Ahojte,
V prvom rade vďaka za vašu recenzie, hlavne vďaka nim som sa vyhol omylom a nepísal ich naštvaný ja
Samozrejme aj ja som zažil tie návštevy keď by som si vravel toto hádam nie, to by mala mne zaplatiť že som sa sem trepal...
Ako to tak pozorujem mám takú teóriu čo mi čiastočne potvrdil aj mahoney45. (Samozrejme hovorím vo všeobecnosti ,výnimky sú všade)
Trh na SK je úplne mimo realitu a profitujú z toho HU/CZ/SK baby typu rýchlo hotovo a odchod.
Ceny sú na zváženie tiež nemám problém si priplatiť ak je za čo... Nikdy som nebol na 30mim. Minimálne 60-120min.
Čo je u nás problém je kvalita služieb a to že sa to tu toleruje...(stále sú experti čo len spravia a idú preč) inak by to nefungovalo.
Aj z mojej skúsenosti poviem že baby čo robili na západe majú úplne iný prístup lebo tam by inak nepochodili... pár príkladov:
Ešte vlani keď tu bola ta černoška Kendra je z UK ,bol som milo prekvapený áno má real viac rokov ale bola upne v pohode spraví co je treba.. bol som z rána tak mala chuť a spravila sa na mne. Celkom potešilo... nebolo to najlepšie ale odchádzal som spokojný.
Ďalej: Valery teraz ma už nový profil ta je zo Spain.. Ozajstná latinka, som veľmi rád že zostala to je servis aký som ešte nemal. Už som bol aj na opakovacku.
Toľko môj postreh na západe je iná latka na kvalitu ako u nás. Len či to asi málo kto vie.
Inak som fanúšik exotiky tak preto taký výber.
Hold dohovoril som .. zdar