Ahojte, poznáte nejaký podnik v okolí BB/ZV/ZH kde sa dá dohodnúť thajská masáž + HE? Kľudne môžme súkromnú správu ak by to tu dané prevádzky sledovali. Ďakujem Vám
Daj viac info alebo link/kontakt. Vdaka
Ahoj,
Kde je toto prosim aka ulica?galpork napísal: ↑So 11. Máj 2024 21:02:05moja najnovsia skusenost zo salonu na ulici kde je aj galeria...
objednavka cez whatsup, pani na druhej strane som napisal, ze by som chcel prist o 9:30, ziadny problem iba sa opytala na meno. Prisiel som, zazvonil na zvoncek a po otazke ,,massage'' som isiel na 3 poschodie. Pekne som sa pozdravil a povedal, ze Hi, my name is Martin and I have booked massage for 1 hour via whatsup, pricom slecny na mna kukali ako telce na nove vrata z coho som usudil, ze anglictina asi nebude ich silna stranka. Ale k veci. Zobrala si ma mlada a chuda baba, vekovo niekde medzi 25-30 co som sa potesil, ze rovesnicka. Isli sme do miestnosti, co ma zadne dvere hned oproti sprche, zacal som sa vyzliekat a baba sa spytala: shower? odpovedam, It would be great... ukazala mi smer, vyzliekol som sa, zobral uterak a isiel som sa umyt. Ked som sa vratil, cakala ma uz v miestnosti a lahol som si na tu ich postel alebo stol - alebo ako to nazvat. Po cely cas som nejak vedel, aj podla tohoto fora, ze by to mala byt stavka na istotu, co sa mi aj potvrdilo ked pocas masaze stehien mi zacala zachadzat hlbsie a hlbsie k zadku a nasledne hladkat vajcia. Cim viac sa mi snazila odzadu dostat pod vajcia tym viac som zdvihal zadok az som bol v takej cudnej prehnutej polohe a baba ma honila odspodu. Potom povedala, ze sa mam otocit, tak som ju posluchol a kedze mi uz stal, tak sa ani nesnazila hrat nejake divadlo a v podstate hned nanho vymackala ten olej a zacala ho honit, ale musim uznat ze to vobec nebolo strojove, skor take pomale a prijemne pricom sa sustredila na zalud a uzdicku. Celkom ma to bralo a zacal som si hovorit (comu som sam neveril), ze mozno ma aj vyhoni bez toho aby si nieco vypytala haha... asi to nejak vycitila a zrazu mi hovori, ze hepy end for tirty a tak cudne sa chechta pri tom povedal som, ze ok a pokracovala, pricom mi zacala lizat vajcia neviem ako to robila ale honila ma fakt pomalymi pohybmi ale tak extremne prijemnymi, ze som sa urobil asi po minute, pricom semeno zo mna iba pomaly vytekalo a cely orgazmus trval dlhsie ako som zvyknuty... potom ma utrela, dala mi masaz hlavy a este trochu postlacala chrbat v polohe ze som sedel a potom povedala finiš. Na meno som sa spytal ale nechapala otazke, tak som ukazal na seba, povedal Martin a nasledne ukazal na nu a cakal odpoved ale ta odpoved znela tak, ze sa moze volat fakt hoci jak nieco na S to bolo... dal som jej peniaze, obliekol sa a isiel prec... celkovo 75e (45+30) hodnotim asi pozitivne nakolko s happy endom ratam ale ciel mam skor taky, ze si lahnem a relaxujem a je mi asi jedno ci je masaz taka alebo taka a happy end potesi ale nemusi byt. Tento bol vyborny ale myslim, ze dalsikrat tu istu babu nebudem mat co sa tyka prostredia, bol som tam prvykrat a vyhovuje aj polohou aj vnutrom takze ak niekedy budem mat chut pojdem sem
lukasss3353 napísal: ↑Št 16. Máj 2024 8:57:21moja najnovšia skúsenosť s masážnym salónom pri galérii
Prišiel som ráno pred 9:00 bez objednania. Dohodol som si masáž na 90 min aroma full body a pýtal som sa, že čo to je kasai therapy za 30 eur (mali to napísané v cenníku) - odpoveď bola, že happy end.
Pýtal osm si mladú a štíhlu. Dostal som asi mladú a trošku pri tele, ale za to s bujným poprsím - menom Pojin alebo tak nejak.
Sprcha a potom nahý na podložku. Chvíľku sme zo začiatku debatovali. Dlho sa mi venovala chrbtu (asi 30 min) kedže ho mám strašne stuhnutý. Už popri tom masírovala tak, že to bolo skoro body to body. Btw mala na sebe top bez podprsenky a kratasky (potom osm zistil, ze nic pod nimi). Ako mi tak masíroval achrbát, tak v jendom momente mi to veľké prso vložila do dlane (tak som pomačkal). Následne prešla na zadok a nohy a tam išla na istotu. Celý čas bola masáž klasická kombinovaná s erotickou. Nakoniec sa nad mňa naklonila so slovami body to body 100. Chvíľku sme sa dohadovali a nakoniec sme sa dohodli na BJ s a ona hore bez za 60. Nakoniec to ale dopadlo tak, že to bolo sčasti body to body hore bez. Ona si na mne zajazdila a urobila sa bez sexu a nasledne ma vyfacila (pohrala sa celkovo so mnou - nebolo to žiadne, že rýchlo a koniec (celkovo to body to body bolo asi ďalších 30 min). Potom masáž dokončila a na konci som ju poprosil o to, aby mi ešte ponaťahovala nohy. KEď som odchádzal tak som si uvedomil, že som tam bol niečo okolo 2 hodín.
Overall - príjemné s užitočným.
Príspevky užívateľov môžu obsahovať sexuálne explicitný textový alebo slovný materiál. Sú preto určené výhradne pre osoby staršie ako 18 rokov.
Všetky obrazové a textové materiály, ktoré tieto stránky obsahujú, sú chránené autorským zákonom a ich šírenie je dovolené iba s predchádzajúcim súhlasom ich majiteľa.
Prevádzkovateľ stránky Forum.Amaterky.sk nenesie zodpovednosť za informácie uvedené v jednotlivých príspevkoch, za ich obsah zodpovedajú ich autori.
© 2015 Amaterky.sk