Erotický privát - Lilu Tantra (28), Bratislava - Petržalka, ID:20193 | Amaterky.sk Lilu Tantra
Sex privát - Helen (19), Bratislava - Staré Mesto, ID:22661 | Amaterky.sk Helen
Sex privát - Dori Chvíľka (32), Nitra, ID:16858 | Amaterky.sk Dori Chvíľka
Sex privát - Karin (39), Bratislava - Ružinov, ID:19069 | Amaterky.sk Karin
Erotický privát - Tantra MICHAELA (42), Bratislava - Karlova Ves, ID:11366 | Amaterky.sk Tantra MICHAELA
Erotický privát - Tantra ERIKA (20), Bratislava - Karlova Ves, ID:19310 | Amaterky.sk Tantra ERIKA
Sex privát - Relax (28), Bratislava - Ružinov, ID:17313 | Amaterky.sk Relax
Erotický privát - Andrea Nuru (25), Bratislava - Dúbravka, ID:22075 | Amaterky.sk Andrea Nuru
Sex privát - Xena Duo (39), Trnava, ID:20490 | Amaterky.sk Xena Duo
Sex privát a escort - Anna UA (30), Bratislava - Staré Mesto, ID:17239 | Amaterky.sk Anna UA
Erotický privát - Vivien Nuru (26), Košice - Staré Mesto, ID:21832 | Amaterky.sk Vivien Nuru
Erotický privát - Lara Nuru (20), Poprad, ID:21976 | Amaterky.sk Lara Nuru
  • Vstup do raja 2 (magická trojka)

  • Podeľte sa s nami so svojimi zážitkami z oblasti sexuálneho života, vzrušujúcimi príbehmi :twisted:
Podeľte sa s nami so svojimi zážitkami z oblasti sexuálneho života, vzrušujúcimi príbehmi :twisted:
 #338  od SvetloSlav
 St 05. Feb 2014 13:50:27 
Prebudil som sa nahý, s lícom pritisnutým k profesorkinmu prsníku, objímajúc ju pravačkou pod prsiami, pravou nohou (prehodenou cez jej stehno) ležiacou medzi jej nožičkami. Stoporený úd prilepený na boku jej zadku. Snívam, či bdiem? Skutočne tu ležím s touto bohyňou, túliaci sa k jej nebeskému telu? Skutočne som sa s ňou miloval? Spravila táto žena z chlapca muža? Pýtal som sa v duchu. Pomaly som začal premietať v hlave, čo všetko sa medzi nami stalo a nemohol tomu uveriť. Pozrel som sa jej do tváre- ešte driemala. Bola prekrásna. Plná pokoja a nevinnosti. Mala jemný úsmev na perách. Ak sa jej niečo snívalo, páčilo sa jej to. Pozoroval som ju od hlavy, až po prsty na nohách. Hltal som ju pohľadom, telom stále nalepený na ňu.

Pritisol som svoju tvár na jej kozičku, v polohe ako som sa prebudil. Pomaličky, veľmi jemne som ju začal hladiť prstami po jej rebierkach. Bez zvýšeného pohybu dlane. Nechcel som ju zobudiť, ale neodolal som pokušeniu aspoň ľahkými dotykmi jej prejavovať lásku. Zatvoril som oči, ale spať som sa nechystal. Cítil som sa svieži. So zatvorenými očami som začal silnejšie vnímať i ostatné krásy tejto chvíle. V prvom rade to bola nesmierne opojná vôňa jej tela- jej pokožky. Nemohol som sa jej nabažiť. V tomto stave som si uvedomil, akú významnú úlohu vôňa človeka zohráva. Tá skutočná, nie tá umelá. Druhé, čo ma zaujalo bolo teplo, ktoré vyžarovala. Bola príjemne horúca. V jej objatí by žiaden mráz nemal šancu- napadlo ma. Bolo tu ohlušujúce ticho. Na jej hrudi som počul, cítil pravidelný tlkot jej srdca. Veľmi intímne a dôverné. Svoju pozornosť som následne upriamil na jej dýchanie. Bolo veľmi upokojujúce. Uvedomil som si, že až do takej miery, až ma zmáhajú driemoty.

V tom však ruku, ktorú mala popri jej tele, vytiahlia spopod mňa. Prebúdzajúc presunula ruky za hlavu, kde ich spojila a vystrela sa- aká bola dlhá. Ostal som prilepený bez mihnutia na nej. Bolo mi príliš dobre na to, aby som sa odtiahol. A tiež som pociťoval obavy z toho, čo bude ďalej. Po chvíli preťahovania sa, mi priložila ruku na vlasy a jemne mi v nich hrabkala. Upokojilo ma to. Z jej pazuchy, ktorá bola teraz odhalená pri mojej hlave, som ucítil ohromnú arómu a vlhkosť. Okamžite ma to prebralo a vzrušilo. Prvý pohľad a úsmev patril pani profesorke. Bola veľmi spokojná a šťastná. Odľahlo mi. A v momente som zlízal každú kvapku potu, ktorá sa jej rosila na vyholenom podpazuší. Bolo mi to veľmi príjemné a osviežujúce.

"zlatíčko"- vyšlo jej z úst; "ani si neuvedomuješ, akú rozkoš a radosť mi spôsobuješ."- pokračovala.
"To Vy si neuvedomujete, aké potešenie a šťastie pri Vás zažívam"- pohotovo som zareagoval a pozeral sa jej láskyplne do očí. Pohladila ma po tvári.
"Ondrík, hádam mi nechceš stále Vykať?" povedala s úsmevom; "pre Teba som Magda."
"hehe, dobre"- odvetil som a našpúlil svoje pery k tým jej. Začali sme sa sladko bozkávať, zatiaľ čo sme jeden druhého hladili. Začala sa mi vášnivo svojím ochlpením obtierať o pravé stehno, ktoré som mal zakotvené medzi jej nohami. Jej túžba ma privádzala do bláznovstva. Okamžite som jej stehnom ochotne pomáhal ukájať vzrušenie. Ja som tiež začal trieť svojho krásavca o ňu. Obaja sme vzdychali blahom a popritom si vymieňali vášnivo bozky.

V tom sa ozvalo klopanie na dverách. Zmeravel som.
"Mami?"- ozvalo sa z poza nich.
"och, prepáč, zabudla som- mám pre Teba prekvapenie"- povedala mi, keď zbadala moje zdesenie; "nie je sa čoho báť"- upokojovala ma, zatiaľ čo sa vyťahovala z popod mňa. Pristúpila k dverám, a odomkla. Otvorila dvere, tak aby nebolo vidieť jej omračujúco-krásnu nahotu do chodby. Do miestnosti vstúpila dievčina približne môjho veku. (Neskôr som zistil, že mala 18- rovnako, ako i ja). Mohla mať 160 cm a bola teda asi o 10-15 centi menšia než ja, či Magda. Ryšavé, kučeravé, dlhé vlasy. Pár pieh na lícach. Štíhlu postavu s výrazne menšími prednosťami na hrudi oproti mamičke. Veľmi príťažlivé dievča. Odetú mala bielu, priesvitnú blúzku, cez ktorú bolo vidno obrysy červenej podprsenky, ktorá jej ladila s vlasmi. Krátku minisukničku a žabky na nohách. Bola skutočne hodne odvážna a vyzývavá.

Ako vstúpila, prvý pohľad smeroval na nahého chalana, s rukami v rozkroku, klačiaceho uprostred miestnosti. Okamžite mi padol pohľad zahanbením na zem. Všimol som si však, že i ona sa začervenala s chichotom na perách. Následne sa pozrela na mamu a pobozkali sa. Ale nebol to bežný, materínsky bozk. Zaskočilo ma to, ale nepoznal som bližšie ich vzťah, takže som to bral s odstupom.
"ahoj, tak som tu"- povedala dievčina Magde s úsmevom.
"ahoj, som rada, že si prišla- nebudeš ľutovať"- odvetila vytešene, s istotou v hlase, mamka.
"toto je Ondrej"- povedala, keď ukázala na mňa.
"ahoj, ja som Lenka"- povedala dievčina rozpačito, keď zamávala rukou na pozdrav.
"ahoj"- odvetil som s pohľadom zarytým v zemi.
"Už dlhšiu dobu hľadáme bez úspechu pre Lenku niekoho, kto by jej pomohol vstúpiť do sveta žien a zbavil ju panenstva. Chceli by sme sa spýtať, či by si tým šťastlivcom nechcel byť Ty?"- predniesla mamina želanie vyzývavo. Prekvapilo ma to.
"Ale ja nemám skúsenosti"- zdráhal som sa, i keď som po tom samozrejme zatúžil.
"Ja viem a i preto sme sa rozhodli pre Teba. Si presne podľa naších predstáv. A na vlastnej koži som sa presvedčila, že si správna voľba."- potešila a zalichotila mi Magda. Lenka si ma zatiaľ skúmavo prezerala.
"bolo by mi cťou a dúfam, že nesklamem"- citlivo, s úctou a vďakou som zašeptal.
"Nemusíš sa báť, ja Vám pomôžem, chichi"- zachichotala sa pani profesorka s radosťou v hlase.
"Pokiaľ Ti to nebude prekážať, ja Ti ju pripravým"- usmievala sa Magda.
"hehe, samozrejme, že nie"- usmial som sa, a celkom mi odľahlo, lebo som sa necítil práve sebaisto.

Magda pristúpila k Lenke, a začali sa nežne bozkávať. Bol to veľmi zaujímavý a pre mňa nezvyklý pohľad. Pastva pre oči. Pomaly jej popri bozkávani vyzliekla blúzku. Lenka sa rýchlo zbavila žabiek i sukne a stála tu len v červenom spodnom prádle. Magda ku nej pristúpila odzadu. Natočila jej telo tvárou ku mne, a pomaly, zvodne, spoza jej chrbta ju zbavila podprsenky. Chcela vo mne vzbudiť vzrušenie, a darilo sa jej to, vlastne obom. Bozkávala ju po krku a ramene, zatiaľ čo jej masírovala zlatučké kozičky. Po chvíli sa jej pravá ruka presunula na Lenkino podbruško a začala po ňom krúžiť. Prstami sa jej dostala pod nohavičky a skúmala tam. Mamka jej pomaly perami prechádzala po chrbte a starostlivo ju bozkávala, až dorazila k zadočku. Uchopila posledný kúsok látky medzi zúbky a postupne jej ho začala sťahovať k zemi, čím pomaly odhaľovala vyholenú buchtičku.

"Ste dokonalé"- nadšene a úprimne som ich povzbudil. Na Lenke bolo badať okamžitú reakciu a stúpnuté sebavedomie. Nohavičky, ktoré jej už z Magdiných úst padli k členkom, obratne pravou nožičkou "hodila" ku mne. Okamžite som sa ich zmocnil a začal čuchať. Voňali kúzelne- inak než profesorkine, a i tak veľmi vzrušivo. Všimol som si, že na Lenke je badať už značné vzrušenie a spolu s Magdou sa vášnivo bozkávali a hladili. Magda opatrne zvalila Lenku na huňatý koberec. Roztiahla jej nohy a začala ju bozkávať po brušku, vnútorných stranách stehien a nakoniec skončila na jej svätyni. Ja už som v tom čase sedel na stoličke a vzrušene sa maznal so svojím kolíkom. Takto to trval dlhšiu chvílku, až upriamila Magdička pohľad na mňa.

"Tu už sme pripravené"- oznámila a štvornožky prišla ku mne. Ako sexy mačička. Keď skončila pred mojím penisom, uchopila ho do ruky a pobozkala na uzdičke.
"Teraz pripravíme Teba"- usmievala sa šibalsky. Jazykom prešla od koreňa až po vrchol. Razom vcucla žaluď do úst a začala ho sať. Niekoľko krát, s mojím cmúľatkom v ústach, prešla hore-dole, ako pri súloži. To už som bol vzrušený viac než dosť. V tom som si všimol, že už je pri nás i Lenka, ktorá si to tiež chcela skúsiť. Mamička jej ho s láskou ponúkla do opatery. Lenka ho opatrne vzala do ruky a začala ho ňou pomaly honiť. Páčilo sa jej, aké vzrušenie mi to spôsobuje. Priblížila sa k nemu s otvorenými ústami a vložila si žaluď do nich, zatiaľ čo mi časť pod žaluďom rukou stále masírovala. Magda sa mi popritom hrala s guľkami- zohratá dvojica.

Magda nás nechala a odbehla si k stolu. Zo šuflíka vybrala krabičku a z nej vybrala jeden kondóm.
"Nebude Ti dúfam vadiť, ak Ťa trošku obrníme? hehe"- usmiala sa Mamička.
"samozrejme, že nie"- odvetil som, s úľavou v hlase. I mne už vŕtali obavy v hlave.
"Predsalen, by sme boli neradi, ak by došlo k nehode, a i Ty dlhšie vydržíš"- s rozvahou poznamenala.
Prikývol som s porozumením a nechal Magdičku obliecť moju paličku. Všetko bolo prichystané na slávnostný rituál.

Magda ma zobrala za ruku a povedala, aby som si ľahol na koberec. V momente som na ňom ležal a čakal s očakávaním, čo sa bude diať. Lenka v doprovode profesorky sa rozkročila nad mojím pásom a klesla ladne na kolená. Oblízala si prstíky a zvlhčila si vstup do jaskiňky. Mamička zatiaľ klačiac pri nás vzala do rúk môj kutáčik a vložila si ho do úst, niekoľko krát si ho zasunula hlboko do seba a poriadne ho natrela slinami. Keď mala pocit, že je dostatočne klzký, postavila ho smerom ku dcérinej kundičke. Lenka ho chytila za žaluď a pomaličky sa na neho napájala. Mamička ju hladila po prsiach a tele, zatiaľ čo ja som sa jej jemnučko dotýkal po vonkajších stranách stehien. Uprene sme sa na seba zahladeli, z hlboka sa nadýchla, zatvorila oči a prudko sa na mňa napichla. Pocítila bolesť, ktorú prejavila tlmeným výkrikom. Začala zrýchlene dýchať, zatiaľ čo sa rukami podopierala o moju hruď. Po chvílke sa upokojila, otvorila oči a zadívala sa do tých mojích. Láskyplne ma pobozkala.

"ďakujem"- zašepkala, zatiaľ čo ja už som ju objímal a hladil po chrbáte a Magda ju bozkávala na zadočku, stehnách a chrbtici. Vzpriamila sa a začala na mne pomalinky jazdiť. Bolesť sa menila na vzrušenie a Lenička začala postupne stonať. Rukami si krúžila po prsiach a bruchu. Občas vystrela ruky vysoko nad seba a ja som obdivoval jej chudučkú postavu, kozičky a viditeľné rebierka. Načiahol som ruky pred seba a jemne som ju nimi láskal. Magda sa už pred chvíľkou rozhodla nechať nas v našej intimite a umožnila dcére užiť si svoju premiéru posvojom. Všimol som si, že zo šuflíka vytiahla slušne veľký vibrátor a posadila sa s ním v ruke, vedľa nás. Okamih sa kochala pohľadom na naše milovanie a prechádzala si kyjakom po povrchu svojej krvou naliatej buchtičky. Zapla vibrovanie a pridala sa spolu s nami k vzdychaniu. Pohľad na obe diablice ma pripravoval o rozum.

Uchopil som Lenku za boky rebier a pritiahol ju ku sebe. Oblapil som ju a prekúľal som sa s ňou. Ocitla sa podomnou. Pohladil som ju po tvári. Usmiali sme sa na seba a začali sa bozkávať. Začal som sa v nej hýbať. Objala ma nohami i rukami. Veľmi ma tešila jej chuť po mne. Cítil som sa v nej skvele a chcene. Tempo bolo voľné. Neponáhľal som sa, napriek tomu, že som bol neskutočne nadržaný. Bolo mi v nej príliš krásne, aby som sa náhlil na vrchol. Guma odvádzala dobrú robotu a pomáhala mi vydržať viac. Položil som opatrne dlane popri jej hlave, a dával pozor na jej prekrásne vlasy. Vystrel som ruky, akoby som klikoval a pokračoval v pohyboch panvy. Dotýkala sa ma po hrudi. Bola tak nevinná i vyzývavá zároveň.

Vytiahol som sa z nej, pobozkal ju na mušličke. Zaujal som pozíciu na kolenách a sadol si na svoje členky, akoby samuraj. Kolená som si dal od seba a do priestoru medzi stehnami som si pritiahol Lenku. Slinami som zvlhčil jej vyholenú buchtičku i svoj oblečený konárik. Uchopil som ju za boky a navliekol ju naň. Išlo to teraz už lahko. Jej doširoka roztiahnuté nohy ma nesmierne vzrušovali. Vzal som si tú jej pravú za lýtko a začal sa s ňou mazliť. Lýzať a bozkať ju. Jej nožičky boli výrazne štíhlejšie i ľahšie než jej mamičky. Mala drobnučké pršteky a veľkosť chodidla bola aspoň o dve čísla menšia. Členky tejto princezničky boli pre mňa ešte lákavejšie než kráľovnine. Neprestal som jej ich bozkávať a olizovať. Prštek po pršteku som cmúľal, zatiaľ čo Lenka hlasito stonala a vlnila sa predomnou. Celý čas som sa v nej slastne, ale jemne hýbal.

Vedľa nás bolo počuť hlasitý rev královnej, ktorá si už hodnú chvíľu vibrujúcim kyjakom zbesilo jazdila v kunde. Vytiahla ho zo svojej, i na diaľku viditeľne vlhkej diery. Bolo mi jasné, že sa o seba dobre postarala, keď s chuťou, spokojne fajčila a olizovala svojho pomocníka. Po chvíli ho odložila bokom a po kolenách sa ku nám vybrala.
Pozoroval som ju s Lenkinou nohou v puse a jej sa to očividne páčilo. Jazykom jej prešla od kolena, po lýtku, cez pätu až k mojim ústam, v ktorých boli princeznine pršteky. Rukami vytiahla jej nohu zo zovretia mojich pier a s otvorenou pusou dokorán, jazykom vystrčeným, ma začala vášnivo a nenásytne bozkávať. Keď sa napojila mojich slín a dychu, pohltila Lenkin členok. Lenka bola zjavne potešená našou chuťou po nej.

Natiahla ku mne ruky a ja som si ju ku sebe zodvihol. Magda všímavo upustila jej nohu, aby sa cítila pohodlne. Lenka mi teraz už v lone, zatiaľ čo ja som sedel na svojich členkoch. Lenka svoje členky presunula tiež pod seba. Bola to veľmi zbližujúca poloha. Objímali a bozkávali sme sa prilepení na seba. Hladili sa po chrbátoch a Lenka začala namne opäť jazdiť. Najskôr zvoľna, ale tempo značne zrýchlovala. Magdička nás oboch bozkávala a hladkala. Vzrušenie bolo vidieť, počuť i cítiť. Jazda bola už nezastaviteľná. Chytil som ju nadržaný za zadok a začal prirážať tak, ako sa vládal. Lenka mi v lone poskakovala, ocitla sa na vrchole a hapala po dychu. Ja som vystrelil paľbu semena do gumičky, ukrytý stále v dcérkinej útrobách. Steny jej jaskyne zo mňa vyžmýkali všetky kvapky. Vzdychali sme po sebe a kŕčovito sa objímali. Po dlhšej chvílke sme sa na seba zadívali a začali sa sladučko bozkať. V tejto sedavej pozíci sme si pripadali seberovní, v harmónii, spriaznení.

Vysunula sa zo mňa a stiahla mi z neho ochranu plnú bielej tekutiny. S pôžitkom mi ho v ústach umyla a vysala i posledné zbytky ukryté v útrobach rúrky. Nadržaná Magda už sedela na stole a vŕčala v sebe jej kamošom. Obaja sme si ju obzerali a ruka v ruke sme ku nej pristúpili.
"rád by som Ťa obslúžil, ale momentálne nemám čím"- povedal som Magde trošku uštipačne, ale zároveň i s ľútosťou, keď som poukázal na vysiaci chvostík medzi mojími nohami.
"hehe, neboj sa, to zvládnem"- natešene s úsmevom povedala drahá Lenka a priskočila k šuflíku.
Nechápal som a bol som zvedavý, čo tým myslí. Vytiahla odtiaľ menší, umelý penis pripevnený na nejakej látke s viacerými popruhmi. Navliekla sa do toho, ako do nohavičiek a okolo pásu, si remienkom pritiahla a upevnila ten nástroj na sebe. Bolo to srandovné i vzrušivé. Žena s penisom bola zaujímavá skutočnosť.

Pohupujúceho vtáčika ponúkla mamke k ústam. Tá nezaváhala a nadržene ho začala sliniť. Ja som sa zapozeral na jej rozkrok, v ktorom už úradoval vibrujúci maco. Jednou rokou ním pohybovala v pulzujúcej diere a druhou si pridŕžala Lenkin umelý nástroj, zatiaľ čo ho fajčila. Začal som Magdičke bozkávať vnútornú stranu stehien, a hrabať sa jej v chumáčoch chĺpkov pod bruškom. Fascinoval ma pohľad na vŕčiacu mašinku, ktorá jej nenechala vydýchnuť a bezprestávky, neúnavne v nej pracovala. Pomohol som jej z jeho manipuláciou a začal ním v nej točiť. Krúživé pohyby v nej, mu umožňovali dráždiť celý priestor jaskyne. V tom sa ku mne už blížila vyrehotaná a natešená Lenka, túžiaca predviesť mi, ako sa to robí. Prenechal som ovládanie róbertka mamičke a ustúpil som bokom.

Lenka pristúpila medzi doširoka roztvorené nohy profesorky. Magda slastne vybrala vŕčiaceho maca z útrob svojho vnútra, vypla ho a položila nastôl. Lenka už v tom čase bola špičkou dnu. Pozrela mamičke do očí, chytila ju na bokoch brucha a vrazila sa do nej až nadoraz. Magdou to škublo a hlasito zastonala. Pohadzovala hlavou s rukami vo vlasoch. Lenka začala hneď z ostra a nahodila zbesilé tempo. Postavil som sa za Lenku a vychutnával si jej spanilú prácu. Pri pohlade na jej kmitajúci zadoček, som zatúžil po zasunutí sa doňho. Ale upustil som od tejto myšlienky. Nemyslel som, že by jej to bolo príjemné. Obišiel som stôl na opačnú stranu. Prišiel som k Magdinej hlavičke. Bola nepríčetná rokošou, vzdychala na plné ústa. Vzrušovalo ma to a okamžite som sa otvorenou pusou napojil na jej ústa. Vášnivo sme sa bozkávali a olizovali. Následkom tvrdých prírazov Lenky, sa Magdiné prsné vaky presúvali z miesta na miesto. Odlepil som sa od jej pier a prisal sa na jej bradavku. Venoval som jej dôkladnú opateru. Sal som, hryzkal, štipkal, poťahoval, masíroval v prstoch. Magda vybuchla rozkošou.

Prehla sa v chrbte takmer do mostíka a lapala po dychu. Jej kozy boli plne v mojej moci a nemienil som sa ich vzdať. Už vôbec nie teraz, keď mi ich prehnutá dráždivo ponúkla. Lenke Magdin vrchol vôbec neprekážal, a naopak ju vyrajcoval ešte k väčšej rýchlosti a tvrdosti jej nárazov. Mamička vo vytržení, na odbúranie omračujúcej slasti, začala venovať pozornosť môjmu rastúcemu kyju. Načiahla sa po ňom a rýchlo si ho vložila po koreň do pusy. Pocítil som mohutné vzrušenie a nával krvi do milášika. Tvdrol priamo v jej ústach. Vzrušením som tam stál vzpriamený, v rukách držal jej prsia a krúžil nimi. Priamo predomnou bola Lenka jazdiaca v Magdiných nohách. Užívala si moc, ktorú nad mamou mala. Usmiala sa na mňa, načiahla sa ku mne s vyšpúlenými perami. Bozkávali sme sa, zatiaľ čo sa pod nami rozprestieralo telo kráľovnej. Kráľovná vypľula môj penis z úst a prisala sa mi na vajcia. Vcucla ich do seba. Zahapkal som blahom a opustil pery princeznej. Tá sa prisala na Magdiné mliekarne ako kojenec.

Dostatočne tvrdý a nadržaný som sa vymanil z vysávača, ktorý mala v ústach Magda. Naznačil som im, že by som si chcel užiť teraz s profesorkou ja. Lenka sa vytiahla z mamičky bez námietok. Za ruku som stiahol na seba Magdu, keď som si líhal na huňatý koberec. Túžil som po jej ťarche na sebe. Okamžite sa na mňa nastokla a ja som sa ocitol v jej mľaskajúcej, vlhkej, horúcej vagíne. Nestihla na mne spraviť ani desať prírazov a už ju Lenka rukami na jej chrbáte tlačila na moju hruď. Objal som, ku mne sa prilepenú Magdu a začali sa nežne láskať a bozkávať. Keď Lenka razante vošla do Magdynho zadku bolo jasné, o čo jej išlo. Magda zakvílila blahom. V jej očiach bolo badať prekvapenie. I ja som bol zaskočený Lenkiným konaním a jej odvahou, až drzosťou. Neskôr som sa dozvedel, že to bola práve ona, ktorá zviedla Magdu. Cítil som na svojom penise Lenkin pohyb v Magdinom zadku- bolo to moc zaujímavé a vzrušujúce. Lenka Magdu opäť nešetrila a divoko v nej jazdila. Držala ju za zadok a prirážala si ju k sebe, aby jej náhodou mamka neušla.

Nemal som moc priestoru, ani možností prirážať. Snažil som sa v nej aspoň krúžiť a ako-tak mikať. Magde to však vôbec neprekážalo. Lenka sa starala o vzrušenie, jej a dokonca i mne. Tlak a pohyb jej konárika na moju rúrku bol dráždivý. Rovnako i ťarcha a blízkosť mamičky ma nesmiernel vzrušoval. V tom Lenka silno plesla Magdu po masívnom zadku a prikázala jej pohnúť sa, o čo si vpred. S nevôľou sa vytiahla z môjho vtáka a spolu s Lenkou v zadku, sa o kúsok pohli dopredu. Lenka ju za boky zastavila, keď dorazila ku svojmu cieľu. Pod ňou bol teraz môj opustený penis. Schmatla po ňom a popri látke držiacej jej umelý penis pod kontrolou, si zasunula žaluď do svojej buchtičky. Vôbec jej neprekážalo, že nemám ochranu. Milovala risk.

"nemusíš sa báť, ja budem hotová hneď!"- pozrela sa na mňa Lenka, zatiaľ čo sa nabodla na mňa. Jazdila na mne i v Magde zároveň. Neskutočne vášnivé, toto ryšavovlasé stvorenie. Bol som z nej celkom hotový. A zatúžil som po niečom zvrhlom. Vždy som túžil vedieť aké to je cítiť sa ako žena. Cítiť v sebe pohyb a vnútorné vzrušenie- napätie. Lenka začala vrieskať vzrušením, keď došla na vrchol. Po chvíli hlasitých zvukov pobozkala Magdu na chrbáte, zatiaľ, čo bola ešte stále zastrčená v nej. Smiala sa.

"Lenka? nechceš ***** i mňa?"- ozval som sa nesmelo s obavami a hanbou v hlase. Na moje prekvapenie, len prikývla a usmiala sa. Pre tieto dve asi nič nie je dosť zvrhlé.
"Keď už som Ťa pripravil o panenstvo, bolo by fér, ak by si si Ty zobrala to moje- análne."- snažil som sa obhájiť svoje chute. Bál som sa bolesti, ale keď vydržala ona- musím i ja. Som predsa chlap! Pomyslel som si. Onedlho s Lenkou v zadku- hehe. Magda sa vyvliekla a vybrala sa do šuflíka, odkiaľ doniesla tubu s lubrikantom. Vďačne som sa na ňu pozrel a usmial. Lenka si zo mňa zosadla a ja som sa dal na štyri- ako psík. Magda ma pohladila po zadku a pobozkala naň. Vytlačila si mazľavú tekutinu na prsty, i mne na otvor a rozotrela ju. Krúžila mi prstom po vstupe a pomaličky ním do mňa vošla. Krúžila ním vo mne a rozťahovala zovretie zvierača, ktoré povoľovalo. Neponáhľala sa, za čo som jej bol vďačný. Opodiaľ si Lenka nadržane honila péro. Cítil som, že profesorka pridala už i druhý prst a skúmala moje vnútro. Pridala ešte lubrikantu a usúdila, že som pripravený. Lenka ku mne na kolenách pristúpila odzadu. Magda rozotrela po gumenej hadičke hodnú dávku mazlaviny.

Lenka priložila špičku svojho prútika na môj análik. Opatrne do mňa začala vstupovať. Tentokrát bola nežná a láskyplná. Pozorovala moje reakcie. Cítil som zvyšujúce sa napätie, ako sa zvierač rozotvára a Lenka vstupuje ďalej a ďalej. Občas zastala a Magda pridala tekutiny. Išlo to však omnoho ľahšie, než som si myslel. Cítil som v sebe Lenkin tlak na svoju močovú rúru, na koreň penisa, ktorý sa dotýka črievka, v ktorom začala pomaly jazdiť Lenka. Napätie sa začalo postupne meniť v rozkoš. Konečne cítim približne pocit ženy, keď v nej niečo jazdí, i keď ten ich bude v skutočnosti ešte intenzívnejší. Konečne viem, aký to je približne pocit vložiť sa do rúk milovanej osoby. S dôverou a láskou. Vždy som sníval o žene, ktorej by som sa vedel podriadiť, zveriť seba, svoje vnútro do jej ľubovôle. Užíval som si pocit, ktorý som zažíval, zatiaľ čo ma obe zvodkyne hladili a bozkávali.

Magdička sa presunula podomňa. Ústami pri mojom húpajúcom sa chvostíku. Pred moju tvár prestrela svoje roztiahnuté, ochlpené letisko. Prisal som sa vzrušený, plný vďaky na jej chumáče a klitoris. Začal som jej ho cmuľkať a ona mne fajčiť pierko. Rukami sa mi popritom hrala s guľkami a hladila rytmicky vo mne jazdiacu Lenku. Toto kombo ma privádzalo na pokraj vzrušenia. Mamička cítila moje rastúce napätie a pretočila sa tak, aby bola pičkou pod mojím penisom. Nastavila ju vyzývavo oproti a rukou si ho zaviedla do seba. Lenka na mňa zvrchu zatlačila a zvalila ma na kráľovnú. Bolo to magické. Ocitol som sa uprostred sendviča. Podomnou masívne, zvodné telo bohyne. Na nej som ležal bezmocne ja, zapichnutý v jej jaskyni a v mojom zadku sa pohybovala na mne ležiaca divožienka. Táto skutočnosť bola na mňa už príliš. Zažil som vrchol, ktorému žiaden predošlí nembol roven. Explózia, ktorú som pustil do Magdičky ju náramne uspokojila a vášnivo ma bozkávala, zatiaľ čo sme všetci vzrušením vzdychali.

Polomŕtvy, trasúci sa blahom, som klesol hlavou vedľa tej profesorkinej. A oddychoval, hapal túžobne po dychu. Lenka sa zo mňa s úsmevom vytiahla a plesla ma ako amaterku, ktorá dobre nastavila, po zadočku.
"táto riťka je moja!"- predniesla vlastenecky s úsmevom.
"vždy, keď po nej zatúžiš" odvetil som spokojne a usmial sa na ňu pred tým, než sme sa jemnúčko pobozkali. Lenka si ku nám ľahla s ešte stále pripnutým penisom a vo vzájomnom objatí, sme spolu všetci traja oddychovali a s ukojenou vášnou, z hĺbky dýchali.

Posledné témy

Default Avatar  Liptov, Orava skúsenosti

 od luciano1995

 Ut 16. Apr 2024 12:37:46

Default Avatar  Taliansko / Rím / Milano skúsenosti

 od Kmk

 Ut 16. Apr 2024 12:01:37

Default Avatar  Galanta a okolie

 od Bi_ch_tt

 Ut 16. Apr 2024 11:49:59

Default Avatar  Sauna Club Golden Time vo Viedni

 od Maros

 Ut 16. Apr 2024 11:37:23

Default Avatar  ZVOLEN skúsenosti

 od kolotoc

 Ut 16. Apr 2024 11:02:59

Kto je prítomný

Momentálne sú tu 4 užívatelia | 0 registrovaných | 0 skrytých | 4 neregistrovaní (informácia stará 5 minút)
Maximálny počet prítomných: 1104, Ut 19. Dec 2023 15:26:57

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní

Štatistiky

1 príspevok • • •

O nás

AMATERKY.sk je najnavštevovanejšia stránka s erotickou inzerciou na Slovensku. Návštevnosť dosahuje viac ako 90 000 návštevníkov denne, ktorí spolu mesačne prezrú viac ako 30 miliónov inzerátov.

Okrem tohoto diskusného fóra Vám všetkým prinášame obrovský archív PORNO videii ZADARMO ako aj blog o SEX-e a o všetkom čo s ním súvisí.