutocnosti vypada horsie strhanejsie mal som len fajku 7/10 bola ochotna a mila ma nadherne prsia na svoj vek
zdravim ta a ake ma ceny heslo nevieme?
Neregistrovaný napísal:Bol som s beou 2270 boli sme v aute fotky su jej no v skutocnosti vypada horsie strhanejsie mal som len fajku 7/10 bola ochotna a mila ma nadherne prsia na svoj vek
zvladne aj hlboky oral? naco vsetko sa da nahovorit?Neregistrovaný napísal: ↑Ne 14. Máj 2017 20:30:57@Rexik1990 je jednicka.mila pritulna mozem len odporucit
a na byte je sama fajka a sex ako hodnotis?Jan035 napísal: ↑Ut 27. Jún 2017 18:29:58Lenka je super, fotky sedia, je milá a pekná do tváre, prijemne vystupovanie. Ja som bol veľmi spokojný
Príspevky užívateľov môžu obsahovať sexuálne explicitný textový alebo slovný materiál. Sú preto určené výhradne pre osoby staršie ako 18 rokov.
Všetky obrazové a textové materiály, ktoré tieto stránky obsahujú, sú chránené autorským zákonom a ich šírenie je dovolené iba s predchádzajúcim súhlasom ich majiteľa.
Prevádzkovateľ stránky Forum.Amaterky.sk nenesie zodpovednosť za informácie uvedené v jednotlivých príspevkoch, za ich obsah zodpovedajú ich autori.
© 2015 Amaterky.sk