Zdravím prosím Vás neviete o neakej faj baculke ?
caute,
ma niekto skusenost https://amaterky.sk/2510 ?
dik
Mám ju tiež raz odskúšanú a nemyslím, že sa ten počet rozšíri.topol napísal: ↑Ut 31. Okt 2017 16:27:42MONIKA (22), https://amaterky.sk/6260
Baba opalena zo solarka, silikony prsia, do tvare symypaticka /ani pekna, ani skareda/, pristup 6,5/10, oral bez gumy 6/10, sex 6/10.....sex taky mechanicky, oral prerusovany, pricom pocas oralu nieco vypravala, celkovo dojem ujde, ale uz asi nepridem Asi dva roky dozadu som uz u nej bol, ale v TT, teraz posobi v PN. Oproti posobeniu v TT sa mi zda, ze vykon isiel dolu /nemyslim tym moj vykon /
Neviem či ti to bude na osoh, lebo moja skúsenosť je z februára 2010, ale podelím sa.Dafik napísal: ↑Ut 23. Jan 2018 3:10:48Ahojte páni. Nemá niekto skúsenosť s holkou pod nickom Diana z Piešťan? Dakujem za info.
ktore dievca si mel uz jsem tam dlse nebolheri4321 napísal: ↑Po 29. Jan 2018 23:26:06Minulý týždeň som si spravil malý výlet do Pieštan a navštívil som privát Andy.Všetko bolo tak ako opisuje lover 252,milé privítanie,všade čisto,pekne zariadené,do sprchy ide dievča s Tebou ,dá Ti župan ,zoberie si Ťa na izbu,dohodnete si podmienky,orál bez je v cene,po skončení ide dievča s Tebou do sprchy a odprevadí Ťa s úsmevom,že sa bude tešiť ,keď opäť prídeš.Tak majú služby na priváte vyzerať,potom je zákazník spokojný a určite sa vráti.Len keď som vychádzal autom z brány je to v zákrute a zrovna bola taká hustá premávka,že som skoro 3 minúty trčal polovicou auta v bráne ,takže každý kto išiel okolo a pozná ten dom(my ženatý vieme aká je dôležitá diskrétnosť) videl ,že odchádzam z erotického privátu.
V lete som bol u Moniky a tam zaparkuješ pred Lidlom a je to v pohode.
nazdar je pravda že nemajú žiadne príplatky? análik je tiež v cene?lover252 napísal: ↑Ne 28. Jan 2018 13:58:10https://amaterky.sk/5738 Po všeljakých názoroch som bol vyskúšat Andy privát a konkrétne Sandru.Privát perfektný,sprcha,uterák ba župan všetko TOP.Príde obsluha z nápojom,potom výber dlžky služby atd.Skvelé súkromie,dá sa skvelo uvolnit!A dievča niečo neskutočné!Usmiaté,pekné,krásne telo,super pipinka Ja som na milfky,tak pre mňa to bola zmena,čoho som sa bál!Teraz toho nelutujem,skôr naopak!Robí super fajočku a velmi dobre sa s ňou sexuje. Dievča si to velmi užíva!Pre mňa to je TOP dievča čo som doteraz mal Určite odporúčam tento privát!Pôvodne som chcel Kláru.Ešte že bola obsadená,lebo by som prišiel o tento skvelý zážitok
priplatky neviem ci maju ale moze sa ti stat ako mne ze ti baba povie ze do zadku urcite nie ako sa to stalo mne aj ked to ma napisane v profile. Bol som u Klary, moze byt ze to bolo tym ze cez vikend tam bola sama a uz ju nebavilo tolko chlapov co sa tam prestriedalo, v kazdom pripade tam ja uz za nou viac nepojdem.Neregistrovaný napísal: ↑St 07. Mar 2018 18:23:56@lover252nazdar je pravda že nemajú žiadne príplatky? análik je tiež v cene?lover252 napísal: ↑Ne 28. Jan 2018 13:58:10https://amaterky.sk/5738 Po všeljakých názoroch som bol vyskúšat Andy privát a konkrétne Sandru.Privát perfektný,sprcha,uterák ba župan všetko TOP.Príde obsluha z nápojom,potom výber dlžky služby atd.Skvelé súkromie,dá sa skvelo uvolnit!A dievča niečo neskutočné!Usmiaté,pekné,krásne telo,super pipinka Ja som na milfky,tak pre mňa to bola zmena,čoho som sa bál!Teraz toho nelutujem,skôr naopak!Robí super fajočku a velmi dobre sa s ňou sexuje. Dievča si to velmi užíva!Pre mňa to je TOP dievča čo som doteraz mal Určite odporúčam tento privát!Pôvodne som chcel Kláru.Ešte že bola obsadená,lebo by som prišiel o tento skvelý zážitok
na TeplickejNeregistrovaný napísal: ↑Ut 17. Apr 2018 17:29:16Zdravim. Kde su teraz baby co boli na hurbanke a potom na radlinskeho?
Vdaka.
Príspevky užívateľov môžu obsahovať sexuálne explicitný textový alebo slovný materiál. Sú preto určené výhradne pre osoby staršie ako 18 rokov.
Všetky obrazové a textové materiály, ktoré tieto stránky obsahujú, sú chránené autorským zákonom a ich šírenie je dovolené iba s predchádzajúcim súhlasom ich majiteľa.
Prevádzkovateľ stránky Forum.Amaterky.sk nenesie zodpovednosť za informácie uvedené v jednotlivých príspevkoch, za ich obsah zodpovedajú ich autori.
© 2015 Amaterky.sk