odporucte v BA nejaku co spravi honku alebo fajku pls
@Jaa
Nika283883 (19 / Galanta) ahoj ,par krat som s nou bol ,mlade pekne vonave telo ,zuby vpredu ma cierne tak na bozkavanie to nieje ,ale spravi co chces ,je z kajalu
ahoj mas jej novy nick?7rebel7 napísal: ↑Ne 28. Apr 2024 7:14:57@Jaa
Nika283883 (19 / Galanta) ahoj ,par krat som s nou bol ,mlade pekne vonave telo ,zuby vpredu ma cierne tak na bozkavanie to nieje ,ale spravi co chces ,je z kajalu
Ahoj, bol si?Paldan7878 napísal: ↑Po 30. Okt 2023 12:29:26Čaute norníci,má niekto skusenosť s Tocadoparfum (40 / Voderady)
Žena / 40 / Voderady.Dík za odpoveď
caw, tiez som si snou pisal taktiez GG pumpu pisala, za pumpou je penzion mozno tam je ubytovana... vyzera celkom dobre, len ta pumpa je trosku rusne miesto vela krat kavckuju tam ludia vonku este aj vecer tak keby ide niekto tam prenu hned by vedeli asi ze preco... ked budem mat cas vyskusam ju ale navrhnem jej niekde inde vyzdvyhnutOvie napísal: ↑Ne 05. Máj 2024 20:20:39Čaute. Máte niekto skúsenosť s formoliaaa (23 / Šaľa) alebo maskiovcicka (24 / Šaľa). Ževraj je v Šali a vie čakať na G&G pumpe. Heslo má na oboch 0101
taku mladu ,,amaterku" na obcasnu faju by som tiez rad nasiel, jednu mam od sale ale treba nieco nove vyskusatzabavamusibyt napísal: ↑Ut 30. Apr 2024 20:23:54@7rebel7ahoj mas jej novy nick?7rebel7 napísal: ↑Ne 28. Apr 2024 7:14:57@Jaa
Caw, tiež som jej písal pred 2 dňami, ale odpísala mi, že sex neponúka iba fajku. Skôr by som ju fikol, ako len fajku. Keď, tak daj potom vedieť, či aj sex sa dá. DíkyNeregistrovaný napísal: ↑Ut 07. Máj 2024 9:26:08@Oviecaw, tiez som si snou pisal taktiez GG pumpu pisala, za pumpou je penzion mozno tam je ubytovana... vyzera celkom dobre, len ta pumpa je trosku rusne miesto vela krat kavckuju tam ludia vonku este aj vecer tak keby ide niekto tam prenu hned by vedeli asi ze preco... ked budem mat cas vyskusam ju ale navrhnem jej niekde inde vyzdvyhnutOvie napísal: ↑Ne 05. Máj 2024 20:20:39Čaute. Máte niekto skúsenosť s formoliaaa (23 / Šaľa) alebo maskiovcicka (24 / Šaľa). Ževraj je v Šali a vie čakať na G&G pumpe. Heslo má na oboch 0101
Robí aj anál ?7rebel7 napísal: ↑Ne 28. Apr 2024 7:14:57@Jaa
Príspevky užívateľov môžu obsahovať sexuálne explicitný textový alebo slovný materiál. Sú preto určené výhradne pre osoby staršie ako 18 rokov.
Všetky obrazové a textové materiály, ktoré tieto stránky obsahujú, sú chránené autorským zákonom a ich šírenie je dovolené iba s predchádzajúcim súhlasom ich majiteľa.
Prevádzkovateľ stránky Forum.Amaterky.sk nenesie zodpovednosť za informácie uvedené v jednotlivých príspevkoch, za ich obsah zodpovedajú ich autori.
© 2015 Amaterky.sk