@123321
ospravedľnujem sa za nepríjemnú skúsenosť. Je možné,že si prišiel skôr a bola som v sprche. Veľa klientov príde ku mne skúsiť niečo po 1.x a niekomu sa to zapáči a niekomu nie. Pri sexe sú možné rôzne polohy a pokiaľ si chcel ísť na mňa, tak je samozrejmé si ľahnúť a roztiahnuť nohy,inak by to ani neišlo. Bozkávanie robím po celom tele okrem pŕs nakoľko mám ešte mlieko v prsiach po pôrode a nie kvôli tomu,že by som sa nesprchovala. Sprchujem sa po každom klientovi. Píšeš,že sa ti to moc nepáčilo no zároveň píšeš, že som sa sama robila,zvlhla a aj som vyzerala,že si sa mi nehnusil…
Ahoj,123321 napísal: ↑St 06. Sep 2023 17:18:30Najprv som to nechcel písať, ale bol som aj ja v ZA. A priebeh presne ako písal kolega vyššie. Dohoda taká, že na nejakú hodinu som sa dohodol, prisiel som a nedviahal telefon asi 15 minut. potom zdvihla ze mam volať ked budem pri vchode ze zazvoni, ale ja som predtym vchodom bol a povedal som ze som tu nech otvori. cakal som a nič, tak zas dalsich asi 5 minut telefonovania, fakt nepotrebujem aby m aniekto v meste kd ebyvam videl tancovať pred vchodom kde je privat. no nakoniec dvihla aotvorila. vysiel som hore a ako vsetci asi tusite zas som sa nevedel dalsich 5 minut dovolať. nakoniec otvorila. vo dverach nakoniec mile prekvapenie, slecna je celkom pekna, postava fajn stihla. dostal som cisty uterak a slo s ana vec, este do telefonu som sa opytal ci robi masaz prostaty, že hej, tak si vravim, nech pomasiruje. no tak to bola v celku bieda, a trvalo to tak 20 sekund a potom si lahla, rozkrocila a ze ide sa na vec. ked som jej chcel oliznut kozy, tak mi niečo zamrmlala ze bozkávanie nie, a ja ze ved to mas v praktikach a ona do toho zdrela niečo v style ze ak ti nevadi ze som mala aj inych... tak si vravim že hadam sa osprchovala, no ked dvihla ruku som citil, ze cerstva sprcha vyzera inac. a ak teda niekto vystihuje poleno v posteli tak je to toto znudene dievča čo ju tato praca vobec nebaví. a to som bol fakt milý a co sa vyzoru tyka, tak som normálny pravený chlap skor sporotvej postavy, ziadne rozkysnute smradlave prasa. akože za tych 70 by som povedal, že som dostal už aj horsie služby, ale teda na opakovanie urcite nie. akože aj si to zacala robit sama popri sexe a aj riadne zvlhla ku koncu a nevyzerala, že by som sa jej hnusil, ale fakt nič moc. možno ak sa niekto len na masaz objedna, tak to može byt lepsie.
ospravedľnujem sa za nepríjemnú skúsenosť. Je možné,že si prišiel skôr a bola som v sprche. Veľa klientov príde ku mne skúsiť niečo po 1.x a niekomu sa to zapáči a niekomu nie. Pri sexe sú možné rôzne polohy a pokiaľ si chcel ísť na mňa, tak je samozrejmé si ľahnúť a roztiahnuť nohy,inak by to ani neišlo. Bozkávanie robím po celom tele okrem pŕs nakoľko mám ešte mlieko v prsiach po pôrode a nie kvôli tomu,že by som sa nesprchovala. Sprchujem sa po každom klientovi. Píšeš,že sa ti to moc nepáčilo no zároveň píšeš, že som sa sama robila,zvlhla a aj som vyzerala,že si sa mi nehnusil…