Ahojte, boli ste niekto v nedávnej dobe u Mariky? Len ma zaujíma či stále ešte kecá o asexuálnych blbostiach. Prípadne čo hovoríte na jej erotickú masáž?
caute skusali ste niekto tantra ezoterika v galante? boli ste spokojny?
@chcemskusit
Ahoj,
tantra ezoterika, tantra masaze galanta alebo masaze Janka. Skusenosti su ,skus pohladat v tomto vlakne,uz sa to tu rozoberalo.
Ahoj,
tantra ezoterika, tantra masaze galanta alebo masaze Janka. Skusenosti su ,skus pohladat v tomto vlakne,uz sa to tu rozoberalo.
@Neregistrovaný
no zadal som vsetky do vyhladavania priamo tu v tomto vlakne a nenaslo ze vobec nic
no zadal som vsetky do vyhladavania priamo tu v tomto vlakne a nenaslo ze vobec nic
Moja skúsenosť s fyzioterapeutkou z Areálu zdravia v Galante:dohoda deň vopred,čas dodržala presne,ponúkla sprchu(využil som).Dohodli sme sa na senzuálnej masáži s jedným HE.Ponúkla mi celá nahá za 90E,tak som to vzal.Krátky pokec a išla na to.Masíruje neparfumovaným olejom,rádio nehralo,rozhovor minimálny.Samotná masáž veľmi príjemná,pani to fakt ovláda.Jemné dotyky povolené,pri masáži sa o mňa prsiami opierala,celkovo veľmi príjemná hodinka.K dokonalosti tomu chýbal iba orál na konci,ale na prvý krát som nemal odvahu to navrhnúť.Možno na tretí krát...Pani asi 45 rokov,na môj vkus veľmi sympatická.Určite zopakujem.
@Neregistrovaný
S orálom u nej nepočítaj. Musíš si vystačiť s perfektnou ručnou prácou
S orálom u nej nepočítaj. Musíš si vystačiť s perfektnou ručnou prácou
@József
Ved nech skusi, ak sa mu podari a da nam vediet budeme mudrejsi a mozme skusat
Ved nech skusi, ak sa mu podari a da nam vediet budeme mudrejsi a mozme skusat
@itsnotacrime
Nepodarí
Myslím, že GA je malé mesto, ak by sa to o nej rozkríklo tak by to nebolo v jej prospech. Nevymýšlajte pri nej!
Nepodarí
Myslím, že GA je malé mesto, ak by sa to o nej rozkríklo tak by to nebolo v jej prospech. Nevymýšlajte pri nej!
cize jedine miesta v ga kde sa da happy end su areal zdravia a tantra ezoterika? kedze na ezoteriku neviem najst ziadne recenzie ani nikto neodpoveda tak tam sa neoplati? jak to vidite ludia
Zdravím, snáď mi admin odpustí ak sa opýtam na jednu holku co inzerujte cez bazoš.
Nemáte s nou náhodou skúsenosti? Názov inzerátu tantra nuru masáž v Galante, meno inzerujucej je Majka.. Dve fotky tam ma v bielom oblečku.. Ďakujem
Nemáte s nou náhodou skúsenosti? Názov inzerátu tantra nuru masáž v Galante, meno inzerujucej je Majka.. Dve fotky tam ma v bielom oblečku.. Ďakujem
@Kori
Ahoj, tu ju spominam viewtopic.php?p=134857#p134857
Ahoj, tu ju spominam viewtopic.php?p=134857#p134857
Ahojte,
Bol niekto skúsiť Erawan thai masáž v Galante?
Dá sa dohodnúť aj HE, či už honka, oral alebo viac? Každá informácia pomôže, nechcem tam vypadať ako úchyl.
Vopred ďakujem.
Bol niekto skúsiť Erawan thai masáž v Galante?
Dá sa dohodnúť aj HE, či už honka, oral alebo viac? Každá informácia pomôže, nechcem tam vypadať ako úchyl.
Vopred ďakujem.