Mate na nu mobil prosim?Hosť napísal:ani sa nenamáhajte, je to otras a strašne smrdí od cigarietFeroHC napísal:Cau, zistil si o nej nieco? Oplati sa? Alebo niekto ini co mate snou skusenosti.japan napísal:nejake skusenosti s nickom NinuskaNR?
No isiel som dnes k nej. Uz jej pohlad sa mi nezdal, cista fetka. Ked sa dala do svetla ruky pokryte same vyrazky a vraj to z antibiotik. No otocka a cau. Dievca je velke riziko...
Pinokio90 napísal:Davnejske som u nej bol zopar krat ked nerobila v Ba. Taka trosku čudačka, masersku skolu tiez nevychodila a masiruje oblecena to su take minusy. No vzdy sa da zjednat a dakefy ukecat aj na fajku dokonca...argus napísal:oleandra - nasiel som na pokeci neviem ci aj inzeruje dake skusenposti pani?
Ja som bol u nej pred cca 3 rokmi, typicke pervitinove zuby, vyziabnuta....masaz prekvapivo velmi dobra a dlha, ukoncenie rukami, aj tak som bol nervozny, ci su umyte....faju bez, nebodaj viac by som neriskoval.muaddib2 napísal:No isiel som dnes k nej. Uz jej pohlad sa mi nezdal, cista fetka. Ked sa dala do svetla ruky pokryte same vyrazky a vraj to z antibiotik. No otocka a cau. Dievca je velke riziko...Pinokio90 napísal:Davnejske som u nej bol zopar krat ked nerobila v Ba. Taka trosku čudačka, masersku skolu tiez nevychodila a masiruje oblecena to su take minusy. No vzdy sa da zjednat a dakefy ukecat aj na fajku dokonca...argus napísal:oleandra - nasiel som na pokeci neviem ci aj inzeruje dake skusenposti pani?
Chalani niekto ma kontakt alebo vie o nejakej babe v okoli Dudiniec alebo Šahy ??...
Faju bez nerobí, masáž je podľa mňa jedna z dosť dobrých. Aj iba masáž penisu sa dá pol hodinová. Pre mňa jedna skoro z najlepších, čo sa týka techniky (aspoň mne to vyhovuje). Ale vyššie spomínané symptomy (vyrážky, zuby a pod.) som si nevšimol! Budem sa musieť lepšie prizrieť! Ak to tak je, končím aj ja s ňou! Niekto ďalší by nemohol hodiť koment, aby sme vedeli, či to nie je zdravotné riziko k nej chodiť???
Johnny - toto je uz asi jej 50ty nick na azete. Neodporucam, mne prislo ze to je neaka fetacka tak som odisiel...
Na tu sa chlapce vykasli oblukom, uplne nemehlo, romka, vygumovana hlava, neochotna.
to si nikto nevsimol, ze je to chlap? strnisko a v gatiach vtak? o vyzore pomlcimmuaddib2 napísal:No isiel som dnes k nej. Uz jej pohlad sa mi nezdal, cista fetka. Ked sa dala do svetla ruky pokryte same vyrazky a vraj to z antibiotik. No otocka a cau. Dievca je velke riziko...Pinokio90 napísal:Davnejske som u nej bol zopar krat ked nerobila v Ba. Taka trosku čudačka, masersku skolu tiez nevychodila a masiruje oblecena to su take minusy. No vzdy sa da zjednat a dakefy ukecat aj na fajku dokonca...argus napísal:oleandra - nasiel som na pokeci neviem ci aj inzeruje dake skusenposti pani?
caute neviete niekto nieco nahodou o babe s nickom cicka39 alebo stretko2015 dlho nebola na pokeci a neviem ci este ponuka alebo nie.
Ahojte,
aké máte skúsenosti s babou pod nikmy ako
sofinka255
sofinka280 atď...
asi pred rokom som o nej prudko uvažoval,
ale dočitál som sa, že nie je úplne košér.
Tak teda aká je? Oplatila by sa? Rád by som počul vaše názory.
sofinka255
sofinka280 atď...
Ma niekto skusenost s MadamMarianou ? tn
To vela vysvetluje, este ze som sa jej/ho nedotkol. Si nahmatal prekvapko?Pinokio90 napísal:Davnejske som u nej bol zopar krat ked nerobila v Ba. Taka trosku čudačka, masersku skolu tiez nevychodila a masiruje oblecena to su take minusy. No vzdy sa da zjednat a dakefy ukecat aj na fajku dokonca...argus napísal:oleandra - nasiel som na pokeci neviem ci aj inzeruje dake skusenposti pani?
to si nikto nevsimol, ze je to chlap? strnisko a v gatiach vtak? o vyzore pomlcim
Abigel-26 ...ma niekto skusenost s tou babou z NZ? album ma otvoreny, dik...
Ahoj, vedel by mi niekto poradiť nejakú real babu z Bratislavy na pokeci? Nemám s nimi skúsenosti tak dúfam ze mi poradíte.
Zdar chlapi niekto skúsenosti s domina114 ?
mal uz niekto slzu z TT? niekde okolo stanice, alebo maxu byva
Chcem sa opýtať ci ma niekto skúsenosť s kockou z Ilavy nick lenlenka12345.
Za odpoved Dakujem
Za odpoved Dakujem
Caute skusal niekto? hriesnica55555 ak ano poprosim skusenosti…dik
elizabeth71122110
bol niekto skusit ?
bol niekto skusit ?
ma niekto skusenost s touto slecnou? darina00001
darina00001 tento nick je určite podvod,babu na fotkách poznáma amaterka to neni
Bol niekto s touto kočkou ? 01-UMNA-NA-BYTE-01
no ja som bol a je to takto, je to trochu extrem, po prvé je to cigánka, stretko je na dome na začiatku geta. jediné pozitívne sú tie prsia a sú fakt real a sú super. ona je taka nemtavá až keď som ju poriadne doje...l začala sa snažiť. bol tam kamarát a ten si pochvaloval že šukala ako blázonDantte napísal:Ahojte,
sofinka255
sofinka280 atď...