Ma niekto skúsenosti s adeluss?
Adeluss bol som a ide za tebou druhe auto vypada ako fetacka vyhodil som ju hned z auta
@Julo
Je top fajci ako posadnuta vydrzim s nou asi 4min sa so mnou hra .....
Je top fajci ako posadnuta vydrzim s nou asi 4min sa so mnou hra .....
Zdravím, nemá náhodou niekto skúsenosť s dívenkou z NR tmavovlaska800 alebo má aj druhý nick bibika607. Ponúka, foto ale nechce dať a dosť špatne komunikuje, že nechce odpisovať. Bol s ňou niekto? Dík.
Z ciganok je dobra kleopatra231 a superzena1111 len tu tazko premluvit uz.to telo cecky rit
Ahojte, nemá niekto skúsenosti s Wifinka ? 31 rokov robí za 40E
Nema niekto kontakt na vanesu z galanty?taka okolo 36r ciernovlaska.alebo z lamaca jedna baba po veceroch sa nukala ale to uz je dlhsie.nevie nik?
@spovan
Ty si tvojou správou myslel ženu s nickom Zdenula?
Ty si tvojou správou myslel ženu s nickom Zdenula?
Nevie niekto čo sa stalo s pumma2007? Mladá snaživá baba, zvykla byť na pokeci celkom pravidelne, teraz už vyše mesiaca offline.
Zdravim borci. Nejaka overena kocka z TN a okolia co robi fakt dobry anal? Dajte vedet
@aladin789
Nepustí ma to, keďže tu mám nový acc. Napíš prosím ty mne.
Nepustí ma to, keďže tu mám nový acc. Napíš prosím ty mne.
uchylna - sered, v aute. heslo 4555 k stretku nedoslo.. nechcelo sa mi trepat do serede, fotka nestala za to.
Vyhybat sa oblukom.O nic si neprisiel, ani o eura, podvodnici zo serede, uz sa tu o nich pisalo v starsich vlaknach...
Vyhybat sa oblukom.O nic si neprisiel, ani o eura, podvodnici zo serede, uz sa tu o nich pisalo v starsich vlaknach...
@jo5jo
zacinam mat pocit ze zo Serede nieje nic dobre..
kamirka.na.entuu...dobry anal..drzi aj raznejsie prirazanie..len je s nou tahsi dohovor..pomaly odpisuje
@Neregistrovaný
predtym mala nick kamirka1, vzdy ked som jej volal som sa bud nedovolal alebo bol telefon vypnuty....ako si to dokazal?Neregistrovaný napísal: ↑Po 23. Okt 2017 20:13:52kamirka.na.entuu...dobry anal..drzi aj raznejsie prirazanie..len je s nou tahsi dohovor..pomaly odpisuje
Zdravim pani. Je tu v okoli TN nejaka kocka ktora ma pri sexe mokry orgamzmus (squirt) ? Dajte vediet budem vam moc vdacny.
@aaa bol si za tou rysavouselmickou?
@aladin789
Zdravim, aladin789, mohol by si info poslat aj mne, kedze som novy, taktiez mi nejdu este pisat SS, Dakujem
No pani asi zase koncim svoj lov lebo som bola na par navstevach opat ale uz ked mam platit tak to chcem nech si uzijem a platim len za taku co sa mi vazne pozdava a bol som za tou cigankou palome no otocil som sa malicka a tlstaa.v ruzinove za sexoralik mala nick teraz ju tam nevidim a ta mala aj dobrych 120kg otocka zas.teraz neviem co ma to napadlo zbehnut do takej diery a tak daleko za adelus a to bol posledny klinec, menila cas ale ze ok na foto dobra komunikacia len cez sms(velka chyba) dosiel som klasika cakal som ju 15min a to som jej teda 1x zavolal a bum, zacala tak cigansky v telefone (urcite viete aky hruby hlas a akcent) ze som nevedel ci sa smiat ci plakat, noo a teda prisla v nejakej maskacovom bunde az po kolena v cervenych sirokych(asi od brata) vyzmolkovanych teplakov nenamalovana na krku cucfleky vzala ma na nejake smetlisko tak toto uz ne tak som ju nechal tak a celu dlhu cestu spat som si hovoril ze vylety z azetu su strasna blbost
Tak co pani nikto neviete o ziadnej?Craigis napísal: ↑Ut 24. Okt 2017 13:30:35Zdravim pani. Je tu v okoli TN nejaka kocka ktora ma pri sexe mokry orgamzmus (squirt) ? Dajte vediet budem vam moc vdacny.
Bol niekto uz? naivnedievcatko
Už dlhšie mám presne tento istý názor :-/Neoneo napísal: ↑Ut 24. Okt 2017 18:27:25No pani asi zase koncim svoj lov lebo som bola na par navstevach opat ale uz ked mam platit tak to chcem nech si uzijem a platim len za taku co sa mi vazne pozdava a bol som za tou cigankou palome no otocil som sa malicka a tlstaa.v ruzinove za sexoralik mala nick teraz ju tam nevidim a ta mala aj dobrych 120kg otocka zas.teraz neviem co ma to napadlo zbehnut do takej diery a tak daleko za adelus a to bol posledny klinec, menila cas ale ze ok na foto dobra komunikacia len cez sms(velka chyba) dosiel som klasika cakal som ju 15min a to som jej teda 1x zavolal a bum, zacala tak cigansky v telefone (urcite viete aky hruby hlas a akcent) ze som nevedel ci sa smiat ci plakat, noo a teda prisla v nejakej maskacovom bunde az po kolena v cervenych sirokych(asi od brata) vyzmolkovanych teplakov nenamalovana na krku cucfleky vzala ma na nejake smetlisko tak toto uz ne tak som ju nechal tak a celu dlhu cestu spat som si hovoril ze vylety z azetu su strasna blbost
@Neregistrovaný
Smutne ale musim tiez suhlasit bud je to stare alebo tucne alebo obidvoje dokopy ....... alebo potom profesionalky si nahanaju zakaznikov ....no des...to treba este spomenut klamarov ... webka..peniaze dopredu...atd
Smutne ale musim tiez suhlasit bud je to stare alebo tucne alebo obidvoje dokopy ....... alebo potom profesionalky si nahanaju zakaznikov ....no des...to treba este spomenut klamarov ... webka..peniaze dopredu...atd