Po dlhých váhaniach som sa tento víkend rozhodol navštíviť Viedeň a prvýkrát mať sex za peniaze. Samozrejme som zvažoval aj nad nejakou amatérkou v Bratislave, ale ponuka ma proste nikdy nedokázala dostatočne presvedčiť o kvalite. Keď to porovnám s ponukou vo Viedni (výzor, služby, ceny) tak nie je o čom. A keď už si človek zaplatí, nech to za to stojí.
Orientačná stránka pre Viedeň bola pre mňa booksusi.com. Prvé rozhodnutie padlo na Evelyn (https://booksusi.com/hostessen/wien/evelyn-hey-darling-im-new-in-th.html), ktorá ale žiaľ tento víkend mala voľno. Škoda, pretože fotky aj recenzie má parádne a ceny 70€ za 15 minút, 100€ za 30 minút sa mi zdali byť ešte v poriadku (opäť porovnávam s Bratislavou).
Keďže Evelyn nepracovala, voľba padla na Rumunku Serenu (https://booksusi.com/hostessen/wien/serena-hi-i-am-a-naughty-gir.html) pôsobiacu v Laufhaus Juchgasse 11. Rýchla dohoda cez WhatsApp pár dní vopred - 100€/30 minút, v cene fajka s ochranou, sex, lízanie, 69. Príchod na miesto metrom a keďže som nemal žiadnu skúsenosť s rakúskymi Laufhaus, nie celkom som vedel čo mám očakávať. Myslel som si, že pred budovou aj vo vnútri bude pomerne veľa chlapov, no mýlil som sa, absolútny kľud, nikde nikoho, prázdna ulica, proste úplná diskrétnosť. Vošiel som dnu a šiel rovno za Serenou do jej izby, kde som najskôr zazvonil a hneď mi otvorila krásne nahodená, s úsmevom a primeraným mejkapom. Všetky dievčatá majú pred dverami obrazovku s fotkami a majú aj označené, či sú momentálne voľné, vynikajúci systém, stačí si vybrať. Čo sa týka stráveného času - dievča bolo neuveriteľne milé, až som bol v šoku a dokonca mi ten prístup ako od priateľky začínal byť nepríjemný. Taktiež krásne navoňaná, absolútne mäkká pokožka, no o pár kíl naviac oproti fotkám, avšak stále v norme, nič strašné. Izba tip top, maximálna čistota a poriadok, sprcha taktiež kompletne uprataná s veľkým výberom sprchových gélov, šampónov, čistých uterákov, proste ako hotelová izba. Po sprche ma už čakala s úsmevom a šli sme na vec, ľahol som si na postel, vyzliekla sa, zopár dotykov, bozky na telo. Nasadila kondóm a začala fajka, ktorú robila výborne, až som sa bál, že vybuchnem príliš skoro. Po pár minútach sa ma opýtala akú pozíciu si želám, poslal som ju na mňa a začala jazdiť. Žiaľ, prejavila sa moja neskúsenosť (resp. únava zo stereotypu) a po minúte, dvoch bolo po všetkom, hanbil som sa
Nič sa nedá robiť, zvyšok času sme vyplnili masážou a pokecom. Masáž bola výborná, hoci sa ospravedlňovala, že nie je profesionálka, no stláčala chrbát na ideálnych miestach. Veľmi pekné a najmä milé, priateľské a aj celkom rozumné dievča. Proste poklad. Možno škoda, že neponúka 15-20 minút za nižšiu sumu, takto ma to vyšlo dosť draho vzhľadom na to ako rýchlo som bol vybavený.
Z Laufhaus som síce odchádzal spokojný, ale stále som cítil, že by to možno vydalo aj na druhé kolo. Vtedy som si ešte nebol istý. Skočil som do centra na Stephansplatz pobehať vianočné trhy a ulice. Nemohol som sa udržať, po meste pobehovalo príliš veľa rakiet s napichanými perami a vyformovanými riťkami, čo je presne môj štýl a to po čom som túžil. Tak som sa po prechádzke v meste otočil a metrom zašiel na návštevu tento raz Laufhaus Zollgasse 3. Opäť raz budova s niekoľkými poschodiami, na každej boli izby s fotkami dievčat a znova prázdno. Mal som čo to preskúmané dopredu, vždy v každej situácii fungujem s plánom B či dokonca C. Slušný výber, šiel som však spontánne, nemal som nič konkrétne naplánované, iba zopár vyhliadnutých na základe fotiek a recenzií. Na jednom z poschodí bola Natalia (https://booksusi.com/hostessen/wien/_63c9216986fa7.html) ktorej som chcel zazvoniť. Keď som sa pohyboval po chodbe, otvorila dvere a skoro som z toho pohľadu odpadol. Vysoká, mega krásna blondína, ktorá však oznámila, že odchádza akurát do mesta a voľná nie je. Mrzelo ma to, lebo vyzerala neskutočne dobre. Následne padol výber na ďalšiu Rumunku Izabellu (https://booksusi.com/hostessen/wien/zeinep-ich-bin-zeinep-new-in-st.html) Opäť som zazvonil, otvorila ďalšia brutálne krásna žena a hneď som vedel, že bude znova problém sa udržať. Naživo vyzerá o dosť lepšie ako na fotkáh. Krátka sprcha a dohoda na 30 minútach za 100 eur. To telo je nezabudnuteľné, ani gram tuku navyše, krásne vône, dlhé nohy, mäkká riťka, bol som v koncoch. Keď na to človek nie je zvyknutý, tak je to asi normálne. Ľahol som si, zhodila podprsenku a nohavičky, ústami nasadila kondóm a začala fajčiť. Opäť som mal problém sa udržať, výborne používala jazyk a nonstop očný kontakt. Opýtala sa, či môžeme prejsť na sex, po niekoľkých minútach som ju stopol a šiel som do nej odzadu. Snažil som sa ju nakladať, ale opäť som vybuchol príliš skoro, čiže ďalšia hanba a príliš skoro vyhorená 100ka
Krátka sprcha a na záver som si ešte vypýtal masáž, ktorá ale bola slabšia ako u Sereny. V rámci pokecu mi ešte spomínala, že niektorí klienti sa sťažujú na ostatné baby, že sú síce pekné, ale charakter žiadny a sú nepríjemné. Možno je to tak a ja som mal dnes šťastie na tieto dva poklady.
Vyšlo ma to draho, to je pravda, ale bola to prvá skúsenosť a každý týždeň to samozrejme človek praktizovať nebude. Je to ale extrémne lákavé a budem sa musieť ukontrolovať. Nabudúce určite budem chcieť vyskúšať Evelyn/Nataliu alebo nejakú "umelinu", čiže napichané pery a silikóny, ideálne však už len na 15-20 minút, keďže ceny nie sú najnižšie a výdrž zjavne nemám najlepšiu. Som si ale istý, že sa viac oplatí odcestovať do Viedne, než zúfalo vyberať v Bratislave. Ten adrenalín ako idete poschodie po poschodí, skúmate fotky pred dverami, zazvoníte a otvorí vám takmer nahá baba s dokonalou postavou, najlepším parfémom a čistou izbou, to teda odporúčam zažiť