Citam toto vlakno uz dlhsiu dobu a rozhodol som sa ze po uspesnom pokuse prispejem aj ja svojou skusenostou. Dnes som navstivil trojpobocku, tam kde sa dobre parkuje. Bola to moja prva navsteva tohto druhu (ziadne amaterky ani masaze tohto druhu som nikdy doteraz neskusal a to mam skoro 40 ). Dosiel som na recepciu kde mi slecna oznamila ze najblizsi volny termin maju o 1,5hod, objednal som sa (aroma 1h), isiel sa najest a plny ocakavani som sa vratil o 1,5h (pri objednavani okolo mna presla maserka asi 40+ nie velmi privetivo vyzerajuca takze som sa obaval). Na recepcii som dostal uterak, zupan, tangace, papucky a instrukcie aby som siel do satne a potom pockal na chodbe. V satni sli tangace do kosa, hodil som sprchu obliekol zupan, zobral tasku s dokladmi (peniazmi) a vysiel na chodbu kde som cakal asi 2min. Vyzdvihla si ma asi 25-30 rocna velmi pekna thajka co ma hned potesilo. (vedela v cudzom jazyku iba “ok”, “hello”, “thank you”, “no”, “finito”). Vosli sme do koje, zupan siel dole, lahol som si na stol, maserka zhasla svetlo a zacala s masazou nasucho. Masaz bola velmi dobra. Uz tu, pri masirovani zadku zacala s dotykmi na gulkach takze som hned vedel ze bude nieco viac. Po otocke zacala s pravou nohou kde uz v rozkroku travila cele sekundy takze som nevydrzal cakat na jej ponuku a chytil som ju jemne za zadok a spytal sa ci to je v poriadku na co ona hned ukazala na vtaka. Odpovedal som yes na co ona hned na rukach ukazovala 50. Povedal som jej ze ok 50 ale chcem bj a lizanku na co ona prikivla ze ok. Vyzliekol som jej spodok (mala paradne cipkovane pradlo) a zacal som jej hladkat zadok a prechadzat pomaly k suske naco ona na mna zdesene pozerala co robim a ukazuje mi na rukach 80. Pytam sa 80 za sex? Ona na to hned “no no no sex” , vravim si som tu prvykrat kaslem na zjednavanie ked jej anglictina nie je ziadna, gulky prazdne (2x som ho predtym ponatahoval aby som si to dlhsie uzil a aby si to dlhsie uzila aj maserka ) ale chut obrovska, tak som jej povedal ze moja posledna ponuka je 60 za bj ale ze aj ja chcem lizanku. Pozerala na mna znovu zdesene tak sa jej pytam ci mi rozumie na co zakyvala hlavou ze nie. Tak som jej jazykom a rukami ukazal ze chcem jazyk na jej suske na co odpovedala ze ok. Tak som sa postavil z maserskeho stola, stiahol jej nohavicky , vylozil ju na stol a zacal lizat. Ked sa po asi 2-3min nemala k cinu (podla mna nepochopila ani ten bj), vyliezol som za nou na stolik a dali sme 69. Dokoncila ma postojacky rukou tak ze mi kusala bradavky ( zacala sama od seba a ja toto malo kedy ustojim) takze semeno slo na zem. Bola podla mna nova lebo mi cely cas ukazovala aby som bol potichu a asi 5x kontrolovala ci semeno neostalo na zemi. Po ukonceni sa sla umyt, zacala sa obliekat kde mi s usmevom na tvari, zacala kecat nieco po thajski a prstami mi zatvarala viecka aby som sa na nu nepozeral, nacom som sa celkom dobre pobavil. Dokoncila masaz, dostala odmenu, asi 3x podakovala a s kyvanim sa so mnou lucila. Az po vlezeni do satnovej sprchy som si uvedomil ze som si ja somar nevypytal meno. No nic najblizsie ked sa budem objednavat si skusim vypytat maserku co som mal naposledy. Dufam ze to nebolo iba zaciatocnicke stastie a ze limity sa budu prekonavat : D (aj cenovo aj sluzbou).
Najblizsia zastavka Siam, uvidim co sa podari tam. Urcite sa podelim so skusenostou.
Najblizsia zastavka Siam, uvidim co sa podari tam. Urcite sa podelim so skusenostou.