@eberle
Za ................... By sa asi nechala ukecat
Za ................... By sa asi nechala ukecat
Už inzeruje 0949803601Neregistrovaný napísal: ↑Št 13. Sep 2018 12:59:55@heri4321 a môžeš mi poslať to číslo na Warrior02@azet.sk
Ďakujem
možem poprosit kontakt na money ? ) dikyCaessar napísal: ↑Po 20. Aug 2018 16:40:11MONEY00 vyskusana, potvrdzujem je v pohode, len mi vadi ze sa da len v aute a co Breenda55555? je vo Vrutkach, ze vraj je dobrá ale mne príde už riadne ojazdená.
to ozaj skoda vyhodenych penazi ked len jeden vrz a hotovo a poriadne sa nemozes dotykat....ktoru dievcinu by si doporucil?Feri napísal: ↑Ut 25. Sep 2018 9:12:56@lebannerjerome vyzera fajn nielen na fotkach..no co z toho ked sa nemozes ani poriadne chytit lebo si tie kozy "setri"..s tantrou alebo nuru to nema nic spolocne a 80e za jedno vrznutie mi pride dost..no kludne vyskusaj..mozes mat iny nazor
Ahoj uz tu bolo o nej pisane. 100 za hodku. Skusil som ju, no na opakovanie to nie je. Akoze je sympaticka, ale mne osobne nesadla. Nech kludne napise niekto co s nou ma skusenosti.
Príspevky užívateľov môžu obsahovať sexuálne explicitný textový alebo slovný materiál. Sú preto určené výhradne pre osoby staršie ako 18 rokov.
Všetky obrazové a textové materiály, ktoré tieto stránky obsahujú, sú chránené autorským zákonom a ich šírenie je dovolené iba s predchádzajúcim súhlasom ich majiteľa.
Prevádzkovateľ stránky Forum.Amaterky.sk nenesie zodpovednosť za informácie uvedené v jednotlivých príspevkoch, za ich obsah zodpovedajú ich autori.
© 2015 Amaterky.sk