@over24
Ahoj napis prosím aj mne na pokec.
Tie ciganecky z Važca
Pokec nick: urobis
Ďakujem
Ahoj napis prosím aj mne na pokec.
Tie ciganecky z Važca
Pokec nick: urobis
Ďakujem
Bol som Pred nedávnom. Vysoká baba so super postavou. Je dosť chladná a odmerana. Fajku robila vtedy aj bez. V tomto extra nevynika. Nechá sa lízať ( aj riťku) a prstovat. Strčil som jej do picky najprv jeden, nakoniec tri prsty. Sedela pri tom na posteli opreta o stenu, zatvorené oči a vzdychala. Krásne pri tom vlhla, myslím že sa aj urobila. Neskutočne ma to vzrusilo, tak som si ju zobral zozadu a urobil sa aj ja. Takže je síce chladná ale keď sa s ňou pohrate, tak sa roztopíMeinLiebeHerz napísal: ↑Po 12. Aug 2024 8:09:58Skúšal niekto tuto peknu damu dokonca aj na obed pôjde na rande..Podľa sympatií. https://amaterky.sk/23684 Liptovský Mikuláš. Podľa fotky vyzerá celkom normálna a vášnivá.
Príspevky užívateľov môžu obsahovať sexuálne explicitný textový alebo slovný materiál. Sú preto určené výhradne pre osoby staršie ako 18 rokov.
Všetky obrazové a textové materiály, ktoré tieto stránky obsahujú, sú chránené autorským zákonom a ich šírenie je dovolené iba s predchádzajúcim súhlasom ich majiteľa.
Prevádzkovateľ stránky Forum.Amaterky.sk nenesie zodpovednosť za informácie uvedené v jednotlivých príspevkoch, za ich obsah zodpovedajú ich autori.
© 2015 Amaterky.sk