Tento týždeň som navštívil Kimberly #20064,dohodol som sa s ňou vopred a potom hodinu pred návštevou som to potvrdil. Parkovanie hneď za domom-platené. Prišlo dolu po mňa mladé, nižšie dievča ,možno ešte krajšia ako na foto,už na prvý pohľad sa mi zapáčila.Byt v pohode ,boli tam ešte dve ženy,jedna mladá Jessica a druhá staršia asi bordelmama ,pozdravili sme sa a išiel som s Kendrou do izby. Kendra je maďarka, nie dáka vyslovane krásavica, ale keď sa tak zvodne na mňa pozrela a usmiala sa, vyzerala neskutočne eroticky, bol som z nej hotový.Je taká trochu submisívna ,musel som ju aj trochu usmerňovať, ale snažila sa mi vždy vyhovieť.
Negatíva-keď sme si dohodli čas ,hovorím, že idem do sprchy,že nedá sa ,nepochopil som ,že prečo ,to ma trochu zarazilo,no ja som sa sprchoval chvíľu predtým doma ,ďalej posteľ ,alebo sedačka kde sa sexuje je dosť nepohodlná a nakoniec vôbec nevie anglicky ani slovensky ,len maďarsky,takže komunikácia veľmi slabá, keď som jej hovoril, aby išla na mňa, nepochopila ,prekročila ma ,že aby som ju lízal.
Ale dievča je to milé, príjemné, zostalo nám ešte trochu času, keďže komunikácia slabá ,tak ako sme ležali nahí, ja som ju hladil a bozkával po tele, hlavne tie maličké pekné prsia, asi sa jej to aj páčilo ,lebo vôbec neprotestovala ani náznakom ma nevyhadzovala ,že finish. Nechcel som dáko preťahovať čas tak som sa neskôr obliekol ,pekne sme sa rozlúčili a išiel som domov .Neviem čím to bolo ,ale toto dievča na mňa neskutočne eroticky pôsobilo, aj napriek určitým negatívam ,túto Kimberly určite niekedy ešte navštívim.