Erotický privát - Thai4you-masáž (24), Bratislava - Staré Mesto, ID:18098 | Amaterky.sk Thai4you-masáž
Erotický privát - Thajky na Lodi (25), Bratislava - Staré Mesto, ID:14900 | Amaterky.sk Thajky na Lodi
Sex privát - Shemale Simi (28), Šamorín, ID:8165 | Amaterky.sk Shemale Simi
Sex privát a escort - Anna UA (30), Bratislava - Staré Mesto, ID:17239 | Amaterky.sk Anna UA
Sex privát - Krásna Melly (20), Nitra, ID:14981 | Amaterky.sk Krásna Melly
Sex privát - Monika (26), Piešťany, ID:6356 | Amaterky.sk Monika
Erotický privát - Patha (20), Bratislava - Staré Mesto, ID:21414 | Amaterky.sk Patha
Sex privát - Iba dnes (20), Nitra, ID:15631 | Amaterky.sk Iba dnes
Sex privát - Pamela (26), Košice - ostatné, ID:22365 | Amaterky.sk Pamela
Sex privát - Regina (37), Bratislava - Petržalka, ID:18557 | Amaterky.sk Regina
Erotický privát - Lilu Tantra (28), Bratislava - Petržalka, ID:20193 | Amaterky.sk Lilu Tantra
Erotický privát - Rita Tantra (28), Bratislava - Petržalka, ID:22040 | Amaterky.sk Rita Tantra
  • Denník vedúceho letného tábora

  • Podeľte sa s nami so svojimi zážitkami z oblasti sexuálneho života, vzrušujúcimi príbehmi :twisted:
Podeľte sa s nami so svojimi zážitkami z oblasti sexuálneho života, vzrušujúcimi príbehmi :twisted:
 #270  od macik
 So 22. Jún 2013 13:33:15 
Príbeh má viacero častí, ktoré budem postupne dopĺňať ak bude záujem.
Je to trochu dlhšie a na začiatok možno trochu nudné, ale potreboval som pripraviť pár poznatkov, pre ďalšie diely. Tak snáď vás prvá časť neodradí. Enjoy...


PRVÁ ČASŤ:
No asi by bolo dobré začať od úplného začiatku. Na leto som dostal možnosť robiť vedúceho v deckom letnom tábore. Práca s deťmi nikdy nebola mojou silnou stránkou, ale tak šiel som tam nie ako vychovávateľ, ale skôr ako niekto kto bude pripravovať pre deti program a aktivity. Okrem iného som mal na starosti techniku aby mali deti fotky a videá. Tábor trval 2 týždne, no ja som šiel len na ten druhý, pretože kamarát, ktorý mi prácu dohodil, tam nemohol zostať celú dobu. Vraj je to normálne a že vedúci sa tam striedajú, málo kto ostane celý čas.
Toľko asi zo začiatku. V deň keď mali odchádzať sa nám pokazilo auto, takže sme namiesto poobedia s kolegom prišli až večer. Decká akurát večerali. My sme si dali fastfood a tak som tam len tak sedel a pozeral sa na celé to osadenstvo o ktoré som sa mal starať. Deti tam boli rôzne, chlapci aj dievčatá vo veku hádam od 10 a najstarším dievčatám som tipoval tak 16. I keď kto vie, make-up vie robiť divy. A tak som si tam sedel a obzeral dievčatá. Viem že to znie ako keby som mal nejakú úchylku, ale tak tie staršie už vyzerali naozaj dobre. Prsíčka im začínali vyskakovať a zadočky už mali podaktoré pekne vyformované.
Keď všetci dojedli a odchádzali, zastavil som jedno sympatické dievča, ktoré som si obzeral trochu viac ako ostatné, usmial som sa a vravím jej: "Prosím ťa, ty, môžem ťa poprosiť? Pomohla by si s uprataním riadov? Potom sa zastav u mňa na izbe, dostaneš malú odmenu." Ona sa hanblivo ale zároveň nevinne usmiala a prikývla. Sám som nevedel akú odmenu, a to som ešte ani nevedel kde mám izbu.
Tú som nakoniec našiel a začal si tam nosiť veci a na odmenu som úplne zabudol. Po chvíli zaklopala na dvere a vošla. Ja som si vtedy uvedomil, že som na ňu zabudol. Tak som chcel aspoň začať nejakou konverzáciou. "Povedz mi, ako sa voláš." Ona sa milo usmiala a odvetila: "Veronika". "Hmm, pekné meno pre peknú slečnu," a trochu som sa na ňu usmial: "A koľko máš rokov?" "Pätnásť, teraz som mala nedávno. A ja ešte nie som nijaká slečna." Dodala hanblivo a milo sa usmiala. To som si už spomenul, že som si vzal na cestu balík cukríkov a mám ich v batohu. Vzal som batoh, ktorý (mylne) považoval za svoj, vytriasol som z neho veci a keď som videl, čo z neho vypadlo, dosť som sa začervenal. Bolo to dámske spodné prádlo a jeden vibrátor. Pozrel som na ňu, ona tiež ostala prekvapená a potom som trápne ticho prerušil ja: "Okay, toto nebude moja batožina." Vzal som teda veci, ktoré som vysypal a dal ich na poličku. Potom vzal svoj skutočný batoh a vybral z neho balík cukríkov a podal jej ho so slovami: "Vieš na čo to je? Myslím ten nástroj." Ona sa usmiala, ako keby chcela povedať, že to je samozrejmá vec a vraví: "Ale hej, viem, ženy to používajú keď si chcú spraviť dobre." "Tak vieš, že to radšej nikomu nehovor. Okay?" "Jasné, môžem už teda ísť?" "Samozrejme, a ďakujem za pomoc v kuchyni." Keď som dopovedal, bol som už na ceste do kúpeľne, vybaľovať si veci, takže som ju nevidel odchádzať a len som počul ako zabuchla dvere. Veľmi milá bola, taká mladá zlatá a nevinná. Musel som sa pri myšlienke na ňu pousmiať. Ale pekná bola veľmi. Jedna z tých, ktorej prsia sa už začali rysovať a teda že boli krásne. A zadok, no taký akurát do ruky. Hneď som sa pristihol pri myšlienke ako ho držím, ale aj som sa za to v duchu pokáral, veď to bola ešte mladá nevinná holka.
Keď som bol už skoro vybalený, prišla do izby iná slečna. Táto už bola rozhodne staršia.
"Ahoj, nevraveli mi že budem mať spolubývajúcu. Ty si...?" opýtal som sa jej. Pozorne som si ju premeral a vyzerala na takých 25, čo som si neskôr zistil, že naozaj má.
"Ahoj, ja som Maja" energicky prišla ku svojej posteli a hodila sa na ňu. "Neviem, no ja tu dlho nebudem. Ešte neviem kedy pôjdeme pripravovať program na druhú chatu, tak potom sa presťahujem. A vlastne cele je to ešte akési nejasné."
Chvíľu som si ju ešte premeriaval. Možno to nebola miss Universe, ale bola istým spôsobom pekná. Také energická a spontánna. Mala trochu oblejšie krivky, ale aj tak mi to na nej prišlo veľmi atraktívne. Nebola tučná. Proste pekná, aj keď nie modelovo štíhla. To malo za následok, že prsia mala naozaj krásne veľké. Zadok tiež parádny. No jednoducho kus sympatickej baby.
Po chvíli nezáväzného rozprávania, kedy sa mi ešte viac zapáčila som je trochu neisto povedal: "Inak, omylom som ti vytriasol batoh a našiel som tam kúsok spodného prádla a.. ehm, no tvoju dospelácku hračku." Ona sa len potmehúdsky usmiala, trochu pokrútila hlavou a dodala: "Tak dúfam, že si to necháš pre seba, nepotrebujem aby všetci o tom vedeli. A kde vlastne je?" Pozriem sa na poličku a vravím: "Hmm no tu bola, neviem, asi som ju dal niekam kde ju neni hneď vidieť." Majka len mávla rukou. To ja som sa už dvíhal z postele a bol som na odchode, lebo sme mali s ostatnými vedúcimi poradu ohľadom ďalšieho dňa. Majka ostala na izbe.

Na porade som bol len chvíľku, šiel som potom vziať foťák, ktorý som mal v izbe, a mal som ho priniesť na poradu. A tu to už začne byť zaujímavé. Vošiel som do predizby v ktorej som mal foťák a keď som ho vybral z tašky, začul som nejaké vzdychy. Pootvoril dom dvere do izby v ktorej boli postele a čo nevidím. Majka ležala na posteli nohavičky na zemi podprsenka vyhrnutá a jednou rukou hladila prsia a druhou sa divoko prstovala. Hlavu mala zaklonenú a oči zavreté takže ma nespozorovala. Ani neviem ako ma to v tom šoku napadlo, zapol som na foťáku video, položil ho medzi dvere aby mal dobrý záber na scénu v izbe a odišiel preč. Na porade som povedal, že mám foťák zbalený a ešte som ho nevyberal. Zatiaľ som sa len v duchu tešil na to, čo sa naň práve nahrávalo.

DRUHÁ ČASŤ:

Keď som sa vracal z porady, už som netrpezlivo čakal, ako si pozriem celú krásnu scénu. V hlave sa mi premietali možné scenáre ako Majka usilovne mastí svoju frndu, ako jej tancujú krásne prsia a ako sa prehýba na posteli vo vlnách orgazmu. No keď som prišiel do izby, realita bola iná. Majka sedela na posteli, v rukách mala môj foťák a sama si prezerala video. Oblečenú už mala nočnú košeľu a keď som vošiel, prísne sa na mňa pozerala. Nevedel som čo mám povedať. Otvoril som ústa, ale nejako z nič nevyšlo von. Tak začala ona: "No pekne. A to som si myslela, že si seriózny chalan. A ty si ma nahrávaš na video? To nemyslíš vážne." Sadol som si na posteľ a začal sa obhajovať: "Máš pravdu. Prepáč. Viem, že to asi nestačí, ale fakt ma to mrzí. Proste bolo to také okamžité rozhodnutie. Neviem čo to do mňa vošlo." Jej mrzutý výraz v tvári sa začal pomaly vytrácať. "Proste som to skúsil a teraz viem, že to bola hlúposť. Ale tiež si sa mohla zavrieť poriadne, keď si to ideš robiť." Hodila mi foťák naspäť. "Neboj sa, hneď to vymažem." Pousmiala sa: "To nemusíš, mne to nevadí, mňa tak videlo už veľa chlapov, jeden navyše ma nezabije. Obzvlášť ak je to taký, ktorý sa nevie ani slušne opýtať ženy či sa mu ukáže. Okrem iného, pre mňa je to kompliment, keď si ma niekto nahráva nahú, znamená to, že som stále atraktívna." "No to si, naozaj si pekná. Ale nevrav mi, že keby som sa ta spýtal, tak sa mi len tak ukážeš. Veď sa ani nepoznáme" "Jááj, chlapče môj, už som sa ukazovala aj po kratšej známosti." Začervenal som a spýtavo som na ňu pozrel: "Tak prečo sa teda neukážeš?" Ona sa usmiala a pohotovo odpovedala: "Tak za prvé, más ma predsa na videu, tak načo chceš ešte raz a za druhé, stále si ma o to nepožiadal." Zahanbil som sa ešte viac. "Tak teda Majka, ukázala by si mi svoje telo? Takto naživo sa s videom nedá porovnávať." Rozosmiala sa a povedala: "Teraz ma prosíš, keď si ma takto zradil? Urobíme to takto. Chcem aj ja vidieť teba. A pokojne si pozri najprv video, aby si vedel či ti to za to bude stáť." Spustil som teda video a keď som vedel ako jej pekne telo hladí rukami a chytá si mušličku, môj nástroj sa hneď začas stavať do pozoru. "Podľa toho, čo ti vidím v nohaviciach sa ti to páči, tak teda dole s nohavicami. Ale rýchlo kým si to nerozmyslím." Dodala s úsmevom. Tak som teda trochu váhavo, začal zo seba dávať dole nohavice, aj trenky. Penis z nich vystrelil ako struna a Majka sa len rozosmiala. "No ten je teda v peknom pozore, ale je pekný. Taký akurát do ruky. A tu teda moja sľúbená časť dohody." Posadila sa na posteľ a vyzliekla si nočnú košeľu. v tom na mňa vyskočili je krásne prsia. Boli naozaj nádherné, také veľké a pevné. Trochu si ich premasírovala a vo zvodnej polohe sa na mňa usmiala: "Tak čo, páčia sa?" Ostal som v nemom úžase a len som prikyvoval. Boli prekrásne. Opýtal som sa: "A ďalej?" "No nepredbiehajme. Sadni si sem. Nech si ho aspoň chytím." Položila naň ruku, par krát stiahne predkožku a uznanlivo pokrútila hlavou. "Ako si na tom so sexom?" Opýtala sa. Sám som nevedel ako presne odpovedať. Pár krát som mal s bývalou frajerkou, ale to bolo také dosť o ničom. Pár krát orál na nejakej chate a to bolo tak všetko. Panic som nebol, ale skúsený teda tiež nie. A to som nechcel povedať, keďže som mal 21 a žiadny poriadny zážitok. "No mávam sex" Viac som nepovedal. "Tak teda dobre. Nečakaj ale, že sa s tebou teraz vyspím. Ja nešukám len tak s kýmkoľvek a obzvlášť nie, keď si ma niekto točí tajne na video. Ale ja si sem takto ľahnem a keďže si mi niekam stratil vibrátor, potrebujem náhradu. Ak mi to pekne urobíš, veľmi rada ti odpustím." Koniec vety povedala pomalšie, veľmi slastne a pritom si oblizla spodnú peru. Ja som dosť znervóznel ale takú príležitosť som nechcel premrhať. Stiahol som teda nohavičky z jej guľatého zadočku a zadíval sa na jej krásnu mušličku. Pekne vyholená, už trochu vlhká a pysky pekne zakrývali klitoris a dierku. Hneď som sa na ňu vrhol. Naslinil prsty a šúchal som jej klitoris. Po chvíli som jej prsty strčil aj dnu. Ale keďže som nevidel na nej nijaké známky rozkoše, moja nervozita len väčšmi stúpala. Snažil som sa už hodnú chvíľu, ale ona sa na mňa len usmievala. Po pár minútach povedala: "Počuj, šetri si dych, nechaj to zatiaľ tak. Vidím, že sa snažíš, ale musíš ešte nabrať trochu skúsenosti. Nechajme to na zajtra, čo povieš?" Nevedel som čo povedať, nechcel som to vzdať, veď to by bolo trápne: "Neboj, ja to zvládnem" Snažil som sa ju presvedčiť. Ona namietala: "Počuj, vidím aký si nervózny a to neprospieva. Okrem toho už som aj trochu unavená, takže nie je to až tak tvoja vina. Skúsime to zajtra, okay? Neboj sa, sľubujem. Ale za snahu sa ti odmením." Usmiala sa na mňa a ako som sedel na jej posteli, naznačila mi, aby som si ľahol.
Chytila ho oboma rukami. Začala mierne krúživo otáčať, jednou rukou vyššie pod žaluďom a druhou v opačnom smere naspodku, pri koreni. Krásna masáž! Prsty na nohách mi vykrúcalo. "Wau, to je skvelé" Rukami šla mierne hore a dole, a pôsobila nimi opačne, hore v smere a vzápätí proti smeru hodín, a dole vždy naopak. Bolo mi krásne. Pritom som vnímal jej krásne prsia a tvár, ktorá sa mi zdala ešte krajšou. Trvalo to nekonečne dlho, pomaly a hádam aj dvadsať minút, pomalé pohyby vľavo a vpravo a silné stláčanie. Potom zmenila taktiku. Pravačkou jazdila po vtákovi od koreňa až po žaluď, ľavačkou žaluď miernučko pridŕžala. "Tak ako sa ti toto páči?" "Si skúsená, to sa ti musí nechať" Intervaly sa zrýchľovali. Ľavačkou som chytil Majku za prsník, mierne som jej žmolil tmavé bradavky. Má ich tak široké! Potom som rukou prešiel na jej rameno a hladkal som ho. No jej pravačka pracovala už riadne rýchlo. Začal som pomaly stenať. "Majka, pokračuj, pokračuj!" šepkal som. Znova som jej pohladil prsník. "Páčia sa ti veľké kozy, priznaj sa!" "Máš ich úplne perfektné" odpovedal som. Rýchlosť sa stupňovala a mne iba krútilo prsty na nohách, stehná sa mi úplne chveli. "Dokončiť ťa rukou, alebo chceš prekvapko?" Zaradoval som sa, myslel som že ma vysaje ústami. To by bolo! No nie. Do hry prišli jej krásne prsia.
"Medzi ženskými prsiami si ho ešte určite nemal." Majka sa postavila a kľukla si ku mne. Stoporeného vtáka si vzala do ruky a zľahla mu uštedrila pár "rán" prsníkom. Bolo vzrušujúce cítiť jej bradavku na mojom žaludi. Potom ho vzala zas a dala si ho medzi prsia. Mierne si stlačila prsia rukami, pri jej objeme nemusela silno tlačiť. Začala prsiami jazdiť hore a dole po ňom. Bolo to krásne. "Máš úžasné kozy" vravím jej. Nechal som ju, nech to robí sama, nezasahoval som jej do toho. Nesmierne sa mi to páčilo. Celého vtáka som mal medzi jej kozami, ozaj celého. Len žaluď z nich vytŕčal ale Majkine rytmicky sa posúvajúce kozy ho stále zachytili. Moje vzrušenie sa vystupňovalo do maxima. Stačilo pár letmých pohľadov na Majkinu peknú tvár, na jej plecia, havranie vlasy, na jej veľké prsia a už som cítil, že budem striekať. "Majka, už budem, už budem!" Vystriekol som riadne, výstrek pokračoval dlho. Takto som sa vystriekal na Majkine prsia úplne, v podstate som celý obsah dal na jej kozy. Utrela z môjho nástroja stekajúce semeno a s úsmevom vraví: "Tak čo, páčilo sa? Dúfam, že si na zajtra motivovaný."

TRETIA ČASŤ:

Na druhý deň ráno som sa prebral po úžasnom spánku. Ešte stále som myslel na včerajší zážitok. Keď som vstal Majka tam už nebola, pravdepodobne bola na raňajkách, na ktoré som už aj tak meškal. Rýchlo som sa obliekol a zbehol do jedálne. Všetci už sedeli pri stole a podávali sa raňajky. Hneď som si všimol Veroniku, to pekné, milé dievčatko zo včera no aj tak som si šiel sadnúť k ostatným vedúcim. Majka sa tvárila ako keby sa vôbec nič nestalo. Len sa spýtala "Kde sa flákaš? V noci si dlho hore a potom ráno zaspíš." Neodpovedal som, len som si prisadol a ako všetci ostatný pri jedení sme rozoberali dnešný program. Vonku pršalo a bolo naozaj škaredo, tak sme museli všetky pripravované aktivity presunúť na iný deň. Zhodli sme sa, že budeme na chate. Deťom sme rozdali pár spoločenských hier a tým to bolo dočasne vybavené. Potom som šiel na izbu. Chcel som sa osprchovať a potom ísť porobiť aspoň pár fotiek. Vošiel som do sprchy a spolu s umývaním som si trochu pohonil aj môj nástroj. Včera dostal zabrať. V hlave som si premietal scenár včerajšieho večera a hneď mi to šlo lepšie. Keď som skončil a dobre sa vystriekal, opásal som sa uterákom a vrátil sa do izby. Tam ma prekvapujúco čakala Maja na posteli, len v nohavičkách. Usmiala sa na mňa a šibalsky vraví: "Tak čo? Čaká ťa repete. Dúfam že si pripravený." Aj keď ma to zaskočilo, rozhodne som už nebol taký nervózny ako včera. Vlastne som nebol vôbec, tešil som sa na to. Bol som odhodlaný spraviť niečo podobne úžasné ako ona mne včera. Už som sa nehanbil ani nebál, rovno som prišiel k posteli, sklonil sa nad ňu a pobozkal. Bolo vedieť, že to nečakala, ale nebránila sa, i keď som mal chvíľu pocit, že bude. Po chvíli ma ale prerušila: "Ale nepleť si to so sexom hej?" A potom s úsmevom dodala: "Neboj, dnes to bude lepšie, už teraz to na tebe vidím." a šibalsky žmurkla. Ja som sa pomaly presunul na jej prsia, ktoré včera odviedli úžasnú robotu a odmenil som och chíľkouvým lízaním. Napokon som jej stiahol nohavičky a položil jej hlavu do klína. Tento krát som zapojil aj jazyk. Pomaly som prechádzal po pyskoch a nasžil ja ju poriadne navlhčiť. Majka sa začala prehýbať a občas sa ozvalo slabé zastonanie. To som vedel, že na to už idem dobre. Chcel som ju najprv riadne vyrajcovať. Bozkával som ju aj na vnútornú stranu stehien a až potom som sa presunul ku klitorisu, ten som vzal do parády a jazykom som ho mršne vylizoval. To už sa jej začalo naozaj páčiť, lebo sa začala poriadne vlniť na posteli. Netrvalo dlho a pripojil som aj prsty... tie ju najprv len jemne šteklili v okolí kundičky, ale potom som ich strčil dnu a začal s nimi pomaly pohybovať dnu a von. Majka už vydávala prvé slastné výkriky. Neprestával som ale ani nezrýchľoval, len som ju ďalej rajcoval. Rukami mi tlačila hlavu medzi svoje nohy a slasťou sa celá krútila. Jej vzdychy pomaly prerastali až do slabších výkrikov. Po chvíli, keď už jej výkriky naberali na intenzite, zatriasla sa v silnom orgazme. Blažene a naozaj hlasno zrevala, až som myslel, že sem hneď niekto vbehne. Stiahla kŕčovito nohy k sebe a ešte si so zrýchleným dychom a hlasnými vzdychmi vychutnávala doznievyjúci orgazmus. Ja som jej opäť roztiahol nohy a dal pár bozkov na mušličku. Keď sa vydýchala, vraví: "Tak teraz si ma naozaj prekvapil. Tušila som, že sa v tebe niečo skrýva, ale toto? Som naozaj veľmi príjemne prekvapená." Posadila sa a pobozkala ma. "Za to video ti je už dávno odpustené" Ja som ju len jemne plesol po guľatom zadočku a vravím: "To som rád, poďme sa teda venovať deckám, veď preto sme tu."


V prípade záujmu o ďalšie časti píšte koment, alebo ma kontaktujte na 11macicek11@azet.sk.
 #273  od macik
 Ut 25. Jún 2013 11:55:35 
ŠTVRTÁ ČASŤ:
Upršaný deň pokračoval až prišiel obed. To sa trochu vyčasilo, ale stále to nebolo na aktivity vonku. S ostatnými sme si povedali, že sa opýtame deciek, čo by radi robili, kedže sme nemali nič poriadne naplánované. Sadol som si teda ku stolu, kde sedela Veronika. Padla mi do oka hneď ako som ju prvý krát zbadal. Vyzerala, že sa jej moja spoločnosť pozdáva a príjemne sme si pokecali. Bola naozaj milá a veľmi zlatá. Rozprávala mi, ako sa jej cez deň darilo v hrách, ktoré hrali a ja som sa len prizeral jej nadšeniu. Po obede sme ich zase nechali aby sa hrali, či už na izbách alebo inde. To už sme sa ale pridali aj my vedúci, aby sme na nich ako tak dozerali. S Veronikou sme sa ale zarozprávali, až sme sa nejako oddialili od ostatných a sedeli sme pred chatou na lavičke. Bavili sme sa o všeličom. O škole, čo ju baví a trochu sme načali aj tému vzťahov. Konkrétne som sa jej na to nepýtal, ale vyznelo to tak ako keby s chodením veľa skúseností nemala. Veľmi opatrne som sa snažil nadhodiť temu sex, ale nedalo sa k tomu dostať, no z jej rozpravania okolo toho som nejako vytušil, že vie o čom to je, ale sa k tomu ešte nedostala. Ako sama povedala, bola dosť hanblivá. Potom som chvíľu rozprával zase ja. Spomenul som okrem iného aj prečo som tu ako vedúci, že som tu aby som sa staral o foto a video dokumentáciu. Zbehol som pre foťák a ukazoval som jej pár fotiek. Videu s Majou som sa strategicky vyhol. Fotky sa jej veľmi páčili a tak som jej vysvetľoval ako sa celá tá veda okolo fotiek má a aj som jej ho požičal, aby si to vyskúšala. Navrhol som jej, že ju odfotím. Veľmi sa zaradovala. To ste mali vidieť tú radosť v jej očiach. Hneď sa videla ako modelka. Obehli sme chatu vybehli na malú čistinku, kde slnko ako tak svietilo a začal som s pár fotkami. Najprv len take normálne. Fotil som ju ako kráča, ako sa smeje. Potom som jej navrhol, že jej spravím pekné umelecké fotky. To sa v nej zrazu prebudila mladá modelka a veru pózy, ktoré strúhala boli ako profesionálne. Samozrejme, ako každá mladá baba pred foťákom blbla a skúšala všeličo možné i nemožné. Chcel som jej navrhnúť aj niečo odvážne, ale nechcel som ju nejako uraziť. No keď som sa tejto témy nenápadne dotkol, trochu zvláštne sa zatvárila a povedala, že možno trochu môže skúsiť. Tak sme chíľku rozoberali, ako by to mohlo vyzerať a nakoniec sme sa zhodli, že rozopne pár gombíkov na košeli. Najprv trochu zápasila lebo zase nechcela odhaliť moc a tak jej vravím: "Môžem pomôcť? Neboj sa, ak sa ti fotka nebude zdať, zmažem, okay?" Ona sa usmiala a prikývla. Samozrejme som ju upozornil, že akonáhle bude mať pocit, že sa chytám niečoho čoho nemám, alebo keď by sa jej ničo nepozdávalo, nech ma okamžite upozorní. Vravel som to s veľkou vážnosťou, chcel som aby si bola vedomá toho, že to myslím vážne a nemá sa čoho báť. Len sa usmiala a povedala: "Dobre, ale tak nechám to na teba, ty si odborník. A verím, že to nezneužiješ." Teda som odložil foťák, pribehol k nej a rozopínal košeľu. Vyskúšal som prvých 5 gombíkov. Výstrih jej tak siahal skoro až po pupok. Podprsenka, ktorá ukrývala krásne prsia sa pekne vynímala. Mal som pocit, že to je akurát tak, koľko je ochotná ukázať. Rýchlo som spravil pár záberov a pomaly sme sa vrátili do chaty.
Tam si sotva niekto všimol, že sme sa vytrátili. To sme sa rozlúčili a ona sa šla zabávať s detmi, kým ja som jej sľúbil, že pár fotiek vyberiem, nahrám do svojeho notebooku a nejako pekne upravím. Tak sa aj stalo. Sedel som na svojej posteli a hral sa s fotkami v snahe z nich dostať čo najviac. Keď bola práca hotová, nahral som ich na môj tablet a šiel jej ich ukázať. Keď ich uvidela celá sa rozžiarila: "Jééj, tie sú nádherné" Vykríkla od radosti a hodila sa mi okolo krku. Pridala jednu pusu na líce a tešila sa zo svojich fotiek. A ja som bol rád, že sa jej páčili. I keď reakcia ma celkom prekvapila. Dohodli sme sa, že fotky jej potom pošlem a inde ich uverejnovať nebudem. To už sa zvečerievalo a pomaly sme šli na večeru. Po nej som šiel na izbu a len tak sa váľal v posteli a myslel na Veroniku.
PIATA ČASŤ:
Ležal som na posteli v tom vtrhla do izby Maja a vyrušila ma z premýšľania o Veronike. Nejako som ju nemohol dostať z hlavy. Hneď ako prišla, zasmiala sa a vraví: "Vidím, že sa nejako motáš okolo mladého mäska, sa ti zapáčila mladá slečna? Ale len si poslúž, pristane vám to" Zlostne som po nej hodil vankúš, ktorý mi hneď hodila späť. Neviem či som sa viac hneval preto, že si zo mňa robila žarty, alebo, že mala pravdu. Ale to mi bolo jedno. Vošla do sprchy ale nezatvorila dvere. Ešte chvíľu na mňa hovorila a robila si srandu, ale ja som ju nejako ignoroval. Okrem iného spomenula, že zajtra už odchádza, takže budem mať od nej pokoj. "Inak, mám pre teba jedno malé prekvapenie. Dúfam, že sa ti bude páčiť, ale zatvor si oči. Alebo radšej si ich zaviaž." Zakričala z kúpeľne, keď sa dosprchovala. Ja som vzal šatku a zaviazal oči. Ležal som na posteli a čakal, čo vymyslí. Po chvíli som počul ako vyšla z kúpeľne. V tom som už len cítil, ako mi stiahla nohavice. Nemal som trenky, takže na ňu hneď vybehol môj nástroj. Strhol som sa a chcel si dať dole šatku, ale zachytila mi ruku a povedala: "Nie, nie... Ešte nie, môj milý." Hanbiť som sa nemusel, veď ma už videla a tak ju teda nechám. Chytila do ruky môjho čuráka a začala pomaly honiť. Strhol som šatku a pred sebou som mal nahú Maju, ktorá mi pomaly honila penis. Keď videla, že som si zložil šatku, prevrátila očami ale nič nepovedala. Len sa venovala môjmu penisu. Potom mi stiahla celé nohavice a tričko tiež. Ľahla si na mňa a začala ma bozkávať. Samozrejme som je bozky oplácal a strčil jazyk až hlboko do krku. Hladil som ju po chrbte a keď som sa dostal k jej pevnému zadku, poriadne som po ňom pleskol. Kým pokračovali naše bozky, jej zadok som držal v rukách a hral sa s ním. Po chvíli som sa pokúsil prevrátiť ju na chrbát, ale ona sa nenechala a zatlačila ma o posteľ. "Tu lež! Ja som na rade." Začala bozkávať moje brucho a postupovala nižšie. Prišla až po moju už poriadne tvrdú kladu. Hneď ho vzala du úst a začala perfektne fajčiť. Lízala ho a tiež aj guľky. Poriadne ho lízala a pomáhala si aj rukami. To bol teda tanec. Opäť sa opakovali dokonale nacvičené pohyby. Fajčila ho striedavo pomaly a rýchlo. Na chvíľu ho vzala medzi kozy a tak dráždila. No proste paráda. Keď si ho užila, rozkročila sa cez moju hruď a kundu mi nastavila pred ústa. Stále som ležal na posteli. Bral som to ako pokyn k lízaniu a hneď som aj začal. Páčilo sa jej to. Jazykom som mršne vylizoval každé zákutie jej prirodzenia a okolo klitorisu som sa motal koľko sa len dalo. Jemne som vtláčal jazyk aj do dierky, pokiaľ to šlo. Bolo z nej už cítiť, že je poriadne zvlhnutá a nadržaná. Potom sa zase presunula nižšie a svojím prirodzením krásne dráždila môjho čuráka. Sedela rozkročmo nad mojím nástrojom a šúchala si oň svoju krásnu ružovučkú frndu. Vo mne to už vzrušením vrelo. Nevedel som síce prečo to robí, ale bolo mi to jedno. Tá ženská bola dračica. Po tom aká dobrá bola pri orále, som si nevedel ani predstaviť, aká asi bude pri šukaní. No oddával som sa tejto slasti a čakal čo bude ďalej. Po chvíli dráždenia sa o môj úd sa sklonila nado mňa, začala olizovať krk a jej dieročka sa pomaly napichla na stoporený penis. Pomaly dosadla úplne, až kým ho nemala celý v sebe. Začala sa naň nabodávať. Najprv len pomaly, ale potom zrýchlila a už to nabralo rýchle tempo. Nadskakovala na mne až jej kozy lietali a mňa to nesmierne vzrušovalo. Opäť som sa pokúsil ju prevrátiť na chrbát, no tento krát úspešne. Stále som ho mal zastrčený v nej a tak som rovno pokračoval. Bolo vidieť, že sa jej to naozaj páči. Síce som trochu spomalil, ale prírazy boli prudké a hlboké. Nohy mala roztiahnuté, ale za mojim chrbtom sa jej prekrížili a tlačila ma nimi do seba. Vzdychala na posteli a rukami mi škriabala chrbát. Z jej úst sa drali slastné vzdychy. Každé prirazenie jej poriadne hlboko v pičke spôsobovalo veľkú rozkoš, rovnako ako mne. Práve v tom najlepšom som ho vytiahol a rýchlo jej povedal, že ju chcem aj odzadu. Neváhala a rýchlo sa predo mňa dala na všetky štyri a nedočkavo vystrčila zadok. Ja som na nič nečakal a opäť som ho do nej vrazil. Teraz som ju už ***** rýchlo a tvrdo. Občas som ju plesol po zadku, ale aj samotné prirážanie o jej spotený zadoček plieskalo dosť silno. Pomaly sa to na ňu blížilo. Zrazu ju chytil silný orgazmický kŕč. Vagína sa jej úplne stiahla a silné orgazmické vlny ňou začali prechádzať až ju striasalo. Hlasne vzdychanie, ktoré občas prešlo až do výkrikov bolo počuť hádam po celom poschodí. Keď orgazmus skončil, vyčerpane padla na posteľ, otočila sa a usmievala sa šťastne na mňa. "No veru, to bol teda výkon. Super si bol. Bolo to parádne." Opäť roztiahla nohy a môj čurák si tam strčila sama. "No poď môj hrdina, poď sa spravkať aj ty." Ja som na nič nečakal. Každú chvíľu to na mňa malo prísť, tak som pokračoval v šukaní. Netrvalo dlho a vrchol prišiel aj na mňa. Rýchlo som ho vytiahol a Majka mi ho chytila do ruky. Pár krát pohonila a to už začal striekať horúce semeno ja jej bruško a čerstvo vyšukanú pičku. Keď salvy semena dostriekali na je pekné telo, chytil som ju za ruku a obaja sme sa postavili z postele. Držiac sa za ruky sme šli do kúpeľne, kde sme si dopriali spoločnú sprchu spolu s jemnou dávkou sexuálneho dráždenia. Čistý a okúpaný som šiel ešte na balkón si zapáliť a chvíľu len tak porozmýšľať o tom čo sa práve stalo. Keď som sa vrátil do izby, Majka už spala. Ľahol som si teda aj ja a hneď zaspal.
 #275  od macik
 Pi 12. Júl 2013 0:31:06 
Keď som sas ráno zobudil, Majkina posteľ už bola ustlaná a prázdna. V krátkej chvíli som si premietol všetko čo sme si užili za ten krátky čas. Jej krásne telo a dokonalé pohyby, ktorými ma vedela dostať do neuveriteľných stavov. Ale už odišla a ja som bol rád aj za to, že som ju spoznal. Nuž teda som sa obliekol, umyl a šiel na raňajky. Stôl pre vedúcich už bol zrušený, keďže ráno pár ľudí odišlo a tak sme sedeli medzi deckami. Sadol som si k stolu, ktorý bol zatiaľ prázdny a sledoval som okolité mladé slečny, To boli teda kúsky. A nečudoval by som sa ak by podaktoré z nich bolu už aj sexuálne aktívne. Toľko odhalených častí tela. Je pravda, že bolo teplo a slnko svietilo poriadne, no museli to niektoré mať už za sebou. Po chvíli si už k mojmu stolu začali prisadať decká. Samozrejme, keď prišla Veronika, hneď začala bežať ku mne a sadla si k stolu. Na tvári mala žiarivý úsmev a radostne sa pýtala ako som sa vyspal. Samozrejme, divoký sex s Majou som jej spomínať radšej nechcel, ale zdvorilo som jej odpovedal a prehodili sme pár slov. Nasledoval pripravený program, potom obed, ďalšie pripravené aktivity až nakoniec večera. Opäť som si sadol k rovnakému stolu ale miesto kde sedela Veronika bolo zatiaľ prázdne. Zrazu okolo mňa prešlo jedno dievča. Bola z nich asi najstaršia a bola to taká bláznivá holka. Celkom pekná, ale nič čím by nejako extra vynikala. Keď prechádzala okolo mňa vypadol jej malý kus papiera a spadol mi rovno k nohám. Chcel som jej ho rovno podať, ale keď som videl, že sa otočila a sama si ho všimla, myslel som, že sa len nevhodným spôsobom zbavuje odpadkov. Vzal som ho teda zo zeme a chcel som ju upozorniť, ale v tom som si všimol, že na truhej strane je niečo napísané. Potajme som si ho teda vzal a čitam: "30 MINÚT PO VEČIERKE V SPOLOČNÝCH SPRCHÁCH, BUĎ PRESNÝ". Zadivil som sa niečomu takému. Vôbec som netušil, čo to má znamenať a rozhodol som sa to ignorovať. Keď už bola večera na stole prišla Veronika, ale akoby z jej žiarivej tváre upadol úsmev, bola akási unavená a zničená. Veľa toho nenahovorila ani nezjedla. Po večeri som jej povedal, nech príde do mojej izby. Bolo asi 6 hodín keď prišla. Sadla si na postel a ja vedľa nej. Hneď som sa jej pýtal, čo sa deje. Vravela že asi má teplotu a že je unavená. Chytil som jej čelo a bolo celkom horúce, rovnako som ju chytil aj za ramená a ruky, stehná a krk. Z toho čo mi povedala, som usúdil, že asi to má zo slnka. Doniesol som jej vodu a nejakú tabletku. Povedal som jej, nech sa napije veľa vody a nech si ide ľahnúť. Ako tak sedela vedľa mňa, oprela sa mi o rameno a ja som ju držal rukou okolo pliec. Zvalil som sa na posteľ a ona na mňa. Ležala mi na hrudi a ja som ju jednou rukou objimal. Bolo na nej stále vidieť, že jej je ťažko. Nerozprávala veľa, ale v pár vetách spomenula, čo sa jej páčilo v dnešný deň. Ja som ju nechal nech na mňe chvíľu leží a počúval som ju. Hladkal som ju po ruke a chrbte nech si chvíľku odpočinie. Netrvalo dlho a zistil som, že zaspala. Tak čo s ňou. Chúďatko malé, nechal som ju teda na posteli a šial som sa venovať robote. Najprv dozerať na decká, ktoré sa ešte po večeri šli hrať, síce už len v chate, ale aj tak tam niekto musel, byť. Mal som so sebou notebook, takže som sa chvíľu venoval fotkám, a chvíľu len tak nič nerobil. Keď nadišiel čas, ohlásil som večerku a pomaly sa všetci poberali spať. Vedúcemu tábora, ktorý to tam mal celé na starosti som povedal o Veronike, len tak aby o tom vedel. Šiel som teda na izbu, samozrejme potichu aby som ju nezobudil. To sa mi asi nepodarilo lebo som aj v tme videl, ako sa pohla a pozrela na mňa. Potichu povedala: "Prepáč, že som tu zaspala." Nato som jej povedal: "Len tíško lež, kľudne tu zostaň". Natiahla ku mňe ruku a tak som ju za ňu chytil a ľahol si ku nej na posteľ. Ona si opäť ľahla na mňa a ticho ležala. Musela byť naozaj unavená, leba o chvíľu znovu zaspala, kým som ju hladil pochrbte. V tom som si spomenul na odkaz, čo som dostal na večeri. Od večierky prešlo niečo o málo viac, ako pol hodiny a tak som si povedal, že sa tam pôjdem pozrieť. Potichu som tam prišiel otvoril dvere a zasvietil. Oproti mne stála tá dievčina, čo mi lístok dala no mala len nohavičky a podprsenku. Zadivene som sa na ňu pozrel a spýtal sa: "Čo ty tu robiš, už ste mali spať." Ona povedala: "Čakám tu na teba" rozopla si podprsenku a hodila ju smerom ku mne. Prsia nemala teda nič moc. "A ty meškáš 5 minút." Pomaly prišla ku mne a začala mi vyzliekať tričko. "Keď si ***** s Majou a určite tam teraz jebeš aj Veronu, môžeš aj mňa." Nevedel som, čo mám povedať. "Myslíš, že to neviem? Veď Maja v noci vrešťala, ako keby ju tam 10 černochov *****, takže si ju musel poriadne vyprášiť." V tej chvíli mi to bolo jasné. Vedel som, že sa tomu nevyhnem. Síce sa mi nepáčilo, že ma vlastne takto vydierala, ale uistil som sa, že je to len jednorazová záležitosť a nikomu to nepovie. To už som bol bez trička a trenky mi tiež sťahovala na zem. Hneď ako dopadli, chytila môj úd a jemne začala sťahovať predkožku. O chvíľu už stál v pozore. Sklonila sa a vložila ho do úst. Keď som ráno hovoril, že niektoré sú už iste sexuálne aktívne, tu som mal dôkaz, že ona je jednou z nich, pretože penis v ústach isto nemala prvý krát, alebo bola naozaj niečo, čomu sa vraví prirodzený talent. Po krátkej fajke ma zatiahla do jednej zo spŕch a tam som to prevzal ja. Najprv pár bozkov na krk, potom prsia, bruško až som sa sklonil a bozkal zatiaľ nohavičmai zahaleú mušličku. Pomaly som ich začal sťahovať a jemne som jej od seba roztiahol nohy. Začal som jej jemne lízať kundu, zatiaľ čo ona predomnou stála a vzdychala. Potom som ju pevne chytil za zadok, nadvihol a oprel o stenu. Vrazil som jej čuráka medzi nohy bez akéhokoľvek varovania a opretú o stenu som ju začal *****. Ona vzdychala a evidentne si to užívala, dlhé čierne vlasy jej padali na ramená a z časti zakrývali malé kozy. Po chvíli som ho vytiahol, chytil ju za boky a vyšli sme zo sprchovacej kabínky k umývadlu. Tam som jej jednu nobu vyložil hore na umývadlo, čím som si spravil krásny priestor odzadu. Vsunul som ho dnu a v primeranom tempe pokračoval v šukaní. Jej vzdychy pokračovali. Najprv som ju držal za zadok a priražal ho na môjho čuráka, ale potom som jej jednou rukou chytil prsia a druhou dráždil klitoris. Netrvalo dlho a jej vrchol sa blížil rovnako aj môj. Zrazu zastonala výrazne silnejšie a odtiahla sa odomňa. Jej telom prešiel slastný orgazmus a rukou si ešte stále šúchala kundu. Plesol som ju po zadku, ona si klakla na zem a opat vzala do parády môj nástroj. To už netrvalo dlho a pri honení oboma rukami to prišlo aj na mňa. Otvorila ústa a nechala si postriekať celú tvár. Usmiala sa na mňa jednou rukou ešte zašla medzi nohy, kde si zvlhčila prst svojou šťavičkou a strčila mi ho do ust. Keď sa umývala len som ticho povedal: "Dúfam, že sme teda dohodnutý a nikto sa o ničom nedozvie." Ona odpovedala: "Jasné. A keď znovu dostaneš chúťky, moja amaterka ťa vždy rada privíta s roztiahnutými nohami." Odišiel som do izby, ale nemal som v pláne sa s ňou opäť stretnúť. Sex nebol zlý, ale ani z ďaleka to nebolo také krásne ako s Majkou.
 #287  od macik
 Št 12. Sep 2013 14:55:20 
Intermezzo:
Po tomto nečakanom sexe som sa vrátil do izby a šiel si zapáliť na balkón. Nejako som si stále neuvedomoval, čo som vlastne spravil. To že som ju len tak *****, to mi bolo jedno. Ako som spomínal, moc sexu som nemal a zrazu som prišiel do tábora a hneď dva krát. Bolo to fajn, nemôžem povedať, že by sa mi to nepáčilo. Začal som mať chuť a nechcel som aby to prerástlo do nejakej obsesie. Navyše ma trochu mrzelo, že tu prejavujem nadštandardné náklonnosti k Veronike a pritom v sprchách šukám s niekým na požiadanie. Ale snažil som sa to brať len ako fyzické uspokojenie, nič viac som za tým nevidel. Veroniku som na niečo také naozaj nechcel zneužiť. Bola ešte mladá nevinná panna a keby som si to s ňou len tak rozdal, po pár dňoch odišiel, tak by z toho mohla byť naozaj nešťastná a to som nechcel. Neviem či sa vo mne začínali ozývať zvyšky svedomia, alebo čo, no skrátka som ju nechcel len tak jednorázovo využiť. No čo bolo horšie, v mojich predstavách, ktoré mi chodili hlavou keď som mal súkromnú chvíľku v sprche som na ňu myslel. Na jej krásnu tvár, na jej pekné malé prsia, zadok... Na to akú ju asi má. Vždy keď mi prišli takéto myšlienky, snažil som sa na to nemyslieť, lebo náhodou by som sa neudržal a ešte by som všetko pokazil. Za týchto pár dní som ale zistil, že to mám naozaj rád, užíval som si to, aj keď to bola tá šialená ženská v kúpeľni, ktorá ma vlastne vydierala. Pri tejto myšlienke som sa trochu pousmial nad tým, aká kuriózna tá situácia vlastne bola. Myslím že sa volala Andrea. No teda volala sa tak, čo by som to bol za vedúceho, keby som to nevedel. Aďka sme jej hovorili. Stále som mal pred očami tie jej ploché prsia ale zato celkom pekný zadoček. Pekne som sa tam s ňou vyhral. Ale jej ponuku na ďalšie stretnutie som nemal v pláne prijať i keď som na to chvíľku myslel. No mal som rád aj Veroniku, nedalo by sa to nejako spojiť? Občas som sa dokonca pristihol pri myšlienke na to, že by som tam chcel vyšukať čo najviac žien, ale to mi prišlo naozaj ako zvrátenosť. Cigareta ale pomaly zhasínala a tak som aj ja ukončil večernú meditáciu o moje reputácií ako vedúceho v tábore a šiel som si ľahnúť. Veronika spala. Nemohol som odolať a tak som jej dal bozk na čelo a ľahol si na posteľ, kde predtým spala Majka. Veru, Majka, presne tá Majka, ktorá mi ukázala ako chutí pravý sex.


7. ČASŤ:
V to ráno, ako každé iné som vstal a odišiel z izby ešte pred Veronikou. Nemal som v pláne ju budiť, nech si len odpočinie, keď jej bolo tak zle včera. V noci to bolo prvý krát čo sa mi o nej snívalo. Nič konkrétne, len som vedel, že tam bola. Pred raňajkami sme sa stretli. Keď ma videla, hodila sa mi okolo krku a ďakovala, že som sa o ňu postaral. Ubezpečil som ju, že to naozaj nebol žiadny problém, dal jej bozk na čelo šli sme sa najesť. Potom sa deti šli hrať a ja ako vždy som sa tváril, že na nich dávam pozor. Fotil som si len tak, všetko čo prišlo. Zastavila sa pri mne Aďka, no veď ju už poznáte, tá zo včera. Veľmi zvodne sa usmiala, ale vedel som, že to myslí zo žartu. Takto verejne by som to totiž s plnou vážnosťou nečakal ani od nej. Požiadala ma, či ju nemôžem odfotiť, že niekde vonku, za chatou, alebo tak. Ja som súhlasil, veď prečo nie i keď som si hneď spomenul, ako som takto fotil Veroniku. Tak sme šli teda na to isté miesto. Zakývala ešte na svoju kamošku Ivetku, ktorá bola tiež asi v jej veku, teda 16 rokov. Tak sme sa teda traja vybrali na miesto, kde som ich mal fotiť. Všetko som si prichystal a fotenie sa začalo. Najprv len také normálne fotky, jednoduchý úsmev, jednoduchá póza, proste fotky na pamiatku. Na niektorých boli odfotené spolu, na iných zvlášť. Potom sa chvíľu fotili v tráve a to bol dobrý nápad, lebo fotky boli pekné. Zobrali si zo sebou aj veľkú deku, na ktorej sa potom rozvaľovali a skúšali všelijaké pózy. Fotiek už mali dosť, ale bolo vidno, že sa už len tak bláznia pred fotákom, ale tak ja som nenamietal. Ivet bola tiež celkom pekná. Taká normálna, nižšia od Adi a mala aj trochu väčšie prsia, čo ale zase od nej mala asi každá. Možno trochu menej štíhla, ale stále príjemná na pohľad. Obe boli rovnako strelené, takže mi bolo jasné, že sa dobre našli. Na niektorých fotkách sa držali za ruky, inde boli zase v kamarátskom objatí a keď sa fotili na deke, tak len kadejako cez seba ležali. Až mi bolo divné, že to bolo také normálne fotenie. Ak mám byť úprimný, čakal som že za tým bude nejaká zrada. Celkom by som to od nich čakal. No aspoň som nebol prekvapený, keď to prišlo. Samozrejme nebudem predbiehať. Ako tak ležali, chytili sa za ruky a len tak sa na seba usmievali. Ja som občas spravil fotku, keď som uznal za vhodné. Ivet svoju kamarátku pohladila po ruke, ľahla si bližšie k nej a pohladila aj chrbát. Aďa spravila nápodobne. Nejako mi to v tej chvíli ani neprišlo divné, ale keď Adi dala ruku pod tričko a pomohla jej ho vyzliecť, niečo mi vravelo, že ak za tým celým fotením malo byť aj niečo ďalšie, asi to bude práve teraz. Ivet ležala na chrbte a Aďa sa rozkročila cez ňu. Ako keby skúšali ženskú verziu polohy 69, až na to, že boli oblečené. A robili, ako keby si lízali frndy. Obe mali samozrejme rifle, ale hrali sa, že si lížu? Alebo som tomu zle pochopil? No skrátka tak to vyzeralo a veľmi dobre sa na tom bavili a smiali sa tomu. Chvíľu som len nechápavo pozeral, ale keď si zase ľahli vedľa seba a začali sa bozkávať, a to myslím normálne vášnivé francuzáky, vedel som koľko bije. Samozrejme foťák začal znovu cvakať a bol som zvedavý kam až sú ochotné zájsť. Nemyslel som si, že sú to lezby, ale bol som takmer presvedčený, že to je len príznak ich pubertálnych výstrelkov a že sa jedná len o akýsi dievčenský experiment keďže asi boli aj trochu nadržané. A medzi tým, ako som rozmýšľal o tom, či sú lezby alebo len chcú zafrajeriť pred kamoškami a pochváliť sa fotkami sa situácia v tráve na deke posunula ďalej. Už boli bez trička obe dámy a vášnivo sa hladili po tele. Ivet netrpezlivo siahla Aďke medzi nohy a nešikovne jej sťahovala tangáče. Pre mňa to nebolo nič nové, len mi odhalila kundičku, ktorú som večer pred tým *****, ale rád som si ju aj odfotil. Tajne som dúfal, že aj Ivet naberie toľko odvahy, aby sa ukázala pred mojím foťákom. Zatiaľ sa k tomu nemala, ale obe si navzájom vyzliekli podprsenky. Takže Aďa bola už úplne holá a Ivet mala len nohavičky. To si všimol aj môj nástroj a v nohaviciach sa poriadne postavil, bolo mi trochu jedno, že to baby uvidia, lebo aj tak im to muselo byť samozrejmé a ja som len zaujato sledoval scénu predo mnou a rýchlo fotil, čo sa dalo. A toho bolo veru dosť, pretože sa to celé akurát začalo rozbiehať. Baby sa divoko bozkávali a vášnivo hladili úplne všade. Na prsiach po zadku, všade. Vtedy mi ani neprišli ako nejaké mladé baby čo nevedia čo so sebou, ale ako vášnivo si to rozdávajúce lezby. Aďka si ľahla na chrbát a Ivet nečakala na nič. Svoje bozky teraz rozdávala kamarátke na malé prsia a brucho. Keď už bola dole, jemne jej roztiahla nohy a odhalila tak jej štrbinku. Najprv len jemne prebehla prstom a potom začala jej klitoris šúchať medzi prstami. Ivetkine prsia sa len tak hojdali ako bola sklonená nad Adinou kundou. Jemne vyplazila jazyk a z neho kavplo pár slín rovno do štrbinky medzi nohami. Ivet tako navlhčenú mušličku poriadne vyobšívala prstami a po chvíli pridala jazyk. Aďa začala vzdychať. Najprv len tak jemne, ale keď Ivet pokračovala aj vzdychy sa zosilňovali. Strkala jej prsty poriadne hlboko do kundy. Bola taká vlhká, že to riadne mliaskalo vždy, keď ich vrazila dnu. Aďa už poriadne stonala a skrúcala sa od vzrušenia. Občas Ivet ešte zvolnila tempo, presunula sa od mušličky k prsiam ale potom sa opäť vrátila medzi nohy a rozbehla tam poriadny kolotoč. Aďka mala prirozdenie už poriadne vlhké od slín a prsty jej v kunde mizli ako nič. Ivetkin jazyk mršne dráždil klitoris a celé jeho okolie. A výsledok nenechal na seba dlho čakať. Aďa sa zrazu napla ako luk a vystrelo ju v silnom orgazme. Ivet rozhodne vedela ako na to. Hlasno vykríkla a zatlačila Ivetke hlavu do klína. Keď doznel jej orgazmus, ešte ležala chvíľu na deke a nevnímala svet. Ivetka sa premiestnila hneď vedľa nej, dala sa na štyri a vystrčila k nej zadokček, ktorý ešte stále bol v nohavičkách. Nevedel som sa dočkať, kedy už uvidím jej pičku. Bol som taký naržaný z toho čo som videl, že som túžil vidieť ďalšiu kundu na tomto tábore. A nečakal som dlho. Aďa sa posadila a z vystrčeného zadočku svojej kamarátky pomaly stiahla nohavičky. Jemne po ňom poplácala a už aj si slinila prsty. Sliny, ktoré po kvapkách púšťala z jazyka dopadali rovno na vystrčenú ritku a z análu stekali rovno cez štrbinku až ku klitorisu. Bol to úžasný pohľad a každú sekundu som zaznamenával na fotky. Ivet stále ostala s vystrčenou ritkou a nechala ju na pospas Adi. Tá najprv prstami rozotierala sliny medzi jej nohami a zvlhčovala aj olizovaním jej intýmnych partií. Prvý prst zastrčila do kundičky a druhou rukou sa hrala s Ivetkyným klitorisom. Potom ju však vystriedal jazyk, ktorým ju poriadne vylizovala a voľnou rukou jej, na moje prekvapenie, začala masírovať anál. Tak krásne to vyzeralo. Pomaly doň strčila prst a oboma rukami jej tak jazdila v dierkach. Ivet sa najprv tvárila trochu prekvapene, ale jeden prst v krásnom zadočku jej evidentne nerobil problémy lebo bolo vidieť ako si to veľmi užíva. Aďa ju robila značne pomalšie, asi už obe vedeli, ako to ktorá má rada. No stále jej prstami obrábala dierky a jazykom klitoris. Fotil som ako o dušu, až som sa bál, aby mi nedošla pamäť. Rozhodne som si nechcel nechať ujsť toto krásne ženské divadlo. Ivet bola taká vzrušená, že ani dýchať poriadne nemohla a Aďa len pridávala na intenzite a prstami jej obrábala dierky. Po chvíli prestala a vytiahla z nej prsty aby si Ivet mohla pohodlne ľahnúť. Anál mala teda poriadne roztiahnutý. Aďa odviedla rozhodne dobú robotu. A pokračovala v rovnakom tempe aj keď už Ivet ležala na chrbte a netrpezlivo očakávala príchod orgazmu. A ten na seba nenechal dlho čakať. Po chvíli aj Ivet zatriaslo v kŕčoch orgazmu a vyčerpane sa zvalila na deke.
Ja som ani poriadne nevedel, čo mám robiť. Tešil som sa z toho, že celú parádu mám nafotenú a baby ležali vyprstované na zemi. Vtom sa postavili a Ivet vraví: "No tak veľmi pekne ďakujeme za fotenie," a pohľad a úsmev hovorili, že ešte nie je koniec. "Počula som, že tuto Aďka ťa už má vyskúšaného, takže ona si teraz vezme tvoj foťák a ja sa postarám o malú odmenu." Aďa mi naozaj vzala foťák a začala cvakať Ivetku, ktorá sa nadržane blížila ku mne. Zvalila ma na deku a hneď stiahla nohavice. Môj penis samozrejme vystrelil, lebo také divadlo ho poriadne navnadilo. Najprv ho len vzala do rúk a pomaly honila. To sa však zrýchľovalo a keď pridala ústa bol som ako v extáze. Pomaly ho fajčila, ale aj tak ma to neuveriteľne vzrušovalo a vrchol sa blížil. Ona to vedela, ale pokračovala vo fajčení. Keď to zo mňa vystreklo, celú dávku semena dostala Ivet do úst a evidentne jej to vôbec nevadilo. Práve naopak, páčilo sa jej to. Prišla ku nej Aďa a zvyšky semena z môjho vtáka zlízala ona. Potom si navzájom dali ešte záverečného francuzáka, ľahli si do deky, jemne sa hladkali a usmievali sa na seba.
 #334  od macik
 Pi 31. Jan 2014 2:13:09 
8.ČASŤ-Našiel sa Majkin vibrátor medzi Veronikyními nohami:
Po obedňajšom fotení sme sa všetci správali akoby nič. Ivetku som nepoznal a tak som sa počas voľných chvíľ v programe s ňou zarozprával a zisťoval, čo je zač. Nakoniec som mal pravdu, nebola to žiadna lezbička, len nadržané šestnástky sa chceli predviesť a Ivetka dostala chuť na môjho vtáka, pretože sa jej pravdepodobne Aďa večer chválila ako som ju pretiahol. Mne to bolo viacmenej jedno. Ivetka ešte spomínala, že vraj sex už mala niekoľko krát, a že skúseností má veľa som sa z jej príhod tiež dozvedel. Takže sme si príjemne pokecali o našich sexuálnych životoch. Ja som jej spomenul Veroniku, tiež som jej vravel, že sme to ešte nerobili a že je pravdepodobne panna. Taký nezáväzný diskusný moment. No vedela, že Veronika sa mi páči a veru noci strávenej s ňou by som neodolal.
Deň pokračoval štandardne, po večeri som opäť Veroniku poprosil, aby pomohla upratať riady zo stolov. Tentokrát som jej však neponúkal ako odmenu sladkosť ako prvý deň. Spravila to rada. Ja som ostal v jedálni a rozprávali sme sa. V podstate sme sa rozprávali takmer celý deň, len som to doteraz moc nespomenul. Okrem toho, keď som fotil baby som s ňou bol prakticky stále. Samozrejme, vždy som sa snažil aby to vyzeralo nenápadne, ale je mi jasné, že si to ľudia pomaly začínajú všímať. Všetci sme boli trochu uťahaný a tak som si šiel ľahnúť. Bolo veľmi teplo a tak som nechal otvorené okno na balkón, ktorý malo celé poschodie spoločný. Ale zaspať sa mi nedalo. Dlho som sa prehadzoval v posteli a myslel si že už všetci ostatní spia. Všade bolo ticho a z vonku bolo počuť neurčité prírodné zvuky. Zrazu som počul ako ničo cupitá po balkóne. Netušil som že to niečo pôjde ku mne do izby a tak som sa tváril, že spím, no na moje prekvapenie, bola to Veronika, ktorá prišla dovnútra. Všade bola tma, takže nevidela skoro nič a už vôbec nemohla vedieť, že spánok len predstieram. V ruke držala vibrátor. Presne ten, ktorý chýbal Majke a ktorý odštartoval naše sexuálne zábavky v prvých dňoch tábora. A vzala ho ona? Veronika? Tomu som nechápal, ale asi si to chcela vyskúšať. Kto vie. Jednoducho prišla a dala ho potichu do poličky. Potom sa rozhliadla po izbe a pozrela sa na mňa. V tom som si uvedomil hroznú vec. V tom, ako mi bolo teplo som sa donaha vyzliekol a ona sa práve teraz pravdepodobne pozerala na môj penis. Keď som si to uvedomil, začal sa zrazu stavať do pozoru. Nevedel som čo robiť a tak som sa zatváril, že som sa prebral. Veronika ostala vydesene stáť. Chytro som sa zakryl plachtou a vravel jej: "Nespal som, je mi teplo, nedalo sa. Videl som, čo si doniesla," a pousmial som sa. Mesiac svietil dosť silno a boli sme pri okne, takže vidieť bolo celkom dosť aj keď bola tma. Zasvietil som si ešte aj lampu pri stole a Veronika sa v panike rozbehla preč. Hneď som na ňu potichu zakričal, nech neuteká, ale ide si sadnúť na posteľ. Vedel som, že teraz mám veľkú možnosť prelomiť ľady. "Prosím ťa, načo ti bol ten vibrátor?" Ona vystrašene odpovedala: "No keď baby o tom stále vraveli. A ja som to ešte nemala, tak som chcela vedieť aké to je. Ale nič som s ním nerobila, nemala som ho tam dole. Nedal sa mi tam dať. Veľmi to bolelo." Sklopila oči a zahanbene sa dívala do zeme, akoby to bolo niečo zlé byť pannou. Chytil som sa príležitosti, chopil som ju okolo ramien, otočil ku sebe a povedal jej: "Na tom nie je nič zlé, nie každý musí sexovať tak skoro. Z toho si nič nerob." Chvíľu som sa jej díval do očí a potom to riskol. Pobozkal som ju. Vášnivo a zmyselne. Celý ten čas, čo som to chcel urobiť umocňoval bozk a ona mi ho rovnako opätovala. Bol dlhý a krásny. Keď skončil, opäť som sa na ňu podíval a opäť vrazil bozk na ústa. Ten už však bol o niečo agresívnejší. Zvalil som ju na posteľ a bozkával ju na ústa aj krk. Plachta zo mňa spadla, ale to už som neriešil. V takomto bozkávacom ošiali sme boli dobrých päť minút. Potom som sa postavil, nahý som prebehol k vibrátoru, ktorý Veronika vrátila a prisadol si zase k nej. Ona už na sebe nemala mikinu a tričko mala tak napoly vyhrnuté, nohavice rozopnuté. Vedel som, že to môže pokračovať len jedným spôsobom."Ak chceš, môžeme to spraviť a už nebudeš panna, budeš môcť aj ty rozprávať svoje sexuálne zážitky." Ona sa len usmiala a mne bolo jasné, že je to súhlas. Penis som už mal opäť tvrdý a tešil som sa na to, čo malo prísť. Pomaly som je vyzliekol tričko, rozopnuté nohavice som jej stiahol na zem. Ležala tam v prítmí len v spodnom prádle. Opäť sme sa začali bozkávať a za som jej dal dole podprsenku. Videl som jej nádherné malé prsia a musel som ich bozkávať, nemohol som prestať. Pokračoval som na brucho až ku nohavičkám, ktoré sa trochu bála vyzliecť. Keď som ich ťahal dole, ešte ich jemne držala, ale potom sa mi ich podarilo vyzliesť. Veronika rýchlo dýchala a asi bola aj trochu vystrašená, ako ležala nahá na mojej posteli, nohy mala prekrížené a zakrývala si rozkrok rukami. Začal som bozkávať jej nohu stehno a stále vyššie a pomaly som tak odkrýval jej tajomnú jaskynku. Zrazu bola predo mnou s roztiahnutými nohami a jej jemnými chĺpkami pokrytá mušlička tam bola pre mňa. Nevedel som sa dočkať a tak som jej hneď priložil jazyk na klitoris a začal ho dráždiť. Veronika vyzerala akoby tie pocity nikdy nezažila. Zvíjala sa, stonala a bolo na nej vidieť ako neskutočne ju to vzrušuje a robí jej to dobre. Po chvíli, keď už som nemohol vydržať, som vzal vibrátor, poriadne naslinil a chcel jej ho tam vsunúť. Upozornil som ju, že to dosť zabolí, ale že to patrí k tomu. Pomaly som priložil a chcel vsunúť, ale Veronika vykríkla od bolesti. Skúsil som to znovu, ale opäť sa strhla. Trochu som jej okolie mušličky rozmasíroval a zase naslinil jazykom, kým sa upokojila a znova vyskúšal. Zatlačil som silno, až som zacítil odpor panenskej blany, ale Veronika znovu hlasno zakričala, skrútila sa v bolesti a videl som ako jej vyhrkli slzy. Povedal som si, že vibrátor nateraz odložím. Bál som sa, že sa vezme a odíde preč, tak som si len ľahol vedľa nej. Minútku sme takto nahí ležali vedľa seba a ja som ju bozkával. Hladil som jej prsia a občas aj mušličku. Vedel som, že sex dnes nebude, ale chcel som jej dopriať čo najviac. Pomaly zabudla na bolesť a opäť ju začalo unášať vzrušenie, ktoré som jej bozkami a jemnými dotykmi navodil. Stále som sa jej dotýkal končekmi prstov, alebo špičkou vibrátora, prechádzal som jej po klitorise a hladkal som ju po ramenách a stehnách. Dýchala veľmi rýchlo, Celá bola červená a horúca na čele. Akoby mala horúčku. Ale bolo to len obrovské vzrušenie. Prstami som krúžil po jej bradavkách a jemne sa dotýkal jej bruška a pásu. Po klitorise som prechádzal pomaly a obcas som sa s ním trochu pohral. Premiestnil som sa medzi jej nohy a jazykom som vzal do parády jej mušličku. Páčilo sa jej to a veľmi ju to vzrušovalo. Trvalo to určite viac ako pol hodinu, neustáleho bozkávania, hladkania k tomu dráždenie klitorisu a jemné dotyky na bradavkách, padlo nakoniec na úrodnú pôdu. Jej dych sa zrýchľoval, až zrazu na posteli vystrelila, prehlo ju v chrbte a naozaj hlasno zakričala. Vzdychala a snažila sa chytiť dych. To všetko popri naozaj hlasom vzdychaní. Ruky si držala medzi nohami a šúchala si vydráždenú mušličku. Skrúcala sa v orgazmických kŕčoch a jej telo sa miestami triaslo. Ak náhodou už všetci spali v čase, keď Veronika prišla, tak teraz ich musela všetkých zobudiť. Zažila svoj prvý orgazmus v živote a bola z toho celá spotená a vyčerpaná. Ale vešmi šťastná a spokojná. Usmievala sa na mňa a nič nehovorila. Zatvorila oči a po chvíli zaspala.
9.ČASŤ-Posledný úlet:
Nevedel som, čo mám robiť. Veronika zaspala, ale ja som bol neuveriteľne nadržaný. Zápasil som sám so sebou aby som ju tam na mieste spiacu neznásilnil. Vybehol som nahý na balkón s tým, že si asi rovno tam poriadne vyhoním. Ale keď som prišiel na balkón, stála tam o zábradlie opretá Ivet. Chutná bacuľka s pekným telom. Hneď keď ma uvidela sa začala potichu smiať a pýtala sa ako dopadol sex. "Tak kričala, že ma zobudila, to ste tam poriadne museli vystrájať." Trochu zahanbene som jej povedal:"No ani nie, bolelo ju prerazenie, tak to to nechcel siliť, takže nič nebolo. Ale ona si aspoň užila" Chytil som si penis do ruky a začal honiť. Hanbiť som sa nemal pred kým, veď Ivetka mi no nie tak dávno fajčila a medzičasom sme sa celkom skamarátili. Nikto iný na balkóne nebol. Pozrela sa smutne na mňa a vraví: "Tak to ma mrzí, tak som vám držala palce. Ale neboj, asi sa bála, zajtra to už určite dáte." Prišla pomaly ku mne a zhodila zo seba župan, ktorý mala na sebe. Pod ním nemala nič. "Počkaj," povedala. Otočila sa a šla zavrieť dvere na balkón aby náhodou naša konverzácia nezobudila nikoho v jej izbe. Vtom som si všimol, ako jej zo zadku niečo trčí. Bol som si istý, že je to análny kolík, no v tom svetle, som trochu pochyboval. Zatvorila dvere a chytila mi penis do ruky. Usmiala sa. "Aspoň ťa tu nenechám honiť si ho samého. Trochu ti s tým pomôžem." Zohla sa, pomaly masírovala a občas na mňa šibalsky pozrela. Chvíľu som sa cítil zle, pretože som práve odišiel od Veroniky, ale tak Ivet to brala len ako výstrednú zábavku, nebolo to nič viac a ja som to bral rovnako. Aspoň som si to nemusel spraviť sám. Netrvalo to dlho a pomaly sa blížilo vyvrcholenie. Prerušil som ju a spýtal sa jej: "Ivetka, ty máš análny kolík?" Ona sa usmiala a vraví: "No hej, občas nosím, vzrušuje ma to a je to celkom dráždivé" a opäť sa šibalsky usmiala. Siahla si pravou rukou medzi polky, trochu sa zaklonila a povytiahla ho. Bol to normálny análny kolík. Neveril som očiam. Kde ho vôbec vzala a načo jej bol. Ale radšej som sa nepýtal. oprela sa o zábradlie a kolík som dobre videl. Ivet povedala: "Vytiahneš ho prosím ťa? trochu ma už tlačí." Vtedy mi došlo, prečo sa jej tak páčilo AĎkine strkanie prstu do zadku. Ona to tam mala isto rada. Pomaly som kolík chytil a jemne vytiahol von z Ivetkinho zadku. Položil na okno a bez toho aby som čokoľvek povedal som ju, tak ako som za ňou stál, chytil jednou rukou okolo pása a druhou za prsia, penis som jej zozadu položil medzi polky, presne ku roztiahnutému análu a pomaly vsunul. Ona rovnako mlčala. Mal som pocit ako keby to od začiatku smerovalo sem. Ona to chcela a preto som jej ho mal vytiahnuť. Vedela, že to skúsim, obzvlášť keď som bol tak nadržaný. Bola to čistá ženská manipulácia. Ako som ho do nej vrazil, jemne zastonala. Chcela aby som pokračoval. Chcela mi dať rozlúčku s neviazaným sexom, lebo vedela, že odteraz to bude len Veronika, ktorá bude mať na exkluzívne právo. Spravila to pre mňa. A ja som to prijal. Stáli sme na balkóne opretí o zábradlie, držal som ju zozadu okolo pása a ***** jej guľatú prdelku. Po chvíľke prišlo posledných pár vsunutí a semeno jej naplnilo anál. Vytiahol som ho a jej ešte stekalo semeno po stehne. Ivet sa otočila, postavila na špičky, dala mi pusu na líce a povedala: "Držím vám palce." Vzala si župan a odišla dnu. Ja som zmätene vošiel do izby, opláchol sa v kúpeľni a ľahol si k Veronike, ktorá už spala. Obaja sme ležali nahí pod tenkou plachtou. Vedel som, že Ivet bol posledný úlet a že odteraz tu bude pre mňa už len Veronika. Vôbec mi to nevadilo, bol som rád. Pretože, keď som mal Veroniku, žiadnu inú som už nepotreboval.


10. ČASŤ - :
Ráno som sa zobudil vedľa Veroniky, ktorí ešte spala. Chví+u som premýšľal, o tom čo sa včera stalo, o tom ako som jej to robil ustami, ako sa jej to veľmi páčilo, o jej prvom orgazme... Aj o tom ako ma potom Ivet fajčila a ako som ju ***** do zadku. Boli toľmi zvláštne pocity. Ale teraz som už len čakal, kedy sa Veronika zobudí. Netrvalo to dlho. Keď sa zobudila, bola krásne usmiata a celá nahá. Čakal som, že keď si uvedomí, že nespí u seba a nemá nič oblečené, zľakne sa a zakryje, no na moje prekvapenie vôbec. Usmiala sa, pritlačila sa ku mne a vôbec sa za svoju nahotu nehanbila. Možno preto, lebo ja som tiež nemal nič oblečené. Chvíľu sme sa len tak maznali a bozkávali. Potom začala hovoriť. "Vieš, včera to bolo úžasné, naozaj sa mi to páčilo. A prepáč, že som tak kričala, keď mňa to tam dolu celkom dosť bolelo." Nič som nepovedal, len som sa usmial a dal jej ďalšiu pusu. "Ale, keby sme to skúsili ešte raz.." a vetu nedopovedala. No pod perinou mi chytila vtáka a stiahla z neho predkožku. To tú vetu doslova dopovedalo za ňu. Bol som dosť prekvapený. Nie je to tak dávno, čo bola úplne neskúsená, vyľakaná dievčina a zrazu ako keby ju pochytila všetka nadržanosť sveta. Ona to vážne chcela. A ja som nemal v pláne jej to nedať. Na znak toho, že súhlasím, dal som jej tiež ruku medzi nohy a tá už bola celkom vlhká. Vedel som, že teraz nás už nič nezastaví. Ako tak ležala na chrbte, začal som len jemnými bozkami. Plachu, pod ktorou sme spali som zhodil na zem. Ona už bola naozaj nedočkavá, pretože doširoka roztiahla nohy a s chuti sa zasmiala. Lahol som si teda na ňu a pokračovali sme v maznaní. Môj už naozaj tvrdý čurák sa pohyboval v okolí je mušličky a veľmi sa jej to páčilo. Po chvíli som ho priložil v vstupu. Pozrel sa na ňu a videl, že je odhodlaná to podstúpiť. Pridržal som si penis, aby náhodou nevykĺzol z dierky a nespôsobil jej tak zbytočnú boleť a keď som videl že je pripravená, silno som zatlačil dnu. Zacítila silnú boleť. Snažila sa zakryť to, ale výraz tváre a slabý bolestný vzdych to povedali za ňu. Silno sa chytila postele a snažila sa prekonať bolesť. Keď som ho vytiahol, aj Veronika sa uvoľnila. "Tak, dievča, už to máš za sebou." Najprv nevedela ako sa má tváriť, keď uvidela môj zakrvavený penis, no potom sa usmiala. Vzal som jej nohavičky, ktoré ešte od včerajšej noci ostali na posteli a krv som jej z pičky poutieral a vrátil sa do rovnakej polohy, ako keď som ju pripravel o panenstvo. Opäť čakala, že príde bolesť, ale tentokrát som do nej vstúpil už hladko a jemne. Prvý prát mala v sebe penis. A Keď som ním začal prirážať, vedel som na nej radosť. Usmievala sa a zároveň sa vydierali von prvé vzdychy. Nespomalil som ani nezrýchlil, len som stále držal pomelé tempo a ***** tú jej krásnu mladú kundičku. Díval sa na ňu, ako krásne vzdychá a pritom ju bozkával všade kde to šlo. Bola tak vzrušená. Bol to je prvý sex, a tak som nechcel hneď vyťahovať všetky možné polohy a tak som vytrvalo stupňoval jej vzrušenie až kým to nedostala. Keď som videl ako je blíži, začal som prirážať hlboko a rýchlo. Zrazu to v nej vybuchlo, strhla sa a obyťačné vzdychy sa zmenili na výkryky. Cítil som ako je kŕče zvierajú vagínu a triaslo jej telom od mocného orgazmu. Chvíľu som počkal, kým jej prejde, pretože sotva dýchala. Na tvári je bolo vidieť obrovský úsmev. Chytila môj penis a trochu sa ním hrala. Chcela mi naznačiť, že sa chce odmeniť. Ja som teda nenamietal. Ľahol som si vedľa nej, ona sa k nemu sklonila a začala ho honiť. Síce trochu neohrabane, ale bola zlatá. Po chvíľke snaženia, som ju trochu usmernil a navrhol jej, nech si nasadne. Ona poslúchla a obkročmi si na mňa sadla. Na pichla sa na penis a veselo sa hojdala. Začala súšať rôzne rytmy a pohyby. O chvíľu sa už vlnila ako keby v tom mala veľkú prax. Keď som cítil, že môj vrchol sa tiež blíži, nechcel som riskovať, že by to šlo do nej, tak som jej povedal, že skúsime ešte niečo iné. Ľahla si na bok a ja za ňu. Strčil som jej ho tam odzadu. Mohol som jej tak stále bozkávať krk, hladiť prsia a zároveň pri každom prirazení cítiť jej krásny zadoček. Netrvalo dlho a táto situácia ma dostala do varu. Vytiahol som ho tesne pred vrcholom a držal ho v ruke. V tom sa Veronika otočila ku mne ako na požiadanie a na mna prišiel orgazmus. Díval som sa jej do očí a semeno zo mna prúdilo na jej nahé telo, ležiace vedľa mňa. Usmievala sa a hladila mna po ruke zatiľ čo ja som striekal na jej brucho a klitoris. Bolo to úžasné.

Posledné témy

Default Avatar  thajske masaze happy end

 od Neregistrovaný

 Št 28. Mar 2024 13:31:10

Default Avatar  Skúsenosti na Pokec-i

 od Neregistrovaný

 Št 28. Mar 2024 13:22:29

Default Avatar  Latinky - výmena skúseností

 od Menezeris

 Št 28. Mar 2024 13:20:01

Default Avatar  Ponúkam byt - Zvolen

 od Lenuška

 Št 28. Mar 2024 11:58:13

Default Avatar  LUČENEC, RIMAVSKÁ SOBOTA, VEĽKÝ KRTÍŠ skúsenosti

 od kareovic

 Št 28. Mar 2024 10:37:11

Kto je prítomný

Momentálne sú tu 4 užívatelia | 0 registrovaných | 0 skrytých | 4 neregistrovaní (informácia stará 5 minút)
Maximálny počet prítomných: 1104, Ut 19. Dec 2023 15:26:57

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní

Štatistiky

7 príspevkov • • •

O nás

AMATERKY.sk je najnavštevovanejšia stránka s erotickou inzerciou na Slovensku. Návštevnosť dosahuje viac ako 90 000 návštevníkov denne, ktorí spolu mesačne prezrú viac ako 30 miliónov inzerátov.

Okrem tohoto diskusného fóra Vám všetkým prinášame obrovský archív PORNO videii ZADARMO ako aj blog o SEX-e a o všetkom čo s ním súvisí.