@Miuška
Vsetci sa tu na teba tešíme a nič sa nekona
Vsetci sa tu na teba tešíme a nič sa nekona
Tak nasa Miuska uz inzeruje, kto uz skusil a podeli s ao skusenost pani?
cez víkend ju asi nezastihneš,vačšinou robí len cez týžden,bol som u nej velakrát a vždy to bolo super,anal som od nej skúsil len raz a tiež bolo moje tenkrát poprvé:) za začiatku to nebolo moc príjemné ale dalo sa to zniesť ale radšej klátim ja ju,u Paris som nebol ale Latina má tak 20/5odpovec napísal: ↑Pi 28. Jún 2019 0:29:00Zdar borci vseci ospevujete Latinu dufam ze ju tento vikend skusim.
Pisete ze je naruziva a ako vas osukala vzhladom na to co pisete ma velku kladu co ma sice neskutocne pritahuje ale este som v zadku nikdy nic nemal a pri jej postave 175cm [ja som subtilnejsi] sa obavam ze ak by som to aj nechcel proste ma pritlaci k posteli a tvrdo ma pretiahne. Inak by ma to strasne rajcovalo len sa obavam tej bolesti, Vidim ze ona je mladucka krasnucka ja mam 43 rokov. Nie je Latina len na mladych neodflakne to ked bude videit ze som starsi? Treba si dohladka oholit pridzenie ked k nej idem alebo ju rajcuje skor strnsiko? Nechcem ju sklamat a posobit nechutne. Ma ho Latina vetsi ako Paris?Dik za reakcie,
Nazdar, mohol by si aj napisat ake tam maju ceny. Dikesanonymko napísal: ↑St 10. Júl 2019 23:13:46Chlapi nedalo mi to a vybehol som do Viedňe - Armony. Musím sa podeliť o skúsenosť.
Dá sa to nájsť v pohode cez navigačku mimo platených úsekov. Okolo objektu sa dá popri ceste v pohode zaparkovať. Keďže som bol cez víkend neplatil som za parkovné. Cez týždeň tam asi do 18:00 je nejaké spoplatnenie. Dom zvonka rúžový a namiesto vstupných dverí je iba taká nepriehľadná záclona. Takže žiadne čakanie na ulici. Za záclonou je malá chodba na ktorej sú už monitory akoby do nejakých boxov na ktorých sa už zobrazujú fotky spolu s informáciu voľná/obsadená. Stačí stlačiť gombík voľnej a do minúty sa otvoria dvere aj s požadovanou kráskou. Nikoho iného tam nestretnete takže žiaden strach je to totálne diskrétne. Sú tam ponúkané AJ ženy. No a tie druhé, no ako na fotkách SUPER! Za mňa - zaujímavá skúsenosť.
Pise mi na intagrame, ale nemam z toho dvakrat presvedcivy pocit, skor naopak... fotky / videa, ktore posiela su viac-menej "profi", myslim si, ze keby je na SVK takato sexbomba, asi by sa o nej viac vedelo... plus otazky typu "a si aj bi? skusal si nieco aj mimo trans?" ma len viac davaju do neistoty, ci to nebude len nejaky pubertak s chutou na fotky penisu... povedz svoj pocit, co si o tom myslis ty
1) pozri si moj insta - selfie foto fotene mobilom je teda mega profi - ak mam nieco od fotografa, ocividne to uz posielat nebudem. A prehodnocujem ze vobec niekomu budem pisat, ked su muzi takto “diskretni”Arcanos napísal: ↑Št 11. Júl 2019 20:52:42@MarkusPise mi na intagrame, ale nemam z toho dvakrat presvedcivy pocit, skor naopak... fotky / videa, ktore posiela su viac-menej "profi", myslim si, ze keby je na SVK takato sexbomba, asi by sa o nej viac vedelo... plus otazky typu "a si aj bi? skusal si nieco aj mimo trans?" ma len viac davaju do neistoty, ci to nebude len nejaky pubertak s chutou na fotky penisu... povedz svoj pocit, co si o tom myslis ty
Nazdar. pol hodina 150,- a hodina 250,-marekslovak napísal: ↑Št 11. Júl 2019 14:38:10@anonymkoNazdar, mohol by si aj napisat ake tam maju ceny. Dikesanonymko napísal: ↑St 10. Júl 2019 23:13:46Chlapi nedalo mi to a vybehol som do Viedňe - Armony. Musím sa podeliť o skúsenosť.
Dá sa to nájsť v pohode cez navigačku mimo platených úsekov. Okolo objektu sa dá popri ceste v pohode zaparkovať. Keďže som bol cez víkend neplatil som za parkovné. Cez týždeň tam asi do 18:00 je nejaké spoplatnenie. Dom zvonka rúžový a namiesto vstupných dverí je iba taká nepriehľadná záclona. Takže žiadne čakanie na ulici. Za záclonou je malá chodba na ktorej sú už monitory akoby do nejakých boxov na ktorých sa už zobrazujú fotky spolu s informáciu voľná/obsadená. Stačí stlačiť gombík voľnej a do minúty sa otvoria dvere aj s požadovanou kráskou. Nikoho iného tam nestretnete takže žiaden strach je to totálne diskrétne. Sú tam ponúkané AJ ženy. No a tie druhé, no ako na fotkách SUPER! Za mňa - zaujímavá skúsenosť.
Čau, áno bol som v nedeľu.Neregistrovaný napísal: ↑Ut 30. Júl 2019 18:46:53Caute,
skusal uz nieco Kylie/Kaylu z BA?
katalinam167 na instagrame.
Dik za odpoved. Vyzera totiz velmi luxusne...
Príspevky užívateľov môžu obsahovať sexuálne explicitný textový alebo slovný materiál. Sú preto určené výhradne pre osoby staršie ako 18 rokov.
Všetky obrazové a textové materiály, ktoré tieto stránky obsahujú, sú chránené autorským zákonom a ich šírenie je dovolené iba s predchádzajúcim súhlasom ich majiteľa.
Prevádzkovateľ stránky Forum.Amaterky.sk nenesie zodpovednosť za informácie uvedené v jednotlivých príspevkoch, za ich obsah zodpovedajú ich autori.
© 2015 Amaterky.sk