@kokosovytermix
tak ty si riadny mhdckovi drsnak
tak ty si riadny mhdckovi drsnak
Ako sa s nimi teda dá skontaktovať? Majú telefonistku, či sa mám začať učiť po čínsky?Neregistrovaný napísal: ↑Ut 19. Sep 2023 21:40:55Zdar borci, info pre tých ktorí by chceli vyskúšať Áziu, konkrétne Sasa https://amaterky.sk/20339 Čo sa týka fotiek úplný ***** a dievča ma o 30kg viac, takže žiadnu chudunku čajočku nečakajte. Ale šiel som nakoniec aj tak vyskúšať na pol hodku a svoj účel to splnilo. Má pohodovy prístup, dali sme spoločnú sprchu a potom išli na vec... dovolí bozkávať, fajka no snaha bola, za mňa taky priemer ale nechá sa nakladať a drží, popri tom vzdycha, takže celkové hodnotenie 5/10. Keďže fotky nie sú jej, nevie po anglicky a tiež nie je na byte sama. Ak by bola krajšia tak by som dal kľudne 8/10.
Áno majú telefonistku, ktorá ti povie kam máš ísť a potom už len cez prekladač, pripadne pomocou reči telaNeregistrovaný napísal: ↑Pi 22. Sep 2023 15:39:34
Prosím ktorú Ninu si mal na mysli? Môžeš pridať link na jej stránku? Dakujemkew napísal: ↑Po 07. Aug 2023 12:21:37@johny654Dilemu so Sabinkou https://amaterky.sk/11453 ti vyriesim rychlo - Ja som sa ku nej pokusal 3x dovolat bezprostredne po tom, ako si nastavila stav Dostupna a nic. Mohla by si dat babenka nejaky oznam, ze je iba pre stalych, nech sa nestrapnujeme volanim nikam.johny654 napísal: ↑Ne 06. Aug 2023 21:58:34Zdravím páni, máte nejaký tip na milú prítulnú/maznavú babu v BA ? Bol som vyskúšať Ellu (7/10) a Ariu (6/10).. nevravím že by som bol nespokojný ale ešte by som si rád rozšíril obzory. Zatial mám dilemu medzi Sabinkou #11453 a Simonkou #5459. Budem vďačný za radu .
Na výmenu môžem potvrdiť velmi slabú recenziu na Jessicu #20179, kde to určite nestálo za tie peniaze čo si pýtala.
Co sa tyka pritulnej mladej macicky, skus Ninu . Ona je na dlhsie stretka, hodina trva aj 2. To neznamena, ze budes busit 2 hodky, ale ze to je s nou skor o spolocne stravenom case. Ja som bol u nej este na jej predoslej adrese. Fakt cistotna dievcina, nielen byt ale aj ona sama.
pozri booksusi.comNeregistrovaný napísal: ↑Št 07. Sep 2023 11:12:23@JurazJuraA kde vo Viedni? Aky portal alebo stranka. Dikes
Cislo si fakt nepamatam, sorry, ale meno mala Kandy.Neregistrovaný napísal: ↑Po 25. Sep 2023 7:29:30@Elo
Braško a ake cislo inzeratu mala. Keby bola znova aktivna
Na tvojom mieste by som ju nechal tak, v minulosti ponukala sex bez ochrany.neregistrovany napísal: ↑Ne 06. Aug 2023 22:44:05@loloLen tu nefunguje čítanie myšlienok, keď sa reaguje na otázku týkajúcu sa nejakej amatérky a potom sa myslí na nejakú inú, tak to je potom ťažkololo napísal: ↑Ne 06. Aug 2023 14:12:52@neregistrovany
Ja som mal na mysli tuto https://amaterky.sk/19391 - ta ma stale 120 z povodnych 200 --> 150 --> 120. Mimochodom vyzera zaujimavo ale bojim sa ze bude leniva, bol niekto?
Príspevky užívateľov môžu obsahovať sexuálne explicitný textový alebo slovný materiál. Sú preto určené výhradne pre osoby staršie ako 18 rokov.
Všetky obrazové a textové materiály, ktoré tieto stránky obsahujú, sú chránené autorským zákonom a ich šírenie je dovolené iba s predchádzajúcim súhlasom ich majiteľa.
Prevádzkovateľ stránky Forum.Amaterky.sk nenesie zodpovednosť za informácie uvedené v jednotlivých príspevkoch, za ich obsah zodpovedajú ich autori.
© 2015 Amaterky.sk