@mario.husty
Posúvam čerstvé info po dnešnej návšteve. Komunikácia super, prvý krát som sa nedovolal ale neskôr ma prezvonila, keď bola voľná. Objednať sa dalo aj pár hodín vopred. Hodinu pred sa ešte sama uistila, či všetko platí. V okolí bytovky parking bez väčších problémov.
Išiel som rovno na hodinu a neľutujem, krásny čistý byt aj všetky priestory. Najprv samozrejme sprcha, dali sme chvíľu masáž, je to drobné žieňa čiže netreba čakať veľkú silu, ale bolo to príjemné. Chvíľu predohra... a načo čakať, rovno vyskočila na mňa, krásne si pojazdila, potom som pridal ja svoje... s polohami nemala problém, dokonca sa sama pýtala aké chceme pomeniť, takže nie je problém striedať. Končili sme odzadu, čo sledujem niektoré s tým majú problém ale tu v pohode. V cene bolo všetko čo je spomenuté, aj niečo navyše, ale to možno podľa sympatií, neviem. Nič bez ochrany sme nerobili, verím, že ani nerobí.
Podľa jej slov s niečím takýmto len začína, ale celkový zážitok rozhodne 10/10. Veľmi príjemná nenútená debata, pri masáži, aj po všetkom, inteligentná a scestovaná. Žiadna špekulantka čo ťa chce vyprázdniť za 15 minút a utekaj preč... Určite odporúčam, kebyže neodchádzam zajtra zo Slovenska, aj by som išiel znovu
snáď ju tu ešte na konci júla nájdem.