@Materfaker
V Košiciach je Prešovská cesta a stará Prešovská.
V Košiciach je Prešovská cesta a stará Prešovská.
To je otazka nazoru. Pre mna je traposina zjednavat ceny alebo pytat zlavu. A hej mas pravdu ze 90% amaterok v KE si nezasluzia ani 50e na hodinu. Pre to hladam poriadne kusky kde to za to stoji si priplatit.Fother_Mucker napísal: ↑Št 09. Máj 2024 21:41:05Cajocka ako hneď zareagovala ze sa ospravedlňuje..... 50neuri je 50 aj ked len na webe napísaných
Tak isto si to mohla aj do telefónu povedať a nie tu sa strapnovat.
Osobne mi príde traposina nechavat pri týchto službách tip. Už aj tak sú tie kvázi amaterky predražené pomer cena - sluzba
Hlavne to nieje babenka, ale chlap s kladou medzi nohami.Peha napísal: ↑Po 13. Máj 2024 8:51:27Chalani, čo poviete na túto babenku?
https://amaterky.sk/23095
Vyzerá super. Na Distintas má aj video
Bol si za ňou ??Peha napísal: ↑Po 13. Máj 2024 8:51:27Chalani, čo poviete na túto babenku?
https://amaterky.sk/23095
Vyzerá super. Na Distintas má aj video
Napis mi prosim ta na pokeci nozicky_99 , dohodneme sa s recenziou atd, ďakujem !Mirko napísal: ↑Št 09. Máj 2024 13:01:59@vyližpičinskyJe aj na pokeci?vyližpičinsky napísal: ↑Po 22. Apr 2024 23:28:45Som ochotný posunúť kontakt na romku zo šace, baba max 30 rokov, postava chudá, mám tel.č poskytnem do súkromnej správy. Za posunuty kontakt očakávam poriadnu recenziu.
To by som aj ja rád vedel lebo vyzerá veľmi dobre, písal som jej a hovorila že teraz robí v hoteli Yasmin...rád by som vedel či ste už boli niekto v tom hoteli? Aké máte skúsenosti...diki za každú odpoveď
Príspevky užívateľov môžu obsahovať sexuálne explicitný textový alebo slovný materiál. Sú preto určené výhradne pre osoby staršie ako 18 rokov.
Všetky obrazové a textové materiály, ktoré tieto stránky obsahujú, sú chránené autorským zákonom a ich šírenie je dovolené iba s predchádzajúcim súhlasom ich majiteľa.
Prevádzkovateľ stránky Forum.Amaterky.sk nenesie zodpovednosť za informácie uvedené v jednotlivých príspevkoch, za ich obsah zodpovedajú ich autori.
© 2015 Amaterky.sk