nejaka skusenost s nickom Marcelka1970 na pokeci?
Na sexzoznamke sa niekedy objavujú pravidelne niekedy menej nicky, neviem či ide o realne alebo nie, ak máte skúsenosť s týmito dajte niekto dáke info, z tých nickov je to napriklad: nella974 , Piskotkamt, rada_maslova, Juliazilina00, stihlablondinka, domina67, saturejka560 ,cagy35665, cigaretka288, atď .
stihlablondinka fajn blondinka po 40tke so silikonmi..fajn masaz a sexik u nej doma..spokojnost..
saturejka560..podobny vek..sympaticka xienka zo Zazrivej..stretko v aute..
cigaretka288..tiez blondinka okolo 40..taka chudsia..aj s priestorom v Za..
Piskotkamt..nic moc z Mt
saturejka560..podobny vek..sympaticka xienka zo Zazrivej..stretko v aute..
cigaretka288..tiez blondinka okolo 40..taka chudsia..aj s priestorom v Za..
Piskotkamt..nic moc z Mt
nazdar borci.. BlondataPotvorka z pokecu nick, pred tym mala Ja-Janina, Janka-Janinka bola v Žiline na Hlinach za Juniorom, bol niekto..? mne sa tam nepodarilo dostat a uz asi zas zmenila nick..
Ahoj ferdo môžeš poslať kontakt na tu stihlablondina? Mne neodpisuje a rad by som sa s ňou stretol Moj nick na azete t6mm ďakujem ... tiež ti môžem dať nejaké kontakty
@Jojo
bratku daj sem kontakty nejaké prosím ak máš alebo do správy,dakujemJojo napísal: ↑Po 23. Okt 2017 9:06:23Ahoj ferdo môžeš poslať kontakt na tu stihlablondina? Mne neodpisuje a rad by som sa s ňou stretol Moj nick na azete t6mm ďakujem ... tiež ti môžem dať nejaké kontakty
Má niekto číslo na Piskotkamt ?
@vozzi
Slobodna mamicka, uplna zaciatocnicka. Nie je vobec pekna, tak som sa otocil a nic nebolo...
Slobodna mamicka, uplna zaciatocnicka. Nie je vobec pekna, tak som sa otocil a nic nebolo...
@Jojo
Daj nejaku sikovnu mladu zo ZA, dlhsie som nikde nebol, tak nemam prehlad.
Daj nejaku sikovnu mladu zo ZA, dlhsie som nikde nebol, tak nemam prehlad.
NAZDAR neviete či ešte robí v ZA Dominika blondína inzerovala tu asi pred 2 týždňami pracovala pri auparku
Zdravim,mate skusenost s nickom oceanpearl? hned pri prvej rp si pyta tel.
Ahoj, bol som s ňou, a pride mi dost divna, v sexe hoc jaku polohu nechce, fajka nic moc, a potom este vypytuje od teba viac penazi, ze ci by si jej neprispel. Za tie prachy mas privat lepší, a vyzor nic moc
@22x22
uz len na vymenu
22x22 napísal: ↑Pi 27. Okt 2017 1:32:03@NorbertVedel by si dat kontakt? Ako hladam uz dlho na orave a marne. Diky mocNorbert napísal: ↑Št 19. Okt 2017 9:59:49Tak jojo daj sem nieco z DK alebo NO v DK poznam jednu 35r celkom sa ju da dobre osukat aj za 30e ma priestor .. potom su tam ciganky ale to neodporucam ......
V NO poznam dve co to robia bez gumy a celkom kvalita jedna v okoli NO druha pojde do bobrova na panelovu cestu obe len do auta
uz len na vymenu
prosim Ta opis ako vyzera, zevraj smrdi, je to pravda? a ake ma ceny? vdakaPatres1 napísal: ↑Pi 27. Okt 2017 0:17:07Ahoj, bol som s ňou, a pride mi dost divna, v sexe hoc jaku polohu nechce, fajka nic moc, a potom este vypytuje od teba viac penazi, ze ci by si jej neprispel. Za tie prachy mas privat lepší, a vyzor nic moc
@sixao
Potvrdzujem, oceanpearl je dost chladna a taky podpriemer. Zakazdym pyta viac a tie reci kolo toho...no uz som ku nej prestal chodit. Radsej skocim do Blavy alebo Prahy a za tie prachy si vyberiem super kocku, co je mila a snaziva a odchadzam s prijemnym pocitom. Uplne iny zazitok ako tu v Ziline.
Potvrdzujem, oceanpearl je dost chladna a taky podpriemer. Zakazdym pyta viac a tie reci kolo toho...no uz som ku nej prestal chodit. Radsej skocim do Blavy alebo Prahy a za tie prachy si vyberiem super kocku, co je mila a snaziva a odchadzam s prijemnym pocitom. Uplne iny zazitok ako tu v Ziline.
@Patres1
a vies ju opisat ako vyzera? vdaka
a vies ju opisat ako vyzera? vdaka
Zdravim. Pamatate si este na slecnu co robila na vlcincoch,aj na fullu co vystupovala pod Mia Princess? Taka mila blondinecka. Ak by o nej niekto nieco vedel,nech napise. Lebo tu v Ziline celkom dost chyba.
ma niekto skusenost s sexikkeksik666? romka z KM, ci je to bezpecne... dik
Blondínka, cca 36r. Stihla postava, do tváre už vidno vek, ma divne reci, ako by nebola čistá, alebo nemala vsetko ok v hlavičke .
@Mravcek
Nazdar, bol som s ňou v aute, a musím povedať že to bolo take nič moc. Fajka tak 5/10 a sex tiež žiadna sláva. Je to ciganka, chudučká ale nie moc pekná. Ja by som ju neodporúčal.
Chlapci, popiste niekto blizsie Kristinu vyzera byt dost sexi...krasna postava dajte recenziu
Cavko zuzulik som aj ja chcel skusit. Alexsexi foto neposle. Na fotkach vyzera ako baculka a za to 150 isto nedam.
Mam tu nejake tipy: lienocka40 Sex za 50e. Z dk. Jej forky by mali byt na nicku xenulienka. . . Nebol som este v DK tak neviem.
lenitta_1 Vobec mi neodpisala fotky su fajn
antesa11
Za fajku chcela 60€ a potom nejako sex za 100 ... poslala mi iba jednu fotku kde nebolo takmer nic vidno cize neviem co si o tom mysliet a co od toho cakat. Ak niekto bol alebo skusi tak poslite info
Mam tu nejake tipy: lienocka40 Sex za 50e. Z dk. Jej forky by mali byt na nicku xenulienka. . . Nebol som este v DK tak neviem.
lenitta_1 Vobec mi neodpisala fotky su fajn
antesa11
Za fajku chcela 60€ a potom nejako sex za 100 ... poslala mi iba jednu fotku kde nebolo takmer nic vidno cize neviem co si o tom mysliet a co od toho cakat. Ak niekto bol alebo skusi tak poslite info
@tREVOR
V Žiline toho veľa nie je, s veľkými prsia asi iba táto. Veľa recenziu tu na ňu nie je takze ak ju vyskúšaš tak sa podel o skúsenostitREVOR napísal: ↑St 01. Nov 2017 21:41:33Ahojte boli ste niekto u
https://amaterky.sk/7408
poradte som na vacsie prsia - odporucte niaku
@tREVOR
S veľkými prsia je ešte táto woodobabika, je z Martina robí iba fajku v aute, nemá priestor, 21 rokov, taká viac pri sebe bacuľka ale celkom príjemná baba.tREVOR napísal: ↑St 01. Nov 2017 21:41:33Ahojte boli ste niekto u
https://amaterky.sk/7408
poradte som na vacsie prsia - odporucte niaku