ĽUTUJEME, INZERÁT Č.6449 NIE JE DOSTUPNÝ NA ZOBRAZENIE
Možné príčiny Vášho problému
- Nesprávne číslo inzerátu
- Inzerát bol dočasne vypnutý alebo vymazaný zadávateľom
škoda je v Žiline,keby bola v BA tak idem hneď
Ked si z bratislavy tak za 48 minut si vo viedni v golden time a tam je takmer vzdy Jessica mlada krasn uzasna cernoska tmavo hneda ako cokolada ( nie uplne cierna ) s uzasnym zadkom kultivovana proste na paradu vstupne 65 baba na polhodku 60
Moje rady a skúsenosti zo sex privátov a klubov
v goldene uz je vstupne len 65?Mahoney45 napísal:Ked si z bratislavy tak za 48 minut si vo viedni v golden time a tam je takmer vzdy Jessica mlada krasn uzasna cernoska tmavo hneda ako cokolada ( nie uplne cierna ) s uzasnym zadkom kultivovana proste na paradu vstupne 65 baba na polhodku 60
aká je tá zo Žiliny? ceny má dosť vysoké, tak či sa oplatí..
Ked si kupis 7 vstupov za 450 euro tak hej jeden vstup ta vyjde 65 euro. Inak single vstupenka 90 euro. Sranda je ze baby za 70 a neda sa pouzit zlavnena vstupenka.
Moje rady a skúsenosti zo sex privátov a klubov
čaute
aký je kontakt na tú černošku v Žiline? dík
Hosť napísal:čaute
Inzerát je preč nemáte kontakt alebo iný inzerát?????
0904600313 a inzerát je znova aktívnyHosť napísal:Hosť napísal:čaute
Inzerát je preč nemáte kontakt alebo iný inzerát?????
To este nikto nebol vyskusat tu tmavu slecnu v Ziline??? Podelte sa o skusenost, ci sa oplati...
Už dlhšie sa snažim nájsť peknú cernosku ale zatiaľ nič. Nemáte niekto skúsenosti? Pocul som že v poddunajskych biskupiciach majú jednu ale nič moc. Budem veľmi vdacny za každú radu
Kde v podunajskych??
A jedna celkom sexi je v Ziline..
Johnny napísal:Kde v podunajskych??
...cez leto bola v Salóne Kotva jedna černoška, možno má na mysli ju.
Ahojte kto vie o nejakej černoske z Východu na sex .Pred nedávnom inzerovala jedna z KE černoška ale už ju neviem nájsť.Ak ste niekto u nej bol a máte na ňu kontakt tak sa mi ozvite buliten@azet.sk.
Tu v Kotve som uz viac krat videl. Resp. naposledy som bol v Kotve asi pred rokom a bola tam taka nakratko ostrihana. Ta zo Ziliny sa na nu moc nepodoba, ak teda mas na mysli tu co inzeruje tu na amaterkach.Peter_P napísal:Johnny napísal:Kde v podunajskych??
...cez leto bola v Salóne Kotva jedna černoška, možno má na mysli ju.
Sory, myslel som tú v Kotve (PB). Ako je možné, že tu nikde neni nič tmavé? Kolár nabúchal nejakú černošku, kde ju našiel? určite nie v knižnici...
Je to peklo.
A sa divim ze sem nejaku nedonesu. Tak isto aj nejaku aziatku.. Taka diera na trhu.. (doslova )
A sa divim ze sem nejaku nedonesu. Tak isto aj nejaku aziatku.. Taka diera na trhu.. (doslova )
myslím že Kollár ju nemusel hladať,ona si našla jehoanon napísal:Sory, myslel som tú v Kotve (PB). Ako je možné, že tu nikde neni nič tmavé? Kolár nabúchal nejakú černošku, kde ju našiel? určite nie v knižnici...
ziadna cernoska na obzore? idealne na slovensku, v cechach ak ma niekto tip, podelte sa. uz dlho hladam.
ĽUTUJEME, INZERÁT Č.7761 NIE JE DOSTUPNÝ NA ZOBRAZENIE
Možné príčiny Vášho problému
- Nesprávne číslo inzerátu
- Inzerát bol dočasne vypnutý alebo vymazaný zadávateľom
Čaute táto je jediná na trhu? Prípadne aziatka dáka sa nenájde? Dík za info
@xorok
Uz som pisal, ze podla hlasu je zo Zahoria a povedala mi,ze sa uz tu narodila, takze to,ze prisla z Nigerie je riadna blbost.xorok napísal: ↑Pi 08. Sep 2017 12:39:38caute mate niekto skusenisti s touto cernoskov?
https://amaterky.sk/7761
@jadarman
a bol si u nej?jadarman napísal: ↑Pi 08. Sep 2017 15:05:58@xorokUz som pisal, ze podla hlasu je zo Zahoria a povedala mi,ze sa uz tu narodila, takze to,ze prisla z Nigerie je riadna blbost.xorok napísal: ↑Pi 08. Sep 2017 12:39:38caute mate niekto skusenisti s touto cernoskov?
https://amaterky.sk/7761