To o ktorej laure davas?
Mozes hodit link prip. Kontakt na Lauru? Diky
Caute, hladam zenu,oblecenu ako manazerka/sekretarka na urovni, elegantna. Mate niekto tip/skusenost?
No ja to iste ked som jej napisal Trencin.. hned ze Tn a okolie nerobi tak mi pride ze *****alibernet napísal:Ja som si s "akozrozpravky" tiez pisal cez pokec, bol som ochotny aj ist za nou ale akonahle som jej prezradil, ze som z BA - tak ma poslala do teplych krajin, vraj BA neberie .... zaujimave.... takze ak chcete ist za nou, neprezradte ze ste z BA.... ak Vas samozrejme neprezradi registracia na pokeci ..ferdo napísal:stara znama firma, funguje uz dlhsie, dokonca nie je z trencina ale z noveho mesta, je to nieco podobne ako peknucne pobavenie v BA, len ma cierne vlasy a pyta viac penazi. je to nejaka profi fitnesska..noenoe napísal:Ahojte...
nemal niekto stetinu z TN ...Vola sa: " akozrozpravky" . Mala by to byt nejaka silikonka. Je dost obozretna a len tak sa neukaze. Mal ju uz niekto?
Dikes
Sorry, to malo byt "smrdeli jej nohy", fakt hnojbrutus napísal:Ako to myslíš?Hosť napísal:Ta kvetinka je hrôza, sedeli jej nohy
ahojte *****. Mal uz niekto skusenost s babou PeknuckePobavenie0_2 ??? Vyzera fakt ako na totkach? Robi sama, ci je s nou este niekto na byte?
Skus si najprv precitat cele diskusne vlakno a vsetko tam najdes. Zbytocne ides rozoberat nieco, co uz vsetci vedia a na co uz odpovedali...host12345 napísal:ahojte *****. Mal uz niekto skusenost s babou PeknuckePobavenie0_2 ??? Vyzera fakt ako na totkach? Robi sama, ci je s nou este niekto na byte?
Mal by si napísať odkiaľ približne si. Môžeš skúsiť baculkanareal. Naposledy bola pri Zvolene ale spomínala, že sa bude sťahovať. Poprípade ešte beka1962 ktorá je z Handlovej. Obe sú staré a tlsté. Beka vie striekať a užíva si to.Hosť napísal:Zdar kolegovia. Dlhsiu dobu hladam starsiu bbw stetinu a nie a nie najst. Viem ze tu sa rozoberaju len atraktivne a stihle amaterky ale nenadabili ste na nejaku s oskvarkami na bruchu? Hladam fakt nieco masivne. Diky za odpovede.
Zdravim, Kosicania a Presovcania nasiel som nejake kocki na pokeci tak chcem vediet ci s nimi nemate nejake skusenosti .
1. mahuliena85 -KE
2. kraska55 -PO
3. lenkaxpo -PO fotky ma na amaterkach, Lenka Presov
4. sexicek.ke.u.mna -KE heslo do albumu ma 2525
Vsetky su na pokeci, dik za info
1. mahuliena85 -KE
2. kraska55 -PO
mate niekto skusenosti s touto: Girls_Devils .
A poznáte dake z okolia Malaciek?
A heslo?
Myslim, ze je zo Zavodu. Ma aj chalana, ale nema problem za prachy....hosť napísal:mate niekto skusenosti s touto: Girls_Devils .
....este je jedna na Zahorackej a za 100e da aj analik. Robi to doma, ked je matka na nocnej.
Kraska55 je ojeb. Je to chalanJack21 napísal:Zdravim, Kosicania a Presovcania nasiel som nejake kocki na pokeci tak chcem vediet ci s nimi nemate nejake skusenosti .
1. mahuliena85 -KE
2. kraska55 -PO
poznáte ešte nejaké malačanky ktoré robia stretka? Ked tak kontakt alebo nik na pokeci ďakujem páni.Noenoe napísal:Myslim, ze je zo Zavodu. Ma aj chalana, ale nema problem za prachy....hosť napísal:mate niekto skusenosti s touto: Girls_Devils .
....este je jedna na Zahorackej a za 100e da aj analik. Robi to doma, ked je matka na nocnej.
No tak to by aj mňa zaujímalo či sú nejaké amaterky v Malackách co sa nechajú vyprášiť s radosťou za dukáty,info info páni nech sa nemusíme trepať do Ba.Noenoe napísal:Myslim, ze je zo Zavodu. Ma aj chalana, ale nema problem za prachy....hosť napísal:mate niekto skusenosti s touto: Girls_Devils .
So "sexicek.ke.u.mna" som bol, robila mi fajku v aute za 20€, fotky su realne, pekna a mila caja, len trochu drahsia, za rychlovku chcela 40€Jack21 napísal:Zdravim, Kosicania a Presovcania nasiel som nejake kocki na pokeci tak chcem vediet ci s nimi nemate nejake skusenosti .
1. mahuliena85 -KE
2. kraska55 -PO
Vztah + 2 deti. Samozrejme v tajnosti, je to taky moj unik z kazdodennej reality..hladajuci777 napísal:Čaute borci.
Inak by ma celkom zajímalo, koľkí z vás, čo sem pravidelne píšu o svojich zážitkoch s prostitútkami majú vzťah, či už vážny alebo menej vážny.
Alebo ste všetci bez záväzkov?
Akože nič v zlom, len by som chcel vedieť, celkom ma to zaujíma.Či o týchto vašich "úletoch" vedia aj vaše polovičky alebo to robíte v tajnosti...
Mila submisivna zatazena na svoje prsia (stale si o nich basnila). Ale nechcela poriadne ukazat tvar, vzdy sa nejak natacala inym smerom neviem ci sa hanbila za zuby alebo co. Bol som len raz.....mark55 napísal:Nazdar skusal niekto ninazruzinova08 ?Ba
Veronika40 je top pristupom, povahou, sarmom, fajkouMarkus napísal:Ja som tiez na milf ale musim ta sklamat. Za posledny rok som poskusal asi vsetky inzeraty zien 35+ a vzdy som bol len sklamany. Bud bola zenska skutocne skareda/obezna alebo bola krasna a je pristup stal uplne za hovno.
Zeny co si pamatam su vacsinou v nemecku rakusku... Preto sa chystam na zatah do Budapesti a Wiedne a dam ti sem info. s kontaktom

Veronika40 je top pristupom, povahou, sarmom, fajkoutelo udrziavane. Inak potom uz len Alexandra SC/Pezinok fakt ze top. V tvari az tak neoslni ale mate pocit ze je to vasa dlhorocna milenka! Robi aj analik (bohuzial nestihol som switchnut taka bola dobra
) v cene za 35 rychlovka. Dokonca som ponukal 40 a ona si zobrala len 30. Je skvela skoda ze sla dalej od Ba.
Ktora alexandra?
Na tu zo zahorackej mas nick?Noenoe napísal:Myslim, ze je zo Zavodu. Ma aj chalana, ale nema problem za prachy....hosť napísal:mate niekto skusenosti s touto: Girls_Devils .
Skusal ste niekto freyaTantra ?
Nic moc...zaplatim som hodinu a po 40 min to uz chcela ukoncit..ale da sa snou dohodnut aj sex a oral.. a vo vedlajsiej miestnosti sedi chlapik a dava pozor...zevraj sa boji tak preto..ale na zopakovanie to urcite neniargus napísal:Skusal ste niekto freyaTantra ?
asi pred pol rokom som bol nalomeny ist to skusit, zavolal som tam a zdvihla mi to nejaka osoba so zjavnou recovou vadou sposobenou bud alkoholom alebo fetom. neviem ci to bola madam maserka osobne alebo len jej asistentka..argus napísal:Skusal ste niekto freyaTantra ?
nejako ma presla chut..
Caute skusali ste aliah227 ??Vyzera fajn podla fotiek heslo ma silvia