Máte niekto skúsenosti so štetinami z okolia BJ PO SK SL? Celkovo mi príde že v týchto končinách je ich strašne málo alebo sú v utajení. Podeľte sa
Ahojte, máte niekto skúsenosť s nejakou profesionálkou s Bardejova? Ďakujem
Kym tu nebude dialnica...
Nepozná niekto nejakú príjemnú spoločníčku z Bardejova??
Mate niekto skusenost s touto babou? nikol2403
Ketrin98 Chlapi a túto cigánečku bol niekto skúsiť? Za 50 kompletka v aute núka. Oplatí sa, či je to *****?
@wicious
mení nick na pokeci asi každý deň, ale má aj na iných zoznamkách. Je reálna, ale fotky sú asi 10 rokov staré a pobyt v miestnej rómskej osade zanechá stopy nielen na správaní. Bola skutočne nádherná žena, ale už je to preč. Nie je pribratá, ale prsia sú ochabnuté, po tele má nedokonalosti, atď. Cenovo je (už) veľmi prehnaná, a až počas akcie vymyslí čo je/bolo za príplatok. Možno niekomu ale bude vyhovovať. A ide aj bez...všetko
Niekto skúsenosť s hadiaprinces (Bardejov)?
Nepozná niekto zenu ktorá sa venuje masážami v bj a okolie a masíruje naha poprípade možný nejaký HE ?
Zdar, trochu oživým temu, chystam sa do BJ kúpeľov a hľadám príjemnú spoločnosť na voľný čas. Neviete o nejakej normálnej kočke z okolia? Na pokeci mrtvo a tu na amaterkach tiež. Alebo všetci chodia do Poľska? Ďakujem
Nej13 (26 / Bardejov) na pokeci. Má niekto skúsenosť?
@@strýko
Nej13 (26 / Bardejov) Ciganka z Postarky. Za tu cenu v aute to nie je zle. Ponuka aj sex bez gumy, ale do toho by šiel iba blazon.
Jo, a urcite nema 26. Pridal by som 10
Nej13 (26 / Bardejov) Ciganka z Postarky. Za tu cenu v aute to nie je zle. Ponuka aj sex bez gumy, ale do toho by šiel iba blazon.
Jo, a urcite nema 26. Pridal by som 10
@Matusq84
Ahoj nasiel si nieco v tom Bardejove ? Ja som tam bol v tom miestnom klube, ale nic moc.
Ahoj nasiel si nieco v tom Bardejove ? Ja som tam bol v tom miestnom klube, ale nic moc.
Niekto kto by išiel so mnou ná trojku vyskúšať ciganočku ? Keď tak píšte na Sefko25 na pokeci
Nič sa nezmenilo v tom Bardejove? všetky ponuky len ciganečky z poštárky alebo zborova? Žiadna mladá baba/študentka?
Stále nič v Bardejove alebo okolí, kde by sa dalo pohodlne a bezpečne zasunúť?
Nazdar, nema nikto fakt real skusenost s hadiaprinces (Prešov) ?? Napiste na pokeci ked tak mam tam to iste meno..
Objavilo sa nieco v Bardejove či ani nie
Najlepšie ženy sú v Bardejove ten nočný klub Nirvana Night Club..Tam sú aj mladé šikulky...A ďalšie nádherné ženy ktoré sú Ukrajinky ktoré bývajú v jednom apartmáne v Bardejovskych kúpeľoch bývajú tam ale aj si zarábajú 3 mladé do 30 r...A 4 staré do 60 rokov...Oplatí sa tam za nemalu cenu fajka 20e a sexik 50e oplati sa tam..Odporúčam si to vyskúšať..
Vies posunúť kontakt na tie ukrajinky v kúpeľoch?
Ahojte,tak v Zborove sú také lacné amaterky.Samozrejme cigánky,ale vyzerajú strašne.
@Dan111
No,viem presne aj ktoré to sú ako vyzerajú a fakt sú škaredé a tučné.Neviem ako niekto môže za toto platiť.Inac kamarát od jednej niečo aj chytil,čiže neodporúčam.Viem aj jej nick na pokeci.
No,viem presne aj ktoré to sú ako vyzerajú a fakt sú škaredé a tučné.Neviem ako niekto môže za toto platiť.Inac kamarát od jednej niečo aj chytil,čiže neodporúčam.Viem aj jej nick na pokeci.
Nick na pokeci denisa8988 (30 / Bardejov) a potom beatka0002 (28 / Bardejov)
Skúšal niekto tu ciganecku z Poštárky?
@Liverpool
Ktorú ciganku z postarky je ich tam viac.
Ktorú ciganku z postarky je ich tam viac.