No ja tam idem na budúči týždeň V utorok

Ono to otravovanie vlastne neniMax Rebo napísal:@Mahoney45, to otravovanie je moc intruzívne? Ak by sa jednalo len o konverzáciu, tak by mi to nevadilo. Ale otravovanie typu "kúp mi drink", "pod hned so mnou", tak to asi nie.
Ináč, ako parták by som v klude siel niekedy.
Jo majú to teraz na stránke, 7 lístkov za 450€, čo je 65€ na vstup, dá sa to použiť ako skupinová zľava alebo ako zľava na budúce návštevy...čo nazbierame sa viacerí?Mahoney45 napísal:baldachyn skupinova zlava neviem ale je tam na nejaky pocet vstupov tusim 7 nejaka zlava ked si to kupis naraz ked sme to pocitali bolo to asi 180 euro menej na vstupnom.
Ja som bol dnes zase po dlhej dobe ( nevedel som zohnat nijakeho partaka, sam tam nevydrzim dlho lebo baby otravuju non stop ) a mozem povedat ,ze nam zhustla premavka medzi 19.00 az 22.00. Hoci je dnes tyzden tak bolo dost ludi ( myslim chlapov ), bab bolo sice stale dost ale uz neboli priestory vnutri na poslednom cisle som musel byt vonku v kosi !Suhlasim s doporucenim napisanym vyssie ze najlepsi cas okolo 14:00 az 17:00 babenky prichadzaju chlapov zatial malo takze vyber super.
Tak mozno aj dlhsieGtv napísal:Zajtra by niekto nesiel??o dvanastej vyrazam !!!avsak max do piatej pol siestej
co je GTV?Gtv napísal:OPRAVA !
odchod zajtra 22.9. o 12:30 !3 volne miesta v aute. Odchod z GTV o 17:30 - 18:00 .
gtv987654321@gmail.com : prihlasovanie
Golden Time ...habababa napísal:co je GTV?Gtv napísal:OPRAVA !
odchod zajtra 22.9. o 12:30 !3 volne miesta v aute. Odchod z GTV o 17:30 - 18:00 .
gtv987654321@gmail.com : prihlasovaniekks ja chcem ist ale zajtra to uz ais nedam nabuduce
Príspevky užívateľov môžu obsahovať sexuálne explicitný textový alebo slovný materiál. Sú preto určené výhradne pre osoby staršie ako 18 rokov.
Všetky obrazové a textové materiály, ktoré tieto stránky obsahujú, sú chránené autorským zákonom a ich šírenie je dovolené iba s predchádzajúcim súhlasom ich majiteľa.
Prevádzkovateľ stránky Forum.Amaterky.sk nenesie zodpovednosť za informácie uvedené v jednotlivých príspevkoch, za ich obsah zodpovedajú ich autori.
© 2015 Amaterky.sk