@peku
Oleandra fajn vzdy som odchadzal spokojny.
Jnana top masaz penisu a super pokec
Oleandra fajn vzdy som odchadzal spokojny.
Jnana top masaz penisu a super pokec
Tak bol som u Mauqi. Dohoda cez pokec bez komplikacii, klasicky panelakovy neprerobeny byt, uterak cisty, ale na ruky . Pani 50+, vyzorom ma neoslnila, ale prisiel som na masaz, podla toho co pisala tak som cakal pekny zazitok z masaze. Bohuzial nestalo sa, mozno to aj bola akupresurna masaz, na to odbornik nie som. Pani bola mila, ale trochu vela rozpravala na moj vkus. Pri odchode som stretol nejaku susedku, podla toho ako sa na mna pozrela, bolo jasne ze vie odkial idem. KKK, za mna neodporucam, vzhladom k tomu co si pisal vyssie.kkk napísal: ↑Ut 01. Aug 2017 15:50:25@NeregistrovanýAhoj, nebol som pozrieť, mám to trochu z ruky, cca. 80 km tam a 80km späť. Zaujala ma preto, aj keď je tak ďaleko, lebo z toho, čo mi písala, ma tá masáž zaujala - pôsobí na rôzne body a pod. Nezdalo sa mi z toho, že ide o obyčajnú masáž, ale o masáž, ktorá je o nejakých pár levelov vyššie - čo ja môžem.
Ak má niekto nejaké info, budem veľmi vďačný, keď to sem napíše (klasika: kde býva, aký je byt, aká je ona, ako masíruje, ...).
Dakujem pekne za recenziu. Pomohol si mi hodne, nakolko som tam chcel ist a nie je to zrovna "za rohom". Tak sa to ani neoplati pre mna: ja hladam hladam dlhu masaz penisu (masazou sice nepohrdnem), ale priorita je dlha masaz penisu (aspon pol hodka). Skoda, vyzeralo to, ze ta Mauqi bude dobry zazitok...
Tak presne to hladam aj ja, kvalitnu masaz penisu, prip. bez masaze tela, ale maserku to musi aj bavit, zda sa ze v cz je viacej ponuk na tieto masaze, ale od ruky pre mna.... Ked najdes nieco zaujimave daj vediet (jnana som navstivil , a este pojdem, oleandra sa ani nechystam, ostatne tipy co si uz dal mozno.kkk napísal: ↑St 30. Aug 2017 22:00:24@pekuDakujem pekne za recenziu. Pomohol si mi hodne, nakolko som tam chcel ist a nie je to zrovna "za rohom". Tak sa to ani neoplati pre mna: ja hladam hladam dlhu masaz penisu (masazou sice nepohrdnem), ale priorita je dlha masaz penisu (aspon pol hodka). Skoda, vyzeralo to, ze ta Mauqi bude dobry zazitok...
Nove tipy nemam ziadne. Bieda je to tu s takymto konkretnym zameranim na dlhu masaz penisu. Ak je naozaj Oleandra transka, tak to bolo proti mojej voli, ale z nevedomosti (ak by som to vedel, nejdem k nej) (ale masaz super). Este je tu ta denisa151 (alebo arcadia133 ): ta pisala, ze robi dlhu a pomalu masaz penisu (to by bolo super), az na to, ze robi aj fajku bez (takymto sa snazim vyhybat) a podla recenzie uzivatela vyssie: byt je vybyvany a ona je ovela tucnejsia ako na fotkach... (tak neviem, ci sa to oplati, mozno robi masaz penisu fantasticku, ale zase tie ostatne faktory treba zvazit, ci sa to oplati).peku napísal: ↑St 30. Aug 2017 22:47:14Tak presne to hladam aj ja, kvalitnu masaz penisu, prip. bez masaze tela, ale maserku to musi aj bavit, zda sa ze v cz je viacej ponuk na tieto masaze, ale od ruky pre mna.... Ked najdes nieco zaujimave daj vediet (jnana som navstivil , a este pojdem, oleandra sa ani nechystam, ostatne tipy co si uz dal mozno.kkk napísal: ↑St 30. Aug 2017 22:00:24@pekuDakujem pekne za recenziu. Pomohol si mi hodne, nakolko som tam chcel ist a nie je to zrovna "za rohom". Tak sa to ani neoplati pre mna: ja hladam hladam dlhu masaz penisu (masazou sice nepohrdnem), ale priorita je dlha masaz penisu (aspon pol hodka). Skoda, vyzeralo to, ze ta Mauqi bude dobry zazitok...
Diky za usetreny cas, peniaze a nervy.iii napísal: ↑Št 14. Sep 2017 20:33:32tej Denise sa vyhni, strasna bieda. Som chcel hodinu ale po pol hodine som to zabalil
Nemas sa coho bat, len si strazi aj ona svoje sukromie a chce mat prehlad o tom kto ma k nej prist, preto ziada foto. Sluzby super, da sa masaz na stole s vybornou masazou penisu, alebo potom footjob. Ma okolo 40, vyborne vyzera a ma mily pristup. Byt cisty, novostavba.kkk napísal: ↑Pi 15. Sep 2017 10:13:03Nemá niekto skusenost na sexyrelax123456 ? Neponúka sex, iba masáže. Chce aby ste mali foto, ak jej odpisujete.
Dakujem ti za info. Prosim ake ma ceny? A nevies ci robi iba masaz penisu?Jando napísal: ↑Ne 17. Sep 2017 9:57:37@kkkNemas sa coho bat, len si strazi aj ona svoje sukromie a chce mat prehlad o tom kto ma k nej prist, preto ziada foto. Sluzby super, da sa masaz na stole s vybornou masazou penisu, alebo potom footjob. Ma okolo 40, vyborne vyzera a ma mily pristup. Byt cisty, novostavba.kkk napísal: ↑Pi 15. Sep 2017 10:13:03Nemá niekto skusenost na sexyrelax123456 ? Neponúka sex, iba masáže. Chce aby ste mali foto, ak jej odpisujete.
Ked jej napises urcite ti odpise ohladom cien. Su velmi prijatelne. Masaz penisu je prijemne zakoncenie celotelovej masaze.kkk napísal: ↑Ne 17. Sep 2017 17:07:11@JandoDakujem ti za info. Prosim ake ma ceny? A nevies ci robi iba masaz penisu?Jando napísal: ↑Ne 17. Sep 2017 9:57:37@kkkNemas sa coho bat, len si strazi aj ona svoje sukromie a chce mat prehlad o tom kto ma k nej prist, preto ziada foto. Sluzby super, da sa masaz na stole s vybornou masazou penisu, alebo potom footjob. Ma okolo 40, vyborne vyzera a ma mily pristup. Byt cisty, novostavba.kkk napísal: ↑Pi 15. Sep 2017 10:13:03Nemá niekto skusenost na sexyrelax123456 ? Neponúka sex, iba masáže. Chce aby ste mali foto, ak jej odpisujete.
Ahoj,Jando napísal: ↑Ne 17. Sep 2017 9:57:37@kkkNemas sa coho bat, len si strazi aj ona svoje sukromie a chce mat prehlad o tom kto ma k nej prist, preto ziada foto. Sluzby super, da sa masaz na stole s vybornou masazou penisu, alebo potom footjob. Ma okolo 40, vyborne vyzera a ma mily pristup. Byt cisty, novostavba.kkk napísal: ↑Pi 15. Sep 2017 10:13:03Nemá niekto skusenost na sexyrelax123456 ? Neponúka sex, iba masáže. Chce aby ste mali foto, ak jej odpisujete.
Príspevky užívateľov môžu obsahovať sexuálne explicitný textový alebo slovný materiál. Sú preto určené výhradne pre osoby staršie ako 18 rokov.
Všetky obrazové a textové materiály, ktoré tieto stránky obsahujú, sú chránené autorským zákonom a ich šírenie je dovolené iba s predchádzajúcim súhlasom ich majiteľa.
Prevádzkovateľ stránky Forum.Amaterky.sk nenesie zodpovednosť za informácie uvedené v jednotlivých príspevkoch, za ich obsah zodpovedajú ich autori.
© 2015 Amaterky.sk