Vidim, ze sa tu rozbehla zaujimava diskusia a som velmi rad, ze sa vyjadruju vsetku strany, nielen zakaznici.
@Trans Linda Je mi jasne, ze tie, co robia vo vlastnych bytoch, maju mensie naklady. Ale... Vypichnem opacny priklad: Naty - robi v BA na private/podnajme (uz ich par vystriedala). Pozrime sa na jej cennik. A este su aj slecny, co maju ceny vyssie tak o 10€. Nech mi prosim niekto vysvetli, ako dokazu v BA na private fungovat pri tychto cenach? Jedina odpoved, ktora mna napadla, je ze dokazu prilakat dostatocne mnozstvo spokojnych zakaznikov. Teda je tu nejaka uroven kvality za rozumnu cenu. Minimalne pri Naty nehovorim o slecne, co je tu 2 tyzdne aj s cestou. Ona tieto ceny ma uz roky a neciti potrebu ich menit.
@jadarman ano, zmenili sa. Ja dost cestujem a skoro nikde nic nestretavam. Max take co maju uz par krat pretoceny tachometer. Tie slecny z ulic ciastocne stiahol aj covid a boli nutene si najst iny sposob obzivy a evidentne pri tom ostali
@lucia 212 plne suhlasim s tvojim prispevkom. A nie je to len o respekte voci majitelovi priestorov ale je to aj vizitka pre zakaznikov. Dievca by malo chciet prijat zakaznika v prijemnej a cistej izbe, nie v chlieve. A na tomto fore bolo tych chlievov spomenutych bohuzial uz dost (byty aj privaty). Ono nie je problem, ked sa na private stretnu aj 2-3 baby, pokial su normalne a vedia si urcit pravidla spolocneho fungovania.
@mendez trafil si klinec po hlavicke. Online pretrcacky mozu byt lahky zarobok, ale aj tam sa moze trh velmi rychlo presytit. A forky na nete sa daju najst aj zadara a bezpecne. Takze je otazne, ako dlho cesta pre tie slecny povedie prave tadial.
"Tantristky" su kategoria sama o sebe. 100€ za 30min hladkania, pricom dievca je oblecene a nemozes sa jej dotknut je trochu hardcore. To radsej si dat namahu a vyhladat normalnu maserku s papierom, co ponukne aj kusok viac. Tantra je niekedy draha len kvoli marketingu bo to znie excluzivne a exoticky a neviem co ale kvalitativne je to casto na bode mrazu. Cest vynimkam, co sa do tantry naozaj rozumeju.
A ano, trh si formujeme sami. Vlastnym spravanim. Dopyt je vzdy. Na jednej strane je otazka, ci je ponuka adekvatna. Ak je dievca malo kvalitne alebo pridrahe, treba jej to dat adekvatne pocitit - neist za nou aj za cenu toho, ze vajcia ostanu plne. Vysledok: bud sa dievca polepsi, alebo skonci. Oba vysledky su uspokojujuce. Druha vec je nase spravanie. Niektori pani su fakt ako dive zvery s roznymi druhmi problematickeho spravania. A plus hygiena. Ak ma nejaka zacinajuca nadejna kvalitna slecna smolu a ma prilev takychto zakaznikov, necudujem sa jej, ze sa jej to znechuti alebo rovno aj skonci. Tato praca ma byt o vzajomnom respekte, co castokrat nie je.
Sexu zdar.