@Neregistrovaný ty ale nehorazne klames.ten nick saska je chlsp tak s kym si sa stretol?? Tu uz nikto nepise realne skusenosti len si tu kazdy masti ego a vymysla si rozpravky.
Ahojte,
Mensi update:
Viem uz sa vela pisalo o Malapotvorka na pokeci - niekedy je to zle niekedy je to dobre. Musim povedat, ze je to naozaj tak. Tak som skusil stretko uz 2x krat, a musim uznat sklamanie. Prvy krat vsetko ok, ochota az 120% a druhy krat uz ziadna ochota, najprv ze ma priestor, ale ked neviem kam pojdem tak radsej nechcem do pozicaneho priestoru, potom ja ze nie vsak v aute to bude v poriadku, potom ona ze ok tak si dame poriadnu hodinku. V polceste uz vymyslala ze vlastne uz ani nema cas, a ked sme sa dorazili na miesto cinu tak sme boli na tom tak ze vlastne bude dobre ak na rychlovku bude cas.
Ponaucenie, treba jej na zaciatku navrhnut nejaku nizku cenu, teda takticky drzat cenu dole az pod urovnou ked piseme cez pokec, potom ked uz sme v aute treba to nechat zvysit o 10-20e a potom bude slecna ochotna a rada spravi hocico. Na druhom stretku som jej povedal uz priamo tu cenu z navysenim, s cim bola aj spokojna na zaciatku ale potom kedze neukecala zvysenie uz nebola ta ochota a dobre vieme ze ked uz mame nohavice dole s vyjednavanim uz tazko uspejeme. Musim aj to skonstatovat, ze za pol roka aj vyzor klesol dole.
Druha skusenost je zas v Stupave. Nik ma na pokeci pisulkaa3 alebo podobne tiez, tie iste fotky pouziva stale, ktore su mimochodom aj realne. Slecna je celkom prijemna s tym by som ani nemal problem, aj celkom pekna, mozno trosku moc chuda. Je to asi slobodna mamicka, tak preto to robi, podla mna za ponukanu kvalitu trosku vela pyta. Predsa pocas aktu nechce clovek pocut ze rychlo, alebo ako dlho este, lebo nechala malu doma samu. Proste by chcela ultrarychlovku za cenu eskortu .
S pozdravom