Hosť napísal:Ja by som tú možnosť komentovania dal, aj napriek tomu riziku, že si baby budú zadávať vzájomné špatné hodnotenia. Tak či tak to funguje na fóre, takže stým nikto nič nenarobí. Takto by sa ale zjednodušilo to, či si danú babu vyberiem, alebo nie. Lebo lustrovať celé fórum je čistá katastrofa... Je dosť neprehľadné. Tam by som urobil úpravu, aby k zadaným príspevkom sa otvorili odpovede po kliknutí naň . Takto sa hromadia odpovede na odpovede, vyobrazuje okno v okne dalšieho okna a človek nevie čo číta
. Tak buď dať možnosť hodnotenia k inzerátom, alebo zjednodušiť a sprehľadniť fórum, aby sa to lepšie hľadalo. Vďaka.
Zdravím všetkých,
kolega jasne napísal ako to je. Už neviem ako to vysvetliť. Chlapi, nehodnotíte farebnosť obalu alebo chuť aljašskej tresky z TESCA ale živú bytosť, ktorá sa niečim živí. Všetci vieme akí sú ľudia, niektorí sa dokážu sťažovať aj na to že zem je guľatá a niektorí to robia čisto z trucu a niekedy pre zábavu niekomu uškodiť. Ak niekto výrobcovi tej tresky roznesie niekde čo ja viem na YELPe, že tá treska má škaredý obal, so stratou zisku pravdaže zastavia na nejaký čas výrobu a ten obal proste vymenia ide sa ďalej. Kľudne to vyprovokuje výrobca uzbekistanského lososa, pretože chce aby sa predalo viac práve tej JEHO ryby. Kto to ešte nepochopil, nežije v tejto realite. Vie mi niekto vysvetliť ako si dievča vymení tvár, keď ju tu niekto ohovorí a roznesie neprávom
... však nech sa presťahuje na druhý koniec republiky, nie?
Povedzme že "Hosť" je masér. Ak napíšem niekde že "Hosť" je, s prepáčením nebrať prosím osobne, nešikovný smraďoch a masíruje v maringotke ... je to pravda? Nie nie je, ale koľko z vás by k nemu išlo na masáž po prečítaní
Nám je jasné že nie vždy ste spokojní po návšteve ale snažte sa pochopiť aj druhú stranu mince.
Pokiaľ mi ešte niekto napíše ohľadne tohoto SS, že prečo sme mu neschválili príspevok (v ktorom zniesol nejaké dievča pod čiernu zem) nech si urobí kávičku a vyloží si nohy, pretože odpovede sa nedočká.
Čo sa týka nemožnosti sa orientovať v recenziách na dievčatá, do vyhľadávania stačí dať číslo inzerátu dievčaťa, vyhľadá každú tému kde sa nachádza.