Erotický privát - Thai Massage (22), Bratislava - Staré Mesto, ID:20619 | Amaterky.sk Thai Massage
Erotický privát - Tantra Shakti (30), Bratislava - Staré Mesto, ID:10200 | Amaterky.sk Tantra Shakti
Erotický privát - Thai Massage (28), Bratislava - Staré Mesto, ID:20970 | Amaterky.sk Thai Massage
Erotický privát - Thai Massage (30), Bratislava - Staré Mesto, ID:21106 | Amaterky.sk Thai Massage
Sex privát - Masáže Nela (25), Nové Mesto nad Váhom, ID:21685 | Amaterky.sk Masáže Nela
Sex privát - Masérka (43), Košice - Dargovských Hrdinov, ID:12269 | Amaterky.sk Masérka
Erotický privát - Thai4you-masáž (24), Bratislava - Staré Mesto, ID:18098 | Amaterky.sk Thai4you-masáž
Erotický privát - Tantra Lucia (27), Prešov, ID:21104 | Amaterky.sk Tantra Lucia
Sex privát - Thai Body+Body (28), Bratislava - Staré Mesto, ID:14872 | Amaterky.sk Thai Body+Body
Sex privát a escort - TS Žilina (27), Žilina, ID:19963 | Amaterky.sk TS Žilina
Sex privát - GFE (29), Prešov, ID:20937 | Amaterky.sk GFE
Sex privát - Lola (41), Pezinok, ID:11382 | Amaterky.sk Lola
  • Tantra masaze

  • Vaše skúsenosti s erotickými masážami..
Vaše skúsenosti s erotickými masážami..
 #1520  od Tantra_lover
 Pi 12. Jún 2015 11:57:48 
Tak zdravim.
….uz pred asi 5timi rokmi ma prestali bavit slapky-slecny z privatov. Jednak lebo vsade citam pocuvam o pohlavnych chorobach, o tom ako koho kde okradli ,kto ich kde zavrel a nechcel pustit prec pred zaplatenim ,,bonusu,,. Tak som sa rozhodol vyskusat (vtedy to este vychadzalo na svetlo sveta) tantricku masaz, …

Bolo to neporovnatelne, ine, krajsie, zmyselnejsie, milsie, chapavejsie, a hlavne mate pocit ze ste tam … Vsetci co navstevuju alebo minimalne raz navstivili sex privat, vedia o com hovorim.
Takze tantra, je to vlastne akasi masaz, ale neuvolnia vam tam stuhnutu siju ci zaseknuty chrbat. Zato vas tam hladkaju, obijmaju, a mate pocit ze naozaj su tam v ten dany okamih iba pre vas. Co aj niekde (kde vedia co je to tantra) naozaj su.
….za tych pat rokov som toho poskusal uz naozaj moc. Celu Bratislavu. Je tu asi 20 salonov momentalne, …ked ten boom nastaval, boli tu asi iba dva ci tri. A teraz ako huby po dazdi. No pozor nieje tantra ako tantra. Niekde vam ponuknu fajku, inde rovno sex, no chlapi pozor, aj ked vam povedia,ze ste prvy, prvy isto nieste a pred vami ich tam bolo v ten den dalsich 10 :-D ja si vyberam skor tie masaze, kde je ukoncenie rukou. To mi staci.

Nedavno som mal moznost navstivit jeden salon. Luxury tantra. Nachadzaju sa pri Kamennom namesti v bratislave. A verte mi, ze to bolo jedno z tych TOP TOP najlepsich ake som kedy zazil. Telefon mi dvihla mila recepcna, na vsetky otazky mi odpovedala (aj ked som ju oklamal ze s tantrou nemam ziadne skusenosti,ze mi musi vsetko vysvetlit,) ,tak milo ze som nevahal ani chvilu k nim ist. Opytal som sa ako ,,neznalec,, ktoru masaz mi na zaciatok odporuca a aj ked maju najdrahsiu nieco okolo 300eur odporucila mi jednu z tych lacnejsich. Ziadne nasilie, alebo nutenie aby sa zarobilo….Objednal som sa teda na najblizsi volny termin. CHLAPI STOJI TO ZATO!!!! po prichode mi otvorila dvere mlada krasna slecna, mila, uctiva,vsade cisto, poriadok… Po rozhovore kde ma sama oboznamila s tym co bude nasledovat, ma odprevadila do sprchy, a ked som vysiel hrala hudba, sviecky a ona ma tam s usmevom cakala. Zacala ritual co je nieco ako uctenie si tela. . . a uz to jej islo skvelo, hned sa mi postavil…!!!!!!!! Zacala masaz a to bolo nieco fakt skvele. Asi sa zomna stal romantik, lebo to hladkanie a mojkanie ako pri tantre som nikdy predtym nemusel. Pri tom ako ma masirovala sa mi divala do oci a vzdy ked sa nam oci stretli sa usmiala. Mile, nenutene. Niekede masiruju penis az nakonci, no tu som mal skusenost, ze hned ako som sa otocil na chrbat ma zacala drazdit na striedacku s masazou, a ten jej pohlad naozaj stal zato. Nemusela ani dlho pracovat a uz to bolo. Mali sme este nejaky cas, tak si ku mne lahla a zacala ma hladkat, malemu sa to tiez pacilo a hned ako to zbadala, zacala sa mu opat venovat….takze ziadne take, ze jeden krat a dovi… Vsetko bolo uzasne!!! Slecna sa volala SHANTI, a mozem ju naozaj kazdemu odporucit. Zazil som vela skvelych masazi ale toto patrilo medzi najlepsie.
O zakaznika uz nepridu,verim ze oni budu s tymto pristupom na trhu dalsich 5rokov…
Odporucam!!!

https://amaterky.sk/4830
https://amaterky.sk/3952
https://amaterky.sk/4113
https://amaterky.sk/4458

ĽUTUJEME, INZERÁT Č.4458 NIE JE DOSTUPNÝ NA ZOBRAZENIE

Možné príčiny Vášho problému

  • Nesprávne číslo inzerátu
  • Inzerát bol dočasne vypnutý alebo vymazaný zadávateľom
 #1653  od anybody
 So 27. Jún 2015 15:41:18 
Ahojte...Tantra_Lover, vdaka za recenziu, skutocne pekne napisane, takychto recenzii je tu naozaj malo ;-) rad by som sa vsak spytal, ci nahodou niekto nema skusenosti s takymito masazami v NR kraji...je tu vobec take nieco ? myslim na podobnej urovni ako pise Tantra_Lover...
 #2038  od wpt
 St 05. Aug 2015 7:06:30 (IP: ***.102.255.78)
mozem potvrdit slova Tantra_lovera ... Shanty mi bola odporucena telefonistkou a bol som nadmieru spokojny ... pristup, masaz a prekvapivo aj "druhe kolo" ... ak teda hladate pohodovu, dostatocne eroticku masaz, luxury tantra je ta spravna volba ... chodim na 2hod masaze a nikdy sa nenudim ... a radsej dam cez 200€ tam, nez stovku za hodku niekde "v sukromi" kde ta slahnu na postel, natru olejom, urobia a poslu domov :)
 #2199  od Neregistrovaný
 Pi 14. Aug 2015 16:36:04 (IP: ***.10.104.243)
Ja sa pridam k pochvalnym hlasom na Shanty, dievca je to krasne a posobi, ak to mozem tak povedat, az cudne (bez makcena) a placho, a podla mna vyzera v reali este o dost lepsie ako na fotkach..a tie jej uzasne prsia a zadok!
Ja som si najprv objednal 90min ale tak nechcelo sa mi od nej odchadzat, ze som si priplatil este pol hodiny.
Cena nie je sice zanedbatelna, ale raz za cas si tych 200E vyclenim a pojdem sa opat potesit.
 #3124  od Romanko
 Pi 09. Okt 2015 17:59:14 (IP: ***.91.20.230)
zvedavec napísal:Suaj jej kolegyne Katrin a Nadira take dobre? ze viac vyvrcholeni a prijemny pristup? Skusalich niekto?

Ja som bol u NADIRI. A páni, klobúk dole. Úžasný pevný zadok a krásne prsia a masáž tiež úžasná. U SHANTI som nebol, lebo v ten den nepracovala tak mi bola odporúčaná ona. Som viac ako spokojný!!! ;) ;)
Tento klub síce nemá veľa,, tantrickych knaziek,, ale vyzera to tak, že tam rozhoduje kvalita pred kvantitou? Ci?? Bol tam niekto nespokojný??

https://amaterky.sk/5120

ĽUTUJEME, INZERÁT Č.5120 NIE JE DOSTUPNÝ NA ZOBRAZENIE

Možné príčiny Vášho problému

  • Nesprávne číslo inzerátu
  • Inzerát bol dočasne vypnutý alebo vymazaný zadávateľom
 #5415  od Neregistrovaný
 Pi 11. Dec 2015 17:18:35 (IP: ***.187.99.148)
wpt napísal: a radsej dam cez 200€ tam
chlapi, čo je s vami, kks 200-300 éčiek za masáž, tak to sa už nemôžeme diviť, že za nejakú dobu
nebudú vedieť čo už majú pýtať...
chce to obchodné jednanie ako je to napr. v ČR a to platí nielen pre masáže,
inak sa rútime do riadnej p..i, tomu verte :-)
 #6300  od pobeha
 Ut 05. Jan 2016 17:48:17 (IP: ***.52.43.93)
bruunoo napísal:
Hosť napísal: chlapi, čo je s vami, kks 200-300 éčiek za masáž, tak to sa už nemôžeme diviť, že za nejakú dobu nebudú vedieť čo už majú pýtať...
tak pod toto sa musim tiez podpisat
spravne ten kto da dve tri kila za hladkanie a honkanie musi byt popleteny :D :D 3/4 slovenska to zaraba za dva tyzdne... pokial stale bude tolko magorov ochotnych tolko platit tie ceny budu len rast... ale ajtak neverim, ze tieto "salony" maju dlhu zivotnost... vsimol som si, ze niektore amaterky dokonca prestali ponukat sex a presli na hladkanie :D peace
 #6322  od Ronan
 St 06. Jan 2016 13:36:07 (IP: ***.102.108.37)
bol niekto u tejto dámy? ak hej, prosím nejaké referencie, ďalej čo vše ponúka, v čom masíruje, dotyky atď... však viete

ĽUTUJEME, INZERÁT Č.5373 NIE JE DOSTUPNÝ NA ZOBRAZENIE

Možné príčiny Vášho problému

  • Nesprávne číslo inzerátu
  • Inzerát bol dočasne vypnutý alebo vymazaný zadávateľom
 #7615  od peterBRATISLAVA
 Št 04. Feb 2016 23:30:52 (IP: ***.105.163.184)
chlapi, co sa tantre venujem, bude to asi 5 rokov, co vnimam a vidim v inych salonoch, su aj dobre aj menej dobre maserky. vnimam to podla recenzie a podla toho ci to baba robi pre peniaze alebo preto, ze ju to bavi. mna to bavi a preto som pri tom tak dlho. presiel som styri salony a x kurzov.

je rozdiel ak si vypyta zena co si urobi kurz na slovensku za 300e alebo ju to naucia v salone za kazdu masaz nekrestanske peniaze a pouziva lacny olej, pripade masiruje doma. a je rozdiel ak si to niekto vypyta za to, ze pouziva kvalitne oleje, plati najom v salone, kazdy rok investuje do kurzov. tam je potom vidiet aj ta kvalita.
chapem ze ako muzi ideme za krasou, lenze tie mlade krasne maserky maju zivotnost - ak sa neucia a nevyvyjaju - tak do tridsiatky. potom pridu dalsie mlade a hotovo.
takze podla toho, co chcete. chcete masaz so sexom? nehladajte kvalitnu tantricku masaz. hladate kvalitnu tantricku masaz? pozrite si referencie, co ta baba studovala, myslim kurzy, kde a u koho sa ucila. ako dlho to robi a potom osobny kontakt. v tomto salone som nebol, ale pisal som si s jednou z ich maserok a na rozdiel od inych bola aspon mila a komunikovala.
dalsi level je ak sa chcete rozvyjat v sexualite, to potom treba zajst ku mne, alebo ak viete o niekom kto vyucuje muzov vnutorne orgazmy v bratislave tiez.
brno neviem ako na tom je, v ziline je kvalitna tantramasaz a v prahe tiez, tam to odstartovali moji lektory tak desat rokov dozadu, v podstate koncept co sa vyuziva takmer v kazdom salone je z celostnej zmyselnej masaze...tot vse, otazky mozte smerovat na peter.daniela.sb@gmail.com
 #8251  od Martiness
 Ne 06. Mar 2016 10:51:28 (IP: ***.105.190.182)
pobeha napísal:
bruunoo napísal:
Hosť napísal: chlapi, čo je s vami, kks 200-300 éčiek za masáž, tak to sa už nemôžeme diviť, že za nejakú dobu nebudú vedieť čo už majú pýtať...
tak pod toto sa musim tiez podpisat
spravne ten kto da dve tri kila za hladkanie a honkanie musi byt popleteny :D :D 3/4 slovenska to zaraba za dva tyzdne... pokial stale bude tolko magorov ochotnych tolko platit tie ceny budu len rast... ale ajtak neverim, ze tieto "salony" maju dlhu zivotnost... vsimol som si, ze niektore amaterky dokonca prestali ponukat sex a presli na hladkanie :D peace
nevsimol si si ty ze tu tym chlapom nejde o to aby sa iba odbavili a isli domov? su sice niektore na privatoch co sa snazia urobit ta co najlepsie,ale aj tie cas nepusti a pravidla konkretneho privatu... ale ta tantra je zážitok predsa... slecna co ti robi tantru sa ti naplno venuje a v kuse... a predsa,bolo pisane ze niektore sa da vybavit aj na sex
 #8850  od PleasureSeeker
 Ut 29. Mar 2016 15:37:57 (IP: ***.247.224.47)
Chlapi, ked tu Shanti tak vychvalujete, ako je to u nich s dotykmi? Vacsinou si totiz zakladaju na tom, ze "vzajomne dotyky" stoja viac (a niekedy o dost viac) a viac menej striktne zakazuju. Ok, da sa dohodnut niekedy priamo s holkou na niecom, no je to dost individualne. Platit 250 za "vzajomnu masaz" so Shanti urcite nebudem.

Posledné témy

Default Avatar  Trans / Shemale

 od Neregistrovaný

 Št 28. Mar 2024 13:41:06

Default Avatar  thajske masaze happy end

 od Neregistrovaný

 Št 28. Mar 2024 13:31:10

Default Avatar  Skúsenosti na Pokec-i

 od Neregistrovaný

 Št 28. Mar 2024 13:22:29

Default Avatar  Latinky - výmena skúseností

 od Menezeris

 Št 28. Mar 2024 13:20:01

Default Avatar  Ponúkam byt - Zvolen

 od Lenuška

 Št 28. Mar 2024 11:58:13

Kto je prítomný

Momentálne je tu 16 užívateľov | 0 registrovaných | 0 skrytých | 16 neregistrovaných (informácia stará 5 minút)
Maximálny počet prítomných: 1104, Ut 19. Dec 2023 15:26:57

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 16 neregistrovaných

Štatistiky

46 príspevkov • • •

O nás

AMATERKY.sk je najnavštevovanejšia stránka s erotickou inzerciou na Slovensku. Návštevnosť dosahuje viac ako 90 000 návštevníkov denne, ktorí spolu mesačne prezrú viac ako 30 miliónov inzerátov.

Okrem tohoto diskusného fóra Vám všetkým prinášame obrovský archív PORNO videii ZADARMO ako aj blog o SEX-e a o všetkom čo s ním súvisí.