Sarkasheme je fake. Vygooglite si Paulina Vergara, je to latinska trans
Bol niekto z vas u tejto kocky v armony studiu? su to realne fotky tych 24cm asi real nebude...
http://www.studio-armony.at/girlsdetails/items/TS_Arancha.html
Vyzera fakt dobre, hovori len spanielsky ? a kde si nasiel kontakt na nu ? dikbeast napísal: ↑Ut 30. Júl 2019 20:32:11@NeregistrovanýČau, áno bol som v nedeľu.Neregistrovaný napísal: ↑Ut 30. Júl 2019 18:46:53Caute,
skusal uz nieco Kylie/Kaylu z BA?
katalinam167 na instagrame.
Dik za odpoved. Vyzera totiz velmi luxusne...
Byt má kúsok od Nív, dohoda cez telefón bola rýchla, s tým že adresu mi napísala do whatsappu keďže neviem vysloviť názov ulice tak to vyriešila takto inteligentne, keď som prišiel išiel som do sprchy, uterák bohužial menší, ale postačil a to tiež možno opravila túto chybu, lebo mi vravela že sa v ten deň nasťahovala do toho bytu, takže možno preto nebol veľký. Dal som jej peniaze a ona začala s bozkávaním, a potom mi aj orál spravila, neskor aj ja jej, bohuzial sa jej nepostavil, a anál mala tiež docela úzky. Celkové hodnotenie, keby som to mal porovnať s latinou, tak latina je lepšia tak o 2 body, a to tiež asi len preto že mi príde viac sympatická. Zaplatil som si hodinu a celý akt trval asi hodinu aj 10 minút, a potom sme ešte asi ďalších 20 kecali. Nepozerá na čas, ale keď už je to moc tak ťa zastaví
číselné hodnotenie
Byt : 9/10 -1 bod za uterák
Prístup 8/-10
Orál 8/10
Sex 8/10
Podľa mna super zážitok, ale keď budem mať chuť na shemale tak asi pôjdem radšej za latinou, ale určite treba skúsiť
vie aj po anglicky a tusim aj po nemecky, ale ja po nemecky neviem takze to ma nezaujimalo a inzerat ma na konkurencnej stranke ale cislo na nu je ****** a pyta si 150€/hodcreatiwe napísal: ↑Po 05. Aug 2019 15:44:16@beastVyzera fakt dobre, hovori len spanielsky ? a kde si nasiel kontakt na nu ? dikbeast napísal: ↑Ut 30. Júl 2019 20:32:11@NeregistrovanýČau, áno bol som v nedeľu.Neregistrovaný napísal: ↑Ut 30. Júl 2019 18:46:53Caute,
skusal uz nieco Kylie/Kaylu z BA?
katalinam167 na instagrame.
Dik za odpoved. Vyzera totiz velmi luxusne...
Byt má kúsok od Nív, dohoda cez telefón bola rýchla, s tým že adresu mi napísala do whatsappu keďže neviem vysloviť názov ulice tak to vyriešila takto inteligentne, keď som prišiel išiel som do sprchy, uterák bohužial menší, ale postačil a to tiež možno opravila túto chybu, lebo mi vravela že sa v ten deň nasťahovala do toho bytu, takže možno preto nebol veľký. Dal som jej peniaze a ona začala s bozkávaním, a potom mi aj orál spravila, neskor aj ja jej, bohuzial sa jej nepostavil, a anál mala tiež docela úzky. Celkové hodnotenie, keby som to mal porovnať s latinou, tak latina je lepšia tak o 2 body, a to tiež asi len preto že mi príde viac sympatická. Zaplatil som si hodinu a celý akt trval asi hodinu aj 10 minút, a potom sme ešte asi ďalších 20 kecali. Nepozerá na čas, ale keď už je to moc tak ťa zastaví
číselné hodnotenie
Byt : 9/10 -1 bod za uterák
Prístup 8/-10
Orál 8/10
Sex 8/10
Podľa mna super zážitok, ale keď budem mať chuť na shemale tak asi pôjdem radšej za latinou, ale určite treba skúsiť
Nasiel som ju na portale , ktory zacina anglickym slovom zlaty.....viac si musite domysliet a ano teraz je vo Vilnuse, predtym bola v Polsku, neviem, neviem ci taketo svetobeznicky su ok .....FidelCastro napísal: ↑Ut 06. Aug 2019 8:21:07@beast
Smola uz som ju nasiel vo Vilnuse btw. Nemate obavu o cistotu a zdravie takejto slecny co cestuje hore dole? Ta asi na zdravotne prehliadky cas chodit nema...
Funguje tak väčšina TS (a nie len) dievčat a vo svete je to úplne bežné, že menia mestá, krajiny, kontinenty.. častokrát ich starostlivosť o zdravie a čistotu je prvotriedna, nie je to samozrejme pravidlo. Avšak myslieť si, že keď niektoré z dievčat cestuje, tak je automaticky rizikovejšie, ako miestna slečna, živiaca sa rovnakým remeslom, je prinajmenšom naivné (skôr hlúpe).FidelCastro napísal: ↑Ut 06. Aug 2019 8:21:07@beast
Smola uz som ju nasiel vo Vilnuse btw. Nemate obavu o cistotu a zdravie takejto slecny co cestuje hore dole? Ta asi na zdravotne prehliadky cas chodit nema...
Podla mňa záleží od jej nálady. Ale vie byť veľmi pasívna a človek má pocit, že je iba potrebné odovzdať peniaze a odísť. Ako je to skutočná shemale, ale prístup nič moc.Neregistrovaný napísal: ↑St 07. Aug 2019 19:06:42Zdravím máte niekto skúsenosť s českou shemale? 8077
A nebola odmerana a naladova ? Lebo nema tu zrovna dobre recencie co sa spravania tyka....Neregistrovaný napísal: ↑Po 26. Aug 2019 21:50:38@Marecek_01
Ja som bol, bola to moja prva skusebost so Shemale a teda vyzera fakt ako na fotkach. Kym nezbadas penis si ani si isty ci je fakt shemale. Je aj aktivna a ked som daval ja ju, tak vyzerala, ze si to uziva. Za mna spokojnost.
Príspevky užívateľov môžu obsahovať sexuálne explicitný textový alebo slovný materiál. Sú preto určené výhradne pre osoby staršie ako 18 rokov.
Všetky obrazové a textové materiály, ktoré tieto stránky obsahujú, sú chránené autorským zákonom a ich šírenie je dovolené iba s predchádzajúcim súhlasom ich majiteľa.
Prevádzkovateľ stránky Forum.Amaterky.sk nenesie zodpovednosť za informácie uvedené v jednotlivých príspevkoch, za ich obsah zodpovedajú ich autori.
© 2015 Amaterky.sk