https://amaterky.sk/21381 - Gaby - Dunajská
V skratke určite NIE!!!
Pre ostatných, trochu rozpísané:
Niekto tu už písal iste podozrenie/domnieknu že to nebude bohviečo a mal absolútnu pravdu. Bol som skúsiť na základe fotiek, že veď keď by aj služby prístup boli priemerné tak je aspoň brutálne krásna. ALE. Fotky nie sú jej. Alebo to nebola ona, to už ťažko povedať keďže Latino organizácia to je taka ruská ruleta v poslednom čase.
Nebol zase že nejak škaredá ale oproti očakávaniu proste nič. Tak teda ešte OK, dá sa na ňu pozerať možno bude aspoň trochu schopná a keď by aj nie tak aspoň tento vedecké výskum prispeje vám ostatným skúsenosťou.
Podľa výšky to asi nebola ona, píše si 168, toto malo tak možno 160. Prsia zlé silikóny, celkovo taka nijaká.
1. Anglický nevie ani slovo!
2. Už klasicky princíp urob sa a vypadni. (Dokopy so sprchou som tam bol možno 15-20 minut)
3. Uterák mokrý...
4. Ďalšia čo naťahuje gumu na káčera keď ešte spinká.
5. Okrem tých 4 minút "sexu" bola stále na mobile a púšťala si hlasovky...
6. Na byte je aspoň sama..
7. Adresu Dunajská, veľa ľudí človek sa celkom stratí a nenechala ma čakať, prišla do 2 minút dole. Čiže aspoň niečo.
8. Nevie ovládať výťah.. Nikdy by mi nenapadlo že toto o niekom napíšem ale dievča asi 8x po sebe na prízemí stlačila 0 a čudovala sa prečo sa výťah otvára a nehýbe..
9. Keby niekto bol inštalatér a chcel by svoje prachy späť tak použité gumy splachuje do záchoda aby sa jej dobre ulchal...
Neviem čo som ešte zabudol. V skratke hrôza. Ale je to moja chyba že som sa zase neotocili v dverách. Ale aspoň mate ostatní ďalšiu výstrahu kam určite nie.
Pôvodne som chcel ísť k Mia Latina, ex Chloe, ale môžem dnes len určitý čas a potom najbližšie týždne nič a bohužiaľ sa mi nepodarilo Miu kontaktovať skôr, respektíve nedostal som odpoveď. A druhá deva, Slovenská ku ktorej sa chcem dostať už dlhšie mala zase vypaty inzerát. Ako vždy keď nad ňou začnem uvažovať.
Po posledných latinach si s nimi dám zrejme zase na čas pokoj kým sa nevráti Alisson, ak sa vôbec vráti. Ona a ešte jedna baba ktorá ale hneď zmliza a navyše tu k nje nič no bolo mi z toho čo som bol jedine stáli za to. Toto ostatné je fakt zlé. Čiže jedine ak by bolo veľa veľmi pozitívnych recenzií, ak Chloe. Možno jej ešte dám šancu.
Na záver ešte jedno upozornenie na Lea
https://amaterky.sk/22510
A celkovo na privát na Bazovej je proste katastrofa. Vždy tam je niekto iný ako má byť, služby nič moc. Nie zrovna diskrétne, je ich na byte viac. Celé zle. A baba ktorá bola namiesto Lei podobný oyeb ako Gaby.
Ale ako sa hovorí každá zlá skúsenosť je na niečo dobra, mňa to síce stalo dosť ale snáď pomôže ostatným.