Sex privát - Masérka (43), Košice - Dargovských Hrdinov, ID:12269 | Amaterky.sk Masérka
Erotický privát - Masáže Megan (20), Bratislava - Karlova Ves, ID:21670 | Amaterky.sk Masáže Megan
Erotický privát - Aura Tantra (25), Bratislava - Petržalka, ID:21497 | Amaterky.sk Aura Tantra
Erotický privát - Milá Tantra (30), Bratislava - Petržalka, ID:21808 | Amaterky.sk Milá Tantra
Erotický privát - THAI MASSAGE (28), Bratislava - Staré Mesto, ID:15259 | Amaterky.sk THAI MASSAGE
Erotický privát - Tantra Shakti (30), Bratislava - Staré Mesto, ID:10200 | Amaterky.sk Tantra Shakti
Sex privát - Saša (24), Senec, ID:20703 | Amaterky.sk Saša
Sex privát - Evelin (24), Senec, ID:16028 | Amaterky.sk Evelin
Erotický privát - Amia (36), Bratislava - Petržalka, ID:7598 | Amaterky.sk Amia
Sex privát - Laura (26), Zvolen, ID:18474 | Amaterky.sk Laura
Sex privát - Viky (29), Prešov, ID:18923 | Amaterky.sk Viky
Sex privát - Adel (24), Poprad, ID:18206 | Amaterky.sk Adel
  • Amatérky vs. zákazníci

  • Podeľte sa o Vaše skúsenosti zo sex privátov
Podeľte sa o Vaše skúsenosti zo sex privátov
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 10
 #7042  od Neskuseny
 St 20. Jan 2016 1:35:14 (IP: ***.248.157.243)
Zdar chlapi. V tejto oblasti som totalne neskuseny. Takze ak byvam v nejakom okresnom meste, tak asi nepojdem na privat v tom istom meste. Ci hej? Zapadniari si spravia vylet prinajmensom do BB? alebo sa bez obav mozem stavit vo svojom rodnom meste :roll: Sorry ale ako to robite vy? Zene doma poviete ze idete na sluzobku?
 #7045  od Markus
 St 20. Jan 2016 2:25:00 (IP: ***.141.79.141)
kings napísal: Preco si nikde nemame zacinat s hosteskami zo slovana? Toto ma zaujima.
Ako pisem hore... S jedou som chodil a musel som si ho liecit. Ale Nerobila to iba ona, vekom som prisiel na to ze vsetky hostesky z tejto brandze vymenis v piatok vecer za flasu sampusu, linku a 200,- s prislubom diskretnosti ze sa to nikdy, nikto, nedozvie...
 #7103  od host33
 Št 21. Jan 2016 13:00:59 (IP: ***.47.6.155)
Dobrý deň,zaujímalo by ma kto ustanovil alebo kto vymyslel ceny pre tantrické masáže. Podla mňa sú to prehnané ceny a nemali by byť drahšie ako sexualne služby,nepíšem to len tak,som totiš masér z dlhoročnou praxou a par Tantra masaži v ba som už vyskušal a poviem vám niektore baby nemajú ani len certifikat neabsolvovali žiadne kurzi oni vlastne len hladkajú,ked som sa jednej spital ako sa volá technika ktorú mi práve predvádza na krku tak onemela.Ten kto sa vyzná tak vie ako ma masáz vyzerat.Taká co sa len vyzlecie pohladká vás rukami natre olejom pripadne pouzije neake pierko a potom vas urobí rukou si nezaslúzi 80€ je to prehnané!!! Čest vynimkam ako je napr.Janka 47r.za tržnicou,ktorá vie čo robí a je priam odbornička u nej sa dá pocítit jej výkon.Ale také čo to nevedia robit by si mali aspoň upraviť cennik!!! Lebo už sa Tantra tu na slovensku rozširuje robí to každá druha neodborne spôsobilá žena...
 #7104  od agent 007
 Št 21. Jan 2016 13:58:16 (IP: ***.41.110.8)
host33 napísal:Dobrý deň,zaujímalo by ma kto ustanovil alebo kto vymyslel ceny pre tantrické masáže. Podla mňa sú to prehnané ceny a nemali by byť drahšie ako sexualne služby,nepíšem to len tak,som totiš masér z dlhoročnou praxou a par Tantra masaži v ba som už vyskušal a poviem vám niektore baby nemajú ani len certifikat neabsolvovali žiadne kurzi oni vlastne len hladkajú,ked som sa jednej spital ako sa volá technika ktorú mi práve predvádza na krku tak onemela.Ten kto sa vyzná tak vie ako ma masáz vyzerat.Taká co sa len vyzlecie pohladká vás rukami natre olejom pripadne pouzije neake pierko a potom vas urobí rukou si nezaslúzi 80€ je to prehnané!!! Čest vynimkam ako je napr.Janka 47r.za tržnicou,ktorá vie čo robí a je priam odbornička u nej sa dá pocítit jej výkon.Ale také čo to nevedia robit by si mali aspoň upraviť cennik!!! Lebo už sa Tantra tu na slovensku rozširuje robí to každá druha neodborne spôsobilá žena...
No smolu maš ze medzi nohami maš vtaka a nie kundu a nemaš aspon 2ky kozy :D Naše spoločníčky si to velmi rychlo preratali - naco by "trpeli" pod nejakym bujakom byt nakladaná 8-) jednoduchsie je za hladkanie si dat zaplatit podstatne viac :?
Už v inej sekcii som písal otom že za také služby tolko zaplatit je p.č.vina :evil: nehovoriac otom ze ani nevedia co je masáž :roll: odbornu sposobilosť ani nespomínam.....
Mna prekvapuje kolkí si potrpia na takéto masaže a neni im luto tolko zaplatit....... :shock: :? :roll:

agent 007
 #7108  od Googler
 Št 21. Jan 2016 16:24:55 (IP: ***.236.227.54)
agent 007 napísal:
Mna prekvapuje kolkí si potrpia na takéto masaže a neni im luto tolko zaplatit....... :shock: :? :roll:

agent 007
Tantričky sú podstatne bezpečnejšia voľba z viacerých pohľadov. Väčšina dievčat má svoje fotky a dokonca aj z tvárou (pre mňa veľmi podstatná vec, mne veľmi záleží aj na tvári). V podstate tie lepšie majú "katalóg služieb" respektíve vopred známe a voliteľné balíky služieb (z môjho pohľadu ďalšie pozitívum). Bez urážky, ale robia to v podstate tie najkrajšie dievčatá. Samotný princíp "tantry" hovoriaci o tom že aktivitu vykonáva poskytovateľ služieb nie zákazník to vylučuje frigidný prístup. Niektoré tieto slečny sú doslova umelkyne pohybu dotykov a pocitov (nemám na mysli takú čo ma hodí na stôl natrie olejom až po uši a potom mechanicky vyhoní).Ďalšia zásadná vec ako to vidím já je, že to nieje nevera aspoň si to človek sám pred sebou tak obháji že je to v podstate iba masáž a nejdem za účelom súložiť (no a keď sa to občas podarí ten pocit výhry :mrgreen: ).

K tej kvalite masáže ... no vlastne nejdem tam kvôli masáži :twisted: ináč by som išiel za masérkou do golemu.

A že sú drahé, no sú drahé, ale aspoň tam nieje taký nával ;) .
 #7168  od maros
 So 23. Jan 2016 21:15:01 (IP: ***.41.73.140)
Till napísal:No tak teda neviem ci su tantra masáže bezpecnejsie ak sa pozriem nato co sa stalo Daniele z bartekovej ulici...ak natrafi na psychaca a nechce mu dat,kedze je len maserka a potom moze z toho vzniknut krvava kupel..Ale sak ktovie kde bol hund zakopany.
Len nedavno bola sprava od jej osobneho ochrankara ze sa vraj toho psychaca snazila vydierat a tahala od neho peniaze za nejaky usly zisk!? ale pravdu sa uz asi nikto nedozvie..
 #7206  od Chytrá mrcha
 Ne 24. Jan 2016 17:40:43 (IP: ***.102.245.229)
:P :P :P Táto téma ma neskutočne pobavila, ako zo strany dievčat tak zo strany zákazníkov. :P :P :P

Ja sama som si zvykla nerozčuľovať sa nad Vami chlapmi, riešim veci tak aby som bola spokojná ja, NIE VY! Teraz tvrdenia, že sa tak pripravujem o zákazníkov, nemyslím si a hneď Vám aj vysvetlím prečo.

Keď mi príde do bytu niekto, kto v prvej chvíli tresne dverami, a prejde mi so ***** topánkami polovicu chodby, o pozdrave a predstavení ešte nepočul, znamená to pre mňa len jedno: Kým vyjde zo sprchy (ktorá je u týchto expertov v 98 percentách vytopená) už je zablokovaný a viackrát sa mi nedovolá, takže k nemu budem tak nepríjemná ako sa mi len chce. Keď sa mu nepáči, može samozrejme odísť aj hneď, pretože ja peniaze už mám a čím kratšie spolu budeme tým menšiu časť života mi skazí.

Druhou kategóriou sú muži ktorí prídu so záujmom vyjednávať o cene (stáva sa mi to síce výnimočne, pretože do telefónu tie ceny hovorím a zdorazňujem že žiadne dohody ani zľavy nie sú možné) ale aj tak sa občas nájde niekto, kto mi tvrdí že má pri sebe len 40eur s nádejou že keď už je tam tak ho nevyhodím!
OMYL!
Vyhodím, blokujem a posielam kontakt ďalej.

Zjednávanie ceny v telefóne neriešim. Ceny mám najvyššie, pretože mám luxusný byt, na nikoho nepracujem, a nepotrebujem 10 zákazníkov ako baby bežne na priváte. Stačia mi dvaja aby som mala to isté čo iné dievčatá za tých 10tich :) Ale aj tak sa občas zamyslím nad tým, prečo mi voláte keď je mnoho dievčat ktoré ponúkajú služby lacnejšie? Veď si choďte za nimi.

Samostatnou kategóriu sú muži ktorí zjednávajú niečo bez ochrany, (orál, anál, sex)
Jasne píšem že nič bez ochrany nerobím, a ani robiť nebudem. A opať sa dostávame k tomu, že sú tu dievčatá ktoré to robia, tak načo chodíte za mnou???
PO ODCHODE BLOKUJEM, takže MOŽEM BYŤ NEPRÍJEMNÁ AKO CHCEM!

Ďalšia kategória ktorá ma irituje sú muži, ktorí mi povedia že do sprchy nepojdu... (Lebo sa sprchovali teraz, ráno, včera, pred týždňom....) Keď nechce ísť do sprchy, nech sa páči, možeš odísť. Aj keď s nevrlým výrazom ide tak automaticky škatuľkujem.
PO ODCHODE BLOKUJEM takže MOŽEM BYŤ NEPRÍJEMNÁ AKO CHCEM!

Samozrejme zbožňujem chlapov, ktorí sa medzi tým ako vyjdem zo sprchy presliedia celý byt, od zmeny hudby, cez knihy ktoré čítam, až po skriňu.
PO ODCHODE BLOKUJEM takže MOŽEM BYŤ NEPRÍJEMNÁ AKO CHCEM!

K samotnej akcii, na začiatku sa spýtam či má nejakú predstavu. Ak mi nejakú povie, snažím sa mu vyhovieť ak nie, je to tak nejak svojvoľné. Neznášam polohu, keď som ja na chlapovi, tak sa ju snažím nejak obísť. Samozrejme tak aby to chlap ak je možné ani nepostrehol. Obvykle sa mi to aj podarí, no ak zaznie veta "JA SOM SI ŤA ZAPLATIL!" v tej chvíli je koniec romantike, sprav sa a vypadni!
PO ODCHODE A BLOKUJEM takže MOŽEM BYŤ NEPRÍJEMNÁ AKO CHCEM!

Teraz asi premýšľate z čoho žijem keď mám zablokovaných 80 percent klientov, ale verte alebo nie, stále existujú muži ktorí prídu s čokoládou, nejakou dobrotou, ráno s kávou, s úsmevom na tvári a zlepšia Vám deň. Lebo vedia, že ak chce aby sa k nemu baba správala ako k milencovi, musí sa k nej on správať ako k milenke, nie ako k šlapke :) Tí muži sa stále vrátia, a vy ich stále radi vidíte.
Na druhej strane, prečo si nevziať peniaze od kreténa, ktorý sa nevie správať a ktorého už nikdy v živote neuvidíte? Keď Vám ich sám dáva? Nevidím jeden rozumný dovod :) Beriem tie peniaze dokonca s ešte vačšou radosťou ako od toho slušného vychovaného a milého :)

Nebudem dávať žiadne rady na záver, pretože chytrý pochopí čo som týmto výlevom chcela povedať, a hlupák sa ďalej bude správať ako grobian a stále bude tvrdiť ako ho tá šlapka ***** o peniaze a on nedostal to za čo si zaplatil. Bez vedomia toho, že to dievča sa Ti smeje do tváre a može si za Tvojich 70 eur kúpiť letenku do Milána :)
 #7253  od charlie
 Po 25. Jan 2016 18:17:12 (IP: ***.61.123.76)
Tvoj príspevok presne vyjadruje hlavné problémy tohto biznisu. Vezmeš od človeka peniaze a potom sa ho snažíš odbyť a si nepríjemná pretože má špinavé topánky? Nebolo by seriózne poslať ho okamžite preč? Ale peniaze už máš, tak načo sa snažiť. Stačí mi prvý odstavec a je mi jasné, že človek ako ty nemá v slušnej spoločnosti čo robiť.
a hlupák sa ďalej bude správať ako grobian a stále bude tvrdiť ako ho tá šlapka ***** o peniaze a on nedostal to za čo si zaplatil.
už je zablokovaný a viackrát sa mi nedovolá, takže k nemu budem tak nepríjemná ako sa mi len chce. Keď sa mu nepáči, može samozrejme odísť aj hneď, pretože ja peniaze už mám a čím kratšie spolu budeme tým menšiu časť života mi skazí. 
Protirečíš si vo svojom vlastnom príspevku, bohužiaľ si si to ani sama neuvedomila. V prvom príspevku jasne píšeš, že si vezmeš peniaze a potom si nepríjemá. Napriek tomu ten “hlupák” bude stále tvrdiť ako nedostal za čo si zaplatil. A čo by mal tvrdiť? Aká si super?
Na druhej strane, prečo si nevziať peniaze od kreténa, ktorý sa nevie správať a ktorého už nikdy v živote neuvidíte? Keď Vám ich sám dáva? Nevidím jeden rozumný dovod.
Na to aby si videla rozumný dôvod ti chýba aspoň štipka svedomia, morálka a slušnosť. Takýmto spôsobom sa akorát znižuješ na úroveň tých “kreténov” o ktorých píšeš.

Tvojim prístupom ti tvoji čokoládový, kávičkový dobráci rýchlo dôjdu a ty budeš rada ak si zarobíš aspoň na mesačnú električenku a nie na lístok do Milána.

PS. Na tvojom mieste by som si vymazal prvú časť tvojho nicku.
 #7258  od agent 007
 Po 25. Jan 2016 21:23:53 (IP: ***.41.110.8)
Potom sa cudujeme ze nejakému zakaznikovi klepne v bedni a vyrovná si ucty s "nevinnou" .urvou so zbranou a je tragedia..... :o

Dobre ze admin zverejnil tvoj príspevok aspon vidíme ako si vázite nas zakaznikov len aby si neskoncila ze to budes robit za " drzkovu" polievku !

Zasnem nad tvojim prispevkom mrcha...... :o :evil:

agent 007
 #7270  od host
 Ut 26. Jan 2016 7:16:04 (IP: ***.212.43.67)
Preco sa mi zda ze prvy prispevok tohto vlakna/aj tento posledny pise jedna a ta ista osoba..rovnaky rukopis..rovnake vylevy..sice z inej IP ale to predsa nie je problem...ja neviem..kazda z nas musi mat tuto pracu aspon troska rada..inac skonci plna nenavisti k vsetkym..ja osobne nepotrebujem cokolady pozornosti atd..staci ak je klient v poho..staci usmev/niekedy ani to nemusi ale nebudem predsa kvoli par kretenom s kt clovek tu chce nechce musi pocitat hadzat vsetkych do jedneho vreca..u teba mrcha citit frustraciu..syndrom vyhoretia..mozno by si si mala dat na chvilu pohov.oddych od tohto ak tuto pracu nenavidis...
 #7287  od SpoločníčkaBa
 Ut 26. Jan 2016 12:06:09 (IP: ***.47.22.253)
Normálne som ostala pozerať po príspevku od mrchy....
Ty sa smeješ nad príspevkami klientov čo tu písali( podľa mňa poväčšina písala pravdu) a nad príspevkami nás ostatných dievčat. No ok , toto je fórum, každý ma svoj pohľad na danú situáciu, čo sa tu rieši...Presne aj kôli dievčatám ako si ty, nás ostatné hádžu do jedného vreca....
Nechápem , hneď blokovať klienta keď zašpiní chodbu? Je vonku mokro , takže sa ani nečudujem ...To mi príde ako hlúposť(to pozmývanie ma ozaj nezabije) ...Alebo pri menení polôh keď povie,. že si ťa zaplatil , blokuješ...No v konečnom dôsledku má aj tak pravdu a zas taká požiadavka nieje nič extra.....
Tvoj prístup , že už máš peniaze a je ti jedno ...Čo ja viem , mne by to bolo celkovo blbé voči klientovi a ver či nie , možno si tá najkrajšia na SK ale vždy je to aj o prístupe, konkurencia je ozaj veľká a skôr či neskôr takýmto správaním prídeš aj o tých 20percent tvojich klientov(uviedla si že 80 percent blokuješ),....
Možno by si naozaj mala prehodnotiť , či vlastne by si mala túto pracu robiť alebo či nepotrebuješ pauzu , pretože z tvojho príspevku negativita a nechuť k tejto práci priam srší ...
Písala si , že keď sa mu nepáči ,nech ide za inou veď ty blokuješ 80percent. Asi by si mala prehodnotiť text inzerátu a jasne tam stanoviť pravidlá ,keď o obyčajných chalanov nestojíš. ..
Ja si vážim každého klienta lebo viem , že to niesu malé peniaze,koľko krát si na zábavu s nami musia šetriť atď , ale viem , že keď budem normálna a milá tak ten klient sa mi skôr či neskôr vráti . Ty máš dvoch za tie peniaze ako mi za desiatich ...No neviem , lebo nech rátam ako rátam, aj tak mi to nevychádza :D Ale nehádam sa.
No z dlhodobejšieho hľadiska normálne baby aj tak zarobia viac , lebo majú klientov, ktorí chodia za nimi (aj keď možno niesu modelky ale v dnešnej dobe prístup spraví strašne veľa) V celkovom živote nemám rada povýšeneckých a arogantných ľudí a ani o takých klientov nestojím . Radšej nech mi príde jednoduchý, normálny chalan , nepotrebujem žiadne darčeky, sladkosti , kávu ( to si viem aj sama kúpiť) ,. len nech sa nepodobá správaniu k tebe :)
 #7295  od Neregistrovaný
 Ut 26. Jan 2016 15:12:23 (IP: ***.160.182.48)
Chytrá mrcha ... keby si bola naozaj chytrá tak nemusíš fajčiť ci...y zafo na tú letenku do Milána … akurát si zistila že máš medzi nohami „zlatú baňu“ len nechceš do nej púšťať baníkov však … čo sa tu hráš na inteligenciu ? Výpovedná hodnota tvojho príspevku je nulová . "I've got The Systen to fight The System ." takých tu už bolo a teraz šľapu za polovicu aby k ným niekto vôbec prišiel … život si kazíš akurát tak sama …chcem vidieť toho submisívneho ... ktorý má ( bude mať ) tu česť sa nazývať tvojim partnerom ... ďalšia „princezná“ ktorá si myslí že nepohne ani prstom a všetko jej spadne rovno k nohám … tebe to ešte asi stále nedošlo muži neplatia za ten čas strávení s tebou ale za ten ktorý s tebou niesu … a je iba na tebe či sa ešte vrátia … sorry za tvrde slová ale myslím že to vidím reálnejšie ako ty ….
 #7398  od lochnessak
 Pi 29. Jan 2016 21:47:14 (IP: ***.103.151.14)
Takže. Volal som dnes ***** z Topoľčian tým že zajtra keď pôjdem naobed okolo tak sa zastavím. A pritom som si pýtal aspoň orientačne na ktorej ulici mám hľadať kvôli orientácii lebo idem väčším autom. No a milá slečna mi česky na to, prý zavolej 20 minut předem než tady budeš.
Minule, tiež v sobotu som mal dohodnuté rande so slečnou ***** z TN a tá ani nezodvihla fón.
Bolo toho viac a tieto milé spoločníčky u mňa skončili, pretože JA resp. MY zákazníci si vyberieme hovoriaci tovar a VY si toto nedovoľujte. A je dosť pre vás ponižujúce pripomínať sa na chat-e pod nickmi rokmi nestárnúcich osemnástok alebo 25-tiek s nmohokrát *****postavami, ***** prednosťami a striami, ktoré doslova impotentizujú klienta ktorý v dobrej vôli ide k mladej peknej a pod tričkom objaví *****. K tomu klamanie fotkami, vekom a praktikami vás pripravuje o € vy hrdinky.
Ale dá sa vybrať - okrem TN kraja, vcelku dobre.
 #7418  od hladajuci777
 So 30. Jan 2016 13:18:40 (IP: ***.236.225.167)
Baby, to ste ešte nemali mňa. Som úplne v pohode, pekne pozdravím, dokonca sa ešte cítim trocha trápne a nesmelo, že e vôbec niečo od vás požadujem. Som úplné nenáročný, zaplatím vždy dohodnutú sumu, nezjednavam ani čo sa týka peňazí ani služieb. Keď je po všetkom slušne a rýchlo odídem, aby som nezdrzoval, taky som ja....
 #7421  od Rasta
 So 30. Jan 2016 14:19:17 (IP: ***.69.107.23)
Neviem čím to je ale v poslednej dobe mám same negatívne skúsenosti, napriklad včera volam babe z NR vravim jej ze nie som z nitry prídem cca o 20 min, ona že ok dala mi adresu, tak aj bolo prisiel som pred barak zavolam , že pod na 4 poschodie otvorila mi jej kolegyňa no že **** je obsadená môžeš ist so mnou, ja ze ale dohodnutý som bol s ***** , že ona sa dohovarala s dvoma naraz a henten dosiel skor a je s klientom v izbe ale ak by som chcel zavola mi ju , ja ze naco ma na placi chlapa teraz ich pojdes prerusit on si zaplatil to je nekorektne, tak potom mozem pockat ale to bude aspon 40 minut, nerozumiem jednej veci preco naraz slubuje dvom ak by mi povedala pridi o pol hodinu alebo hodinu nemam problem, tak som sa znechuteny otocil a odisiel , potom volam babe ma tu profil ze ponuka anal , kedze mam vo veciach jasno volam ceny ma 40 pol hodinka a 60 hodinka ona mi povie ze pol hodinka 50 , vravim ale na nete mas 40 ako to , ona ze cena je 50 tak to skratka je , nechapem preco potom tam davas cenu 40 ona ze chce 50 a hotovo, nemam problem dat 50 ale ide mi o ten princip chlap vidi 40 pride baba mu zahlasi 50 tak niekomu je mozno blbe uz odist tak da ale mna uz to prestava bavit , uz sa otacam aj ja lebo to povazujem za neseriozne a takej uz neverim , mechapem preco klamete vekom , preco davate fake fotky, myslim ze kazdy si pride na svoje niekto je na mladsie iny zas na starsie niekto na tenke iny na baculky, preco klamete na case atd, do takeho privatu uz nikdy nevkrocim a rozhodol som sa ze budem pisat recenzie aby chlapi neskocili ako ja, vzdy som jednal slusne , nechcem ziadne perverznosti , veci na silu , bez ochrany a nikdy som nezjednaval z ceny ,
 #7422  od orange
 So 30. Jan 2016 14:25:55 (IP: ***.141.84.189)
host napísal:Preco sa mi zda ze prvy prispevok tohto vlakna/aj tento posledny pise jedna a ta ista osoba..rovnaky rukopis..rovnake vylevy..sice z inej IP ale to predsa nie je problem...ja neviem..kazda z nas musi mat tuto pracu aspon troska rada..inac skonci plna nenavisti k vsetkym..ja osobne nepotrebujem cokolady pozornosti atd..staci ak je klient v poho..staci usmev/niekedy ani to nemusi ale nebudem predsa kvoli par kretenom s kt clovek tu chce nechce musi pocitat hadzat vsetkych do jedneho vreca..u teba mrcha citit frustraciu..syndrom vyhoretia..mozno by si si mala dat na chvilu pohov.oddych od tohto ak tuto pracu nenavidis...
samozrejme že je to ona ved tie članky su ako cez kopirák,len si zmenila nick
 #7430  od Mahoney45
 So 30. Jan 2016 19:13:15 (IP: ***.236.224.181)
"mrcha" myslim si ze casom ti ti tvoji fantasticky klienti dojdu pretoze ked sa o svoju skusenost s tebou dany "kreten" podeli s ostatnymi tak sa na teba vsetci domaci "kreteni" vykaslu a na nasom malom slovenskom piesocku si viac neuzijes ale vsak ty vies co robis ! Ja osobne sa sice o to co si zdoraznovala vzdy snazim ( nedojst naprazdno, s usmevom, vzdy do sprchy kde neurobim potopu, nevyjednavam o cenach, poviem si co chcem ) ale keby som sa dozvedel ze nejakemu neborakovi si urobila to co pises tak viac nedojdem aj keby si bola z nebeskych vysin zneseny anjel s dablem v tele uz len zo solidarity s danym "kretenom".
 #7443  od lochnessak
 Ne 31. Jan 2016 9:32:43 (IP: ***.103.151.14)
Plne súhlasím s postojom a názorom vás dvoch predomnou - tie dievčatá majú naozaj divný prístup a prichádzajú o mrte € - treba tlačiť na ceny - keď môžu poľky za 150-400 zl. tak nevidím dôvod na ponuku za 80 € !!! Už som sa im párkrát vysmial - jasné že osemnástky berem aj za viac - ale tých je minimum a z toho polovica klame vekom - DAJME IM TO JASNE NAJAVO.
 #7482  od tom
 Po 01. Feb 2016 12:28:44 (IP: ***.81.171.140)
Pripojím sa k ostatným: mrchano komment a veru každý čo ju spoznal si blokol skor on ju ako ona stihla ich. Príde mi to ako ked sa chce dievca postavit na vlastne nohy a odist od mamkinho cecku, kde bola rozmaznavana a sama sa musela akurat tak vedieť vy.... a umyť si riť po sebe.

K podobnej navsteve ako tu pisala mrcha som bol ja este asi pred 2rokmi. Nadherne mladá dievčina (21r.)z BA-Ružinov, teraz tu neinzeruje. Cena 70e/h. Privítala ma tak ako to všetci muži majú radi. Keď bolo zaplatené išli sme na to. Pripomínam, že som typ , čo sa s krasnou ženou rád hrá, hladí, bozkava po tele...než sa vhupne na sex, a bývam vždy oholený kde sa len dá:).A nie som žiadny tlsťoch ani smradoch...
Ziadne hladkanie nemohlo byť, bozkávanie po tele po chvilke zrusila. Poloha hore po minute sa musela zmeniť. Misionar tiež jej nevonal, odzadu som sa aspon nemusel pozerať na jej tvar ako bludila miestnosťou. 69tka je príplatok, bozkavanie intímnych partií príplatok, potlapkanie po zadku už bola max.uchylka , kedy na mna zazrela akoby som jej z neho odťal.. Ani jedna poloha jej nevyhovovala. Po 1.kole sa šla obliecť, s tým že končíme(cca 30min..od mojho volania že som tu od vchodu).
Radšej som to skončil teda a že chcem naspäť peniaze za zvyšnu polhodinu, ktorú odmieta...neexist.

Je jasné že tieto ženy chcu len peniaze, ktore nevedia inou prácou získať. Sú len pekné. Pekne telo nestačí, ale je to to jedine co im ostava. Ked nema chut a naladu na sex, tak nech ten den nerobí, nech si nekazí renomé, alebo nech radsej nerobí vobec... TAKA ZENA JE ZASLEPENA A ZAHLADENA LEN DO SEBA.
 #7483  od tom
 Po 01. Feb 2016 12:35:47 (IP: ***.81.171.140)
Písal som predošlý text a môžem ešte opomenúť, že neoplatí sa ísť za žiadnou extra nádhernou top bohyňou, lebo to zjavne nezvladaju zo svojim egom, teda aspon najväčšia väčšina:)

Idem čo chvila na služobku až na Východ a zase si trošku užijem tak som zvedavý na aké natrafím dámy, po dokladnom a uváženom výbere:)
 #7521  od Googler
 Ut 02. Feb 2016 12:25:16 (IP: ***.236.226.147)
tom napísal:Písal som predošlý text a môžem ešte opomenúť, že neoplatí sa ísť za žiadnou extra nádhernou top bohyňou, lebo to zjavne nezvladaju zo svojim egom, teda aspon najväčšia väčšina:)

Idem čo chvila na služobku až na Východ a zase si trošku užijem tak som zvedavý na aké natrafím dámy, po dokladnom a uváženom výbere:)
Ahoj, aj ja mám občas tú česť navštíviť východ (len dievčence som tam ešte neokúsil), daj vedieť ako si dopadol a napíš čo sa oplatí a čo nie. Zaujíma ma hlavne Poprad a Košice.

;)
 #7524  od Googler
 Ut 02. Feb 2016 12:35:15 (IP: ***.236.226.147)
lochnessak napísal:Plne súhlasím s postojom a názorom vás dvoch predomnou - tie dievčatá majú naozaj divný prístup a prichádzajú o mrte € - treba tlačiť na ceny - keď môžu poľky za 150-400 zl. tak nevidím dôvod na ponuku za 80 € !!! Už som sa im párkrát vysmial - jasné že osemnástky berem aj za viac - ale tých je minimum a z toho polovica klame vekom - DAJME IM TO JASNE NAJAVO.
Vo Varšave som raz mal jednu prekrásnu dievčinku (moja prvá platená) za 600 zl./h absolútne najlepšia akú som doteraz mal. (len škoda že je tak ďaleko mať ju v BA ani nič iné neriešim)
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 10

Posledné témy

Default Avatar  Trans / Shemale

 od Neregistrovaný

 Št 28. Mar 2024 13:41:06

Default Avatar  thajske masaze happy end

 od Neregistrovaný

 Št 28. Mar 2024 13:31:10

Default Avatar  Skúsenosti na Pokec-i

 od Neregistrovaný

 Št 28. Mar 2024 13:22:29

Default Avatar  Latinky - výmena skúseností

 od Menezeris

 Št 28. Mar 2024 13:20:01

Default Avatar  Ponúkam byt - Zvolen

 od Lenuška

 Št 28. Mar 2024 11:58:13

Kto je prítomný

Momentálne je tu 135 užívateľov | 2 registrovaní | 0 skrytých | 133 neregistrovaných (informácia stará 5 minút)
Maximálny počet prítomných: 1104, Ut 19. Dec 2023 15:26:57

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot], Google [Bot] a 133 neregistrovaných

Štatistiky

240 príspevkov • • •

O nás

AMATERKY.sk je najnavštevovanejšia stránka s erotickou inzerciou na Slovensku. Návštevnosť dosahuje viac ako 90 000 návštevníkov denne, ktorí spolu mesačne prezrú viac ako 30 miliónov inzerátov.

Okrem tohoto diskusného fóra Vám všetkým prinášame obrovský archív PORNO videii ZADARMO ako aj blog o SEX-e a o všetkom čo s ním súvisí.