@2bussy29
Ďakujeme za info... verím, že viacerých to štvalo, lebo sa správala, akoby si si dohadoval stretnutie s Adrianou Sklenaříkovou dpc2bussy29 napísal: ↑Ut 10. Júl 2018 16:37:07@C6000Neoplati sa riesit. Viackrat som na nu narazil cez rozne nicky co tu ma, jeden krat sme sa aj dopracovali k jej fotkam po tych jej debilnych peripetiach a stara vyzita skareda amaterka. A to mam rad starsie zeny, ale za nou by som nesiel ani zadarmo...C6000 napísal: ↑Ut 10. Júl 2018 8:08:31@Sex FanS hriesnica37 mám podobnú skúsenosť. Nechápal som, co to má byť, choré. Tiez by som rád videl, čo to je za kreatúru.Sex Fan napísal: ↑Po 09. Júl 2018 21:05:20Ahojte,
teda musím vám napísat,že také jednanie ako od tej hriesnica37 som ešte nezažil.
A mám toho v KE zbehané celkom dosť,chcel som od nej kontakt,prípadne heslo do albumu
tak ma začala vypočúvať že odkial mám na ňu referencie,že ona na Amaterkach nie je a podobne kraviny.
Neviem či je permanentne naliata alebo nafetovaná,ale je to fakt sila,Ak mate heslo do albumu alebo kontakt tak ho napište strašne rád by som sa pozrel čo je to za princeznu.Doprosovať sa o to čo by pri jej profesii malo byť samozrejme,fotky kontakt, je teda minimalne poriadne zvláštne.
Inak kto nerieši vzhlad ale čistý živočišný sex tak jednoznčne Stevadka1 je absolutna topka v KE.
Dá sa absolutne všetko a navyše to má o.k.aj v hlave.