@JohnDoe699 JohnDoe699 napísal: ↑Št 17. Mar 2022 6:28:17
Čauko chalani chcel by som sa spýtať keďže som viac menej neskúsený ( panic) 25r. Uvažoval som že by som skúsil nejaké dievča takto s privátu, ale chcel by som sa spýtať možno j tých skúsenejších. Ako moc záleží dievčatám s privátu na veľkosti
. Ak mi rozumiete poviem úprimne každého obdarili ináč a neviem ci má teraz zmysel aj skúšať dievča s takým priemerom (15-16) a ešte keď sa aj dosť rýchlo spravím.
Vsetko pravda co ti pisu aj ostatni. Po istom case si zvyknes na to ako to cele funguje ale 3 dobre rady este :
1. Ked nie si v klasickom vztahu, tak fakt si po kratkom case zvyknes na toto a tipujem ze najprv ta bude lakat to aby si vyskusal vselijake amaterky, mladsie,zrelsie, s roznou postavou, mensie ci vacsie prsia, silikony, rozne techniky atd (u mna to tak bolo a pak ked ma to prestalo bavit som zacal vyhladavat take kde som spokojny a radsej xkrat som sa vracal tam, nechodim zase az tak dlho ale ani nie vcera som s tym zacal a pred 30kou este tiez) ALE SKUS TO MAT FINANCNE POD KONTROLOU DAKO, ROZMYSLI SI KOLKO CHCES A MOZES SI DOVOLIT MINUT NA TOTO ZA MESIAC CI ROK NAPR. A SNAZ SA TO DODRZAT PRIBLIZNE (TAK CI TAK TO NENI LACNY KONICEK ALE POTOM TO BUDES MAT ASPON DAKO POD KONTROLOU)
2. Rataj s tym, ze mozes zazit aj poztivne aj negativne veci, po dakej navsteve si povies ze ja sprosty to som teraz vyhodil peniaze ale o tyzden zase si povies ze kks to bol zazitok za tie peniaze s dnesnou babou (to uz tak chodi nikdy nevies dopredu co ta caka a ked aj budes pod stresom nic si z toho nerob, vacsina amaterok to bere v poho a tie lepsie sa postaraju o to aby po strese si zazil daco ,,poriadne" a po istom case bude aj ten stres mensi a hlavne ked sa budes vracat k dakej xkrat
3. KED TI SADNE DAKA A BUDES SA K NEJ VRACAT (MOZES XKRAT KLUDNE LEN ROZUMNE) , MOZNO TI BUDE FAKT SYMPATICKA A NEBODAJ AJ TVOJ TYP ZENY, POKECATE SI , BABA TA ZOBERE UZ HOCIKEDY AKO STALEHO, DOKONCA MOZNO AJ TY JEJ BUDES SYMPATICKY (SU TO LUDSKE BYTOSTI TIEZ), BUDETE SI VYPADAT UZ AKO DAKY BUDUCI PÁRIK (VSAK CHODIS ZA NOU UZ AKO ZA DAKOU FRAJERKOU A ONA JE MILA ATD. OKREM SEXU BEZ VSETKO DOVOLI, POKECATE SI CO SA VAM STALO CEZ TYZDEN NAPR.) ALE NEZALUBIT SA ALEBO AK AJ TROSKU NAHODOU, VZDY MAJ ZDRAVY ROZUM A KONTROLUJ SI TO (HLAVNE FINANCNE) A PAK TO BUDE ESTE OK, NAVSTIV JU ALE NIE KAZDY DEN A NIE KAVICKY ATD A PAK NEBUDE ZIADEN PROBLEM (NECHCEM TOTO DETAILNEJSIE ROZOBERAT TOTIZ JA SA TO SNAZIM KONTROLOVAT ASPON A NAJDES TU PRIBEHY O KAVICKACH A ,,LASKE" S AMATERKOU)