@0000 0000 napísal: ↑Pi 10. Aug 2018 18:42:22
@Nornik Karpatsky
Podla fotiek a reklamy myslim si, ze inzerovala pod menom "Lea" (a dalsie meno) pred rokom a mala priestore na Janosikovej, Mlynskej a Kovacskej (bol som u nej viackrat). Dobry sex, hlboka (az agresivna) fajka do hrdla. Ak si pamatam, mala aj nejake negativne ohlasy.
Tibor
Nazdar chlapi. Hľadám v KE nejakú dat do
análu. Radšej mladšiu do 30tky. Poraďte nejkau... Našiel som Mima a druhá je Kika. Má niekto s nimi skúsenosti? Dik
Užívateľ
Predpokladam ze je to ta ista Kika/25 r/ , a doplnil by som aj svoje postrehy . Bol som mozno mesiac spat za nou.
V tvari pekna kocka , pery cervene ... Co sa tyka postavy chuducka , foto je real. Prsia no ako to povedat pekne , dost male, zadok chuducky ...
Za Anal Tibor pytala 50e priplatok . Mne to prislo vela tak som to neriesil. Ak chcete hodinku rieste to uz telefonicky vopred nie az na mieste. Mne sa ponahlala isla prec nedalo sa. Trochu ma to sklamalo , najme dovody . Tu agresivnu hlboku fajku mi teda nerobila mozno zabudla . Ked som ju robil od zadu , zdalo sa mi ze jej to az tak nesedi, zadvihovala sa , a to som mu bral podla mna z citom a nehou . Inak ok. Priestory 6/10 mohli by do toho par korun investovat. Inak cely ten vchod vyzeral nic moc. Fajka sex 6,5/10 . Bolo to kratke , jedno cislo . Mozno pri tom druhom by ukazala co je v nej . V konverzacii bola prijemna . Vraj sa da dohodnut s nou aj na noc. Co som vedel to som napisal a kde chodila na skolu to vam vediet netreba
. Neinzeruje vzdy lebo .... treba sledovat kedy bude. Teda ak bude zaujem