@Massage Lover1
Bozkavanie bolo ake? Dik
Bozkavanie bolo ake? Dik
Ja som bol u nej cca 3 mesiace späť ako zmizla niekam do Levíc.Jopovic napísal: ↑Št 19. Jan 2023 16:25:31@hellesbierBol som včera s Karinkou, je v novostavbe pri Centrali. Fotky zodpovedajú realite, je príťažlivá. Fajka bola 9/10, sexik 9/10 polohy jej nerobili problém. Komunikácia komická, učí slovensky. Nepozerala čas a nebrala telefonáty. Celkove v pohode určite zopakujem. Sexu zdar lovci!hellesbier napísal: ↑Ut 17. Jan 2023 14:34:58Stále nikto nebol za Kkarinkou https://amaterky.sk/18534 ?
Mňa už odradil ten vchod, oproti obchod s pečivom ktorý je presklený a predavačky zízajú ako stojíš pred tým vchodom s telefónom v ruke. Cítil som sa príšerne tak som sa v telefóne babe ospravedlnil a išiel preč.
hello, bez znamena sex bez alebo fajka bez? napis aj ceny priplatkov, nech vieme, kolko treba zabalit na cestu. vdaka
Len fajka je aj bez, za čo sa pripláca 20€.uplnymagor napísal: ↑So 16. Sep 2023 2:25:19@Mukoohello, bez znamena sex bez alebo fajka bez? napis aj ceny priplatkov, nech vieme, kolko treba zabalit na cestu. vdaka
Nedaleko BB Moto.Neregistrovaný napísal: ↑Ne 17. Sep 2023 15:23:05@Hellboy
Ahoj vies aj povedat kde sa priblizne nachadza v Petrzke ???
Je to malá ukrajinka,je sympatická ale hovoríš cez telefonistku,v inzeráte síce píše že pri sympatiach nemá príplatky ale to neplatí,dievča hneď pýta príplatky za dverami,navyše privítanie vo vyťahanej mikine,ja som dal otočku nebudem to podporovať.Kto chce nech vyskúšaNeregistrovaný napísal: ↑Ne 17. Sep 2023 7:27:26Ahojte mate niekto skusenosti s Ilo? https://amaterky.sk/20751
dakujem. Pozriem sa na to
Príspevky užívateľov môžu obsahovať sexuálne explicitný textový alebo slovný materiál. Sú preto určené výhradne pre osoby staršie ako 18 rokov.
Všetky obrazové a textové materiály, ktoré tieto stránky obsahujú, sú chránené autorským zákonom a ich šírenie je dovolené iba s predchádzajúcim súhlasom ich majiteľa.
Prevádzkovateľ stránky Forum.Amaterky.sk nenesie zodpovednosť za informácie uvedené v jednotlivých príspevkoch, za ich obsah zodpovedajú ich autori.
© 2015 Amaterky.sk