@Neregistrovaný
to zaujíma
Aj mňa
to zaujíma
Aj mňa
S milfkou Heny som bol asi pred rokom keď bola v Prešove. Ak sa ti páčia staršie baculky tak kľudne choď. Bola v pohode, pokecala, urobila na čom sme sa dohodli, bez žiadnych výhovoriek. Jasné že nieje top sexica ale každému sa páči niečo iné. Ja som odchádzal vyprazdneny a spokojný.NeroX666 napísal: ↑Ne 23. Apr 2023 16:25:17Nebol dakto v poslednej dobe v RV s touto CZ kočkou (na fotke nevyzera zle...) alebo s touto BBW MILFkou https://amaterky.sk/10445 ?
ako vyzera v reale?Thor199999995 napísal: ↑St 16. Aug 2023 14:20:23@Neregistrovaný
Áno je reálne ale nečakaj to čo je na foto,postava sedí ale to je asi tak všetko.
Príspevky užívateľov môžu obsahovať sexuálne explicitný textový alebo slovný materiál. Sú preto určené výhradne pre osoby staršie ako 18 rokov.
Všetky obrazové a textové materiály, ktoré tieto stránky obsahujú, sú chránené autorským zákonom a ich šírenie je dovolené iba s predchádzajúcim súhlasom ich majiteľa.
Prevádzkovateľ stránky Forum.Amaterky.sk nenesie zodpovednosť za informácie uvedené v jednotlivých príspevkoch, za ich obsah zodpovedajú ich autori.
© 2015 Amaterky.sk