Náhodou nejaká skúsenosť s https://amaterky.sk/22075
aky ma nick na pokeci ?Neregistrovaný napísal: ↑Ne 21. Apr 2024 20:20:23@NeregistrovanýDa sa s nou dohodnúť...teraz dokonca stale vypisuje, lebo hľadá prachy
aky ma nick na pokeci ?Neregistrovaný napísal: ↑Ne 21. Apr 2024 20:20:23@NeregistrovanýDa sa s nou dohodnúť...teraz dokonca stale vypisuje, lebo hľadá prachy
Akurat som sa isiel spytat to iste. Viem len to se ponukala v bratislave.
Stali na tom moste smerom k odbocke k jazeru a tamNeregistrovaný napísal: ↑Št 02. Máj 2024 13:57:09@Huska
Kde v Brodne ich nájdem? Na zastávke oproti odbočke na vranie?
Nemala predtým nick Pietra_ca alebo tak nejak? Už zablokovaný. Ak je to ona (rozpráva český, Petra), tak môžem odporučiť. Všetko napísané sedí (vek, nízka cena, nemá vlastný priestor). Keď som bol s ňou (február) hygiena bola super, vtedy žiadny problém (a to mám vysoké nároky). Výzor na prvý pohľad priemer, ale postavu má perfektnú, na mňa dokonca fungovala akási chémia a môžem ju označiť ako jednu z mála, čo sú u mňa na opakovanie.Blackjade napísal: ↑Ut 16. Apr 2024 11:00:46@NeregistrovanýBorci k tejto holke asi tolko:
Pozitiva:
- fajci dobre, snaziva
- dohoda plati
- cena je nizka (pyta 30€)
- vystrek zvladne do ust, ale vypluje
- nevypada uplne zle
- vek sedi
Negatíva:
- nema priestor
- obcas posobi zvlastne (neviem ci alkohol, alebo aj drogy)
- hygiena (bol som vzdy len na fajku, ale posledne som po nej chcel nech si da dole gate, ze ju budem pri tom palcovat a to vam poviem ten sialeny zapach co naplnil auto... prva cesta bola na benzinku kde ani mydlo nepomohli a prsty mi pachly ako zdochnuta ryba) tym moje navstevy skoncili, lebo toto z hlavy nedostanem aj keby to zmenila
Kazdy si utvorte nazor sam BTW okres Čadca, mame nieco nove, alebo aj stare overene?? neverim, ze v pohranicnej oblasti ziadne neoperuju aspon na kvalitnu fajku, dik za kazde info
Lovu zdar
Príspevky užívateľov môžu obsahovať sexuálne explicitný textový alebo slovný materiál. Sú preto určené výhradne pre osoby staršie ako 18 rokov.
Všetky obrazové a textové materiály, ktoré tieto stránky obsahujú, sú chránené autorským zákonom a ich šírenie je dovolené iba s predchádzajúcim súhlasom ich majiteľa.
Prevádzkovateľ stránky Forum.Amaterky.sk nenesie zodpovednosť za informácie uvedené v jednotlivých príspevkoch, za ich obsah zodpovedajú ich autori.
© 2015 Amaterky.sk