@JurazJura JurazJura napísal: ↑Ut 07. Nov 2017 10:05:43
Ahojte. Tak som ju vcera vyskusat. V telefone komunikacia ok. Dohoda jasna. Po prichode info za berie iba pol hodinu
. Chcel som hodinu, povedala nie. Komunikacia viazla. Byt nic moc. Zaviedla ma do izby a v izbe na zemi spina. Chcel som sprchu a pozerala na mna “ ze naco?” Potom ze “ prinesu ti rucnik” mal asi 30x 40 cm. V kupelni na vani a vo vani vlasy a celkovo dojem necistoty. V byte sa fajci a je to dost citit. Mne to dost vadi. Co sa tyka Naomi, vyzlecena vyzera super. Prve upozornenie” na prsa pozor, mam je velmi citliva”. Vsak ok ale aby ju trhalo pri kazdom priblizeni a aj jemnom pohladeni sa mi zdalo moc. Ja som viac na rite a tato ju ma super luxusnu, len keby ju stale nemykalo pri dotykoch. O dotyky na susku ani nehovorim. To mi ruku odtahovala. Ked som bol pripraveny, supol som to do nej a ani sme nestihli zmenit polohu uz som bol. Taka je uzka. Nemal som z toho dobry pocit tak som sa zbalil a odisiel. Hodnotenie : telo 8/10 , kozy 10/10, ritka 11/10, spravanie 3/10, byt 4/10. Celkovy dojem 5/10. Za mna, nie je na opakovanie. Iba si pripisem zarez na pazbu “cernoska”
Uplne suhlasim s kolegom
@JurazJura. Stihlunka postava, krasne prsia a uzasna ritka, fajka prijemna, pri polohe zozadu si clovek pripada ako Rocco Siffredi
Len to jej spravanie, cely cas sa na teba Naomi pozera ako na nejakeho uchylaka, resp. sa boji, ci jej prave teraz nejdes nejako ublizit. Komunikacia takmer ziadna, usmiat som sa ju tiez nevidel. Keby slecna zmenila svoj postoj k tomu co robi a k jej zakaznikom, tak ma velky potencial. Na zaciatok by sa stacilo viac usmievat. Potom by sa mohla tvarit, ze ju to bavi, aspon trosku.
Este doplnim, ze sa nebozkava (hoci to inzeruje), v byte nie je sama (co aj inzeruje), ma tam este jednu/dve spolubyvajuce a do kupelne, ktoru som si vyziadal ja, sa ide cez priechodnu obyvacku, kde sa tieto damy mozu nachadzat. Jedna, ktoru som tam zazrel, nevypadala ako kolegyna z brandze.