@Kolik
Dik za ušetrené peniaze.
Dik za ušetrené peniaze.
Ahojte borci
Odporúčam Veronika, pekná v tvári,telo nič moc,ale fajka vynikajúca a to som na orál náročný.id momentálne neviem,ale pravidelne inzeruje , keď je dostupná od:
myslis nelu? napis mi prosím správu, pomenime skusenostiTomasss987 napísal: ↑St 06. Mar 2024 11:33:38Ja chodím pravidelne, za mna v pohode, sice vek uz bude skor smerom k 50 ale sluzby viec nez dobré.Byt je velky a cisty a je tam sama.Je to taka typicka MILFka, taka mamina z vedlajsieho poschodia.Je komunikativna telo taka venusa, pekny zadok a prsia trojky a fakt pekne.
Ohladom sluzieb nemam co vytknut, ked si na Vas sadne na konika budete mat problem sa udrzat.Je spolahliva a dodrzuje cas aj prichodu aj odchodu.Sprcha je v pohode starsieho data ale cista a uterak velky a vzdy som mal cisty.Moc toho v DCA nie je, ale iste je to nadpriemer a mozem len odporucit.Ak ma niekto nieco z okolia DCA co stoji za navstevu dajte vediet, lebo je to nateraz dost bieda.Sorry za diakritiku a lovu zdar.
ja som za nou chodil, fsjka dobrá ale len krátko. potom len honi, ja som si nechaj aj do zadku prsty pchať a nemala stým problém.Neregistrovaný napísal: ↑Po 29. Jan 2024 6:33:36ahojte, prosím mate skusenosti s zenou dena v aute z Trenčína? casto sa zapina a vypína, bol som snou este ked bola na juhu na private. teraz chodí len do auta tak chcem vediet ci bol niekto skusit v aute
https://amaterky.sk/21967
ďakujem za odpoveď.
Ahoj,vedel by si dat kontakt na nejakú babu?DTOMAS napísal: ↑St 17. Apr 2024 8:11:27Pripojím sa ale viem skôr Tn odporučiť. Baby co ma pokeci ani tu nenajdete
Ja som ju bol navštíviť ešte tento mesiac, chodieval som kedy som mal cestu cez TN a Simonka bola pre mna TOP čo sa týkalo TN a TT kraja ale ako som zbadal zmenu cien tak si myslím, že to je už ozaj prestrelené. Samozrejme, že sa asi nájdu aj taký čo za takú krátku chvílu tolko daju ale myslím, že za tie peniaze si inde s mierne nižšou kvalitou užijem to čo vyhladavamNeregistrovaný napísal: ↑St 24. Apr 2024 7:36:43Chodil som sem tam k Simonke - 11804. Spominam si ako sa s nou dalo dohodnut davno na rychlovke za 50. Pol hodinu mala 70 potom 90 potom 100. To sa stale dalo, lebo vzdy bola na dobrom byte/dome, vyzera dobre, nema s nicim problem. Nikdy som vsak nevyuzival oral bez a pod. Bol som naposledy par dni dozadu. Stovec, dve kola pokec...fajn. Ale uprava jej cien ze 15 min 100 eur a 30 min 120 eur ale len jedno kolo je uz prilis....Uz naozaj nie som ochotny platit take prachy.
Skoda jej
Tiež so párkráť bol, ale toto už je bohužial mimo moje cenovú toleranciu. K jej prístupu nemám čo vytknúť, ale za mňa bohužial vypadá na fotkách lepšie ako v reále. Verím, že si svoje zákazníky nájde, ale za tie peniaze dám šancu iným.Neregistrovaný napísal: ↑St 24. Apr 2024 7:36:43Chodil som sem tam k Simonke - 11804. Spominam si ako sa s nou dalo dohodnut davno na rychlovke za 50. Pol hodinu mala 70 potom 90 potom 100. To sa stale dalo, lebo vzdy bola na dobrom byte/dome, vyzera dobre, nema s nicim problem. Nikdy som vsak nevyuzival oral bez a pod. Bol som naposledy par dni dozadu. Stovec, dve kola pokec...fajn. Ale uprava jej cien ze 15 min 100 eur a 30 min 120 eur ale len jedno kolo je uz prilis....Uz naozaj nie som ochotny platit take prachy.
Skoda jej
Príspevky užívateľov môžu obsahovať sexuálne explicitný textový alebo slovný materiál. Sú preto určené výhradne pre osoby staršie ako 18 rokov.
Všetky obrazové a textové materiály, ktoré tieto stránky obsahujú, sú chránené autorským zákonom a ich šírenie je dovolené iba s predchádzajúcim súhlasom ich majiteľa.
Prevádzkovateľ stránky Forum.Amaterky.sk nenesie zodpovednosť za informácie uvedené v jednotlivých príspevkoch, za ich obsah zodpovedajú ich autori.
© 2015 Amaterky.sk