Sex privát - Zarastena Sex (37), Bratislava - Petržalka, ID:10493 | Amaterky.sk Zarastena Sex
Sex privát - Simonka (32), Bratislava - Ružinov, ID:5459 | Amaterky.sk Simonka
Erotický privát - Inka (39), Bratislava - Nové Mesto, ID:22022 | Amaterky.sk Inka
Sex privát - Sandra (26), Trnava, ID:16582 | Amaterky.sk Sandra
Sex privát - Alexandra (39), Martin, ID:15138 | Amaterky.sk Alexandra
Sex privát - Lara (37), Nové Zámky, ID:19811 | Amaterky.sk Lara
Sex privát - Sexi Tami (22), Trenčín, ID:13347 | Amaterky.sk Sexi Tami
Sex privát - Táni (31), Bratislava - Ružinov, ID:8082 | Amaterky.sk Táni
Sex privát - Lota (29), Trnava, ID:21214 | Amaterky.sk Lota
Sex privát - Asia (22), Bratislava - Ružinov, ID:22870 | Amaterky.sk Asia
Sex privát - Mia (20), Zvolen, ID:22390 | Amaterky.sk Mia
Sex privát - Viky (29), Trenčín, ID:18923 | Amaterky.sk Viky
  • BDSM

  • Môj recept na lásku? Keď muži dajú ženám viac z romantických filmov a ženy mužom viac z porna, všetko ostatné v živote bude hračka!
Môj recept na lásku? Keď muži dajú ženám viac z romantických filmov a ženy mužom viac z porna, všetko ostatné v živote bude hračka!
 #222  od SEXTRENERKA
 Pi 01. Feb 2013 0:20:04 (IP: ***.98.26.138)
Ako to nazvať, je to taký brat sexu a milovania. Je to celá komunita, nedá sa to brať ako iba jedna úchylka. Je to taký tvrdší svet rozkoše, ale ani ten nemusí byť tvrdší ako len prirážanie. Je to moja srdcová záležitosť. Ale nie preto, že by som bola nejako extra Domina, ale v sado- maso je nádherne vidieť celá psychológia sexuality ľudí. Pozor, ľudia vyznávajúci tvrdšie praktiky nie sú zvieratá. Väčšinou sú to ľudia vzdelaní a na vysokej intelektuálnej úrovni. Takže zhruba :D/S svet sa delí na Dominantov - Dominy , subíkov - subinky. Tretia odnož sú Switch, kam patrím aj ja. To znamená, že ak mám pri sebe jedinca slabšieho ( submisívneho ) automaticky preberám Dominantné postavenie. Ak mám tú česť byť pri silnejšej osobnosti, rada sa podvolím. Sme ľudia, ktorí majú potrebu vyvážiť niečo v živote, to znamená, že prevažná väčšina subíkov má v reálnom živote vedúcu úlohu. Takže to potrebujú občas jemne, alebo tvrdo kompenzovať, to závisí od miery submisivity. To ale neznamená, že Dominat je zasa naopak v normálnom živote slaboch. Títo ľudia sú v prevážnej väčšine dominantní aj v živote. Byť skutočný Dominant je doslova umenie, tým sa nestane človek za deň, a takisto sa nemôže odvíjať iba na základe praktík. Dominant je osobnosť, ktorá preberá zodpovednosť v praktikách, lekciách, výcvikoch za oboch, teda za seba aj za subíka - subinku. Ak máš problém nájsť tú správnu milenku pre seba, tak ver, že v D/S to majú omnoho ťažšie. Tam sa odráža : vývoj osobnosti oboch, chute, praktiky a sympatie. Paradoxne veľmi záleží na subíkovi - subinke. Nie sú to ľahko ovládateľní ľudia, ako by sa možno zdalo. Subík si dobre rozmyslí, komu bude oddane slúžiť. A takzvaného kvázi - Dominanta spozná na míle ďaleko. Sila submisivity a Dominancie sa delí podľa miery závislosti a chuti. Niekto má chuť na D/S ako na spestrenie sexuálneho života a u niekoho je daná chuť až životným štýlom. V základe sa BDSM odzrkadľuje v živote každého z nás a ani si to možno neuvedomujeme. Základným pilierom pre D/S je : "Len za snahu a prácu budeš odmenený." ( klasika - zamestnanie). Alebo ako keď povie otec dieťaťu :"Som na teba prísny, pretože mi na tebe záleží !" Tým najhorším možným trestom pre subíka - subinku je ignorancia Dominanta. Slabšie SM-ko môžete skúsiť aj vy doma, každý to máme v sebe, doporučujem zájsť na stránku ...www Domina.sk . No skôr, ako nazriete do videí , môžete si prečítať niektoré poviedky.

VYSVETLÍM PREČO: Takže na internete koluje už nejaký čas inzerát ... www.hledamsubinku.cz ... Poviem Vám,že keď som ja začala byť zvedavá na D/S , bála som sa pozrieť na videá, ale narazila som na túto stránku a bola som ohromená. Je to dlhosiahly inzerát a autor je Dominat, úžasné. Keď som narazila na fórum k tomu inzerátu, zistila som, že nielen ja, ale nespočetne veľa normálnych žien úplne fanaticky túžilo mať tohto muža. No moja zvedavosť vzrástla, aj keď niektoré videá ma odradili, pretože každý má svoje hranice. No tá posadnutosť mi zostala. A neskôr som našla poviedky Lenky Bondovej. Tam som miernou formu dostala to, čo som hľadala. A zrazu mi tie videá nepripadali až také hrôzostrašné. Vo svete je už zvykom šokovať, preto to niektoré produkčné spoločnosti pri natáčaní porna preháňajú. Ale napríklad celovečerný film " Sekretárka " Vám dá skvelú možnosť nahliadnuť do sveta BDSM .

PÁR RÁD, AKO V TOMTO SVETE FUNGOVAŤ: Ak sa zoznamujete a ste subinka, majte na pamäti, že Dominant, ten skutočný, je seriózny, rozvážny, správa sa slušne a jemne povýšene. Ak začne trepať jednu oplzlosť za druhou, tak na to pozor! Pre subinku je dôležité, aby sa po prvý raz dostala do rúk tomu správnemu a skúsenému človeku. V opačnom prípade jej to môže ublížiť na duchu.
Základom vzájomného sado - maso vzťahu je, že Dominat nikdy neprosí, to je úloha submisívneho partnera. Buď slušná a poslušná, na všetko sa pýtaj, musí ti odpovedať. Ďalšia vec : Dominant – Domina by mal žiadať dotazník otroka ( nájdete na google ). Neľakajte sa, nie je to nič hrôzostrašné, iba názov pre dotazník, na ktorom je formulár s praktikami . Každú jednu praktiku a jej význam nájdete na stránke wwwDomina.sk .
Prečo toto ? V dotazníku je napr. praktika : únos, doslova takto. Ak nepozná Váš Dominant Vaše hranice, môže dôjsť k nepríjemnému zážitku. Ak nebude od Vás pýtať dotazník vôbec, aspoň zistíte, že je kvázi - Dominat. Na sociálnych sieťach je mnoho Dominantov, ktorí dávajú doslova malé lekcie a bez dotazníka. Dotazník pýtajú od začiatočníkov až časom, až sa presvedčia, že subinka – subík bude možno vhodný či už pre lekciu alebo pre vzťah. Ale následne pri dotazníku sa však môže zistiť, že subik alebo subinka nevyhovujú.
Takže strata času, ak ste začiatočník. Aj keď Dominat Vás môže priviesť a to veľmi rád, k praktikám, ktoré by Vás ani nenapadli, a bude sa Vám to páčiť. Nemajte z ničoho strach , D/S má jasné a striktné pravidlá. Každá hra - lekcia obsahuje takzvanú dohodnutú STOPKU, čiže slovo, ktoré si Dominant zo subinkou dohodne. Je to spôsob,ako mu naznačiť,že už sa prekročili isté hranice a chcete s praktikou skončiť.
Dúfam, že som Vás nevystrašila ? :o) BDSM je krásny svet, ale nie je na škodu o tých prekvapeniach vedieť skôr,ako doň vstúpite. Viete, že dialóg "Daj mi pusu?" ak Ona odpovie .. " Popros !", už je D/S ??? O Dominantoch by som vedela básniť celé dni, pretože je ich strašne málo, tak ako je strašne málo Domín. Takže, milí subíci, čo myslíte ,čím som viac ?? Ale aj tak vyžadujem poslušnosť a zbožnú úctu. Inak to neteší .

Posledné témy

Default Avatar  KOŠICE skúsenosti

 od RyanGiggs

 Pi 19. Apr 2024 7:33:49

Default Avatar  thajske masaze happy end

 od Eugen

 Pi 19. Apr 2024 7:28:22

Default Avatar  Swingers party

 od navierstokes

 Pi 19. Apr 2024 6:34:14

Default Avatar  Trenčiansky kraj skúsenosti

 od Paldan7878

 Pi 19. Apr 2024 6:28:01

Default Avatar  BRATISLAVA skúsenosti

 od neregistrovany

 Št 18. Apr 2024 23:58:54

Kto je prítomný

Momentálne sú tu 2 užívatelia | 0 registrovaných | 0 skrytých | 2 neregistrovaní (informácia stará 5 minút)
Maximálny počet prítomných: 1104, Ut 19. Dec 2023 15:26:57

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní

Štatistiky

1 príspevok • • •

O nás

AMATERKY.sk je najnavštevovanejšia stránka s erotickou inzerciou na Slovensku. Návštevnosť dosahuje viac ako 90 000 návštevníkov denne, ktorí spolu mesačne prezrú viac ako 30 miliónov inzerátov.

Okrem tohoto diskusného fóra Vám všetkým prinášame obrovský archív PORNO videii ZADARMO ako aj blog o SEX-e a o všetkom čo s ním súvisí.