@drakulov kočiš
Este raz dakujem! Babenka pojde dole dnes/ zajtra
Este raz dakujem! Babenka pojde dole dnes/ zajtra
mas pravdu , len tolkodrakulov kočiš napísal: ↑Ut 14. Mar 2023 19:45:12https://amaterky.sk/18371
Neviem preco,ale vzdy,ked idem za nou,tak to konci,fakt ze besnou jeb*ačkou,so vsetkym co k tomu patri(inak tomu nebolo ani dnes)
viac k tomu asi nemam co dodat!!!
Skusim ti to vysvetliť, tieto baby co prichadzaju z HU nie su také úzkoprsne (ak chapes ako to myslim) ako tie nase, ktore su lenive a nic sa im jechce, vypytaju si priplatok a nakoniec nic z toho neposkytnu.... tieto baby si uzivaju sex a vsetko co k tomu patri u nich maju 1/3 az 1/4 ceny cize ja radsej chodim za nimi za hranicami
Skvelé takto má vyzerať info o babach na privatoch !!!!Neregistrovaný napísal: ↑Po 13. Mar 2023 15:32:43Zdavim pani, podelim sa a ja o skusenosti
Anetka - https://amaterky.sk/16505 - bol som, ked bola este v Ruzinove, fotky aj vek zodpovedaju, vyzorovo je to taka obycajna baba. Stretnutie - mal som len ..............
Úplne vo všetkom máš pravdu, ešte by som doplnil,že čakáš pod kamerou.Bol som tam včera a vo dvore som sa stretol s odchádzajúcim klientom, pri dverách stepoval ďalší a keď som odchádzal prišli dvaja taxíkom. Mne sa však ešte nestalo ,že by som nedostal to dievča za ktorým som prišiel. Ja tam chodím len keď príde dáke nové, pekné, mladé dievča. Pozitívom je to ,že foto nie je fake. Dievčatá za to nemôžu ,ako to tam funguje, sú milé, prítulné aj celkom pekné či už to boli rumunky Jasmína, Catalya, Melissa, alebo slovenky Kitty,Sandy aj maďarka Dori. Keby robili na diskrétnejšom mieste ,tak by to bolo aj na pravidelné návštevy. Veľa ľudí toto fórum nečíta, preto je to tam ako na Václaváku, takže klientov majú stále dosť, nemajú potrebu dačo zmeniť k lepšiemu.Dandee napísal: ↑Št 16. Mar 2023 22:57:44@s_26
Kde zacat...
Kotva je hotel a tusim je tam aj restika a ked tam prides si ako vo vyklade. Skratka ta vsetci vidia a svetaznali vedia aj to, na co cakas... No a ako ceresnicka na torte je to, ze tam vacsinou hovoris s telefonistkou, takze ak si dohodnes stretko na konkretnu hodinu s konkretnou slecnou, este nemas zarucene, ze sa s nou stretnes... Bol som tam 2x a 2x som calal 30 minut na ulici ako pako a nakoniec tam ani nebolo dievca z inzeratu, ale zobrala ma druha, ktora mi tvrdila, ze je ta, ktoru som chcel... Raz som skusil experiment, ze som tam prisiel, zajednal som si uz ani neviem ktoru (tu ospevovanu), ale ked ma zavolala dnu, tak som jej povedal, ze som chcel povedzme Sindy (to som strelil meno, ktore mi napadlo)... a ona ma zacala presviedcat, ze ona je Sindy... Pritom som mal dohodnutu inu... Takze bud to bola Sindy, alebo *****... A to nehovorim o tom, ze maju v inzerate popisane kadejake sluzby, z ktorych realne polovicu ani niektore nepraktizuju... dievcata sa fotia v krasnych izbach, ale ked tam prides, tak ta baba zatiahne do tmavej kutice, sprcha je hned vedla, totalne rozbita, cele zle... ja uz som si po druhej zlej skusenosti zakazal tam chodit...
Je v Kotve. Je z UA, ale celkom obstojne hovori po slovensky.registrujemsaraz napísal: ↑So 18. Mar 2023 17:14:41zdravím páni
Máte skúsenosť
https://amaterky.sk/19271
Ďakujem
Veď to je úplne jednoduché
Prosím Ťa, ako sa volala keď bola na Solivarskej tam som bol so všetkými ,no na túto si nespomínam.Neregistrovaný napísal: ↑So 18. Mar 2023 22:51:12@Johnny
Kočka na sebe popracovala, keďže pred rokom na Solivarskej po slovensky moc nevedela. Škoda, že je v Kotve, inak by som zase šiel...
Simona https://amaterky.sk/16984heri4321 napísal: ↑Ne 19. Mar 2023 20:41:18@NeregistrovanýProsím Ťa, ako sa volala keď bola na Solivarskej tam som bol so všetkými ,no na túto si nespomínam.Neregistrovaný napísal: ↑So 18. Mar 2023 22:51:12@Johnny
Kočka na sebe popracovala, keďže pred rokom na Solivarskej po slovensky moc nevedela. Škoda, že je v Kotve, inak by som zase šiel...
Príspevky užívateľov môžu obsahovať sexuálne explicitný textový alebo slovný materiál. Sú preto určené výhradne pre osoby staršie ako 18 rokov.
Všetky obrazové a textové materiály, ktoré tieto stránky obsahujú, sú chránené autorským zákonom a ich šírenie je dovolené iba s predchádzajúcim súhlasom ich majiteľa.
Prevádzkovateľ stránky Forum.Amaterky.sk nenesie zodpovednosť za informácie uvedené v jednotlivých príspevkoch, za ich obsah zodpovedajú ich autori.
© 2015 Amaterky.sk