Nazdar, bol niekto omrknúť tie 2 mladé ciganocky s Telgartu? Posledný nick bol Cierneocko a nejaké číslo, už bloknuty... Pýtajú si každá po 40, idú spolu. Jedna chudá vyššia, druhá trocha plnšia a utekajú jej oči. Telgart nemám úplne po ruke, tak či sa mi oplatí merať cestu. Diki
Raz som dávnejšie bol ale už tak skoro 3/4 roka chudá nemohla išla len plnsia za 20 som ukecal ale ani fajka lebo nevie a sex taky ze som mohol drvit ale ona nič roztiahla nohy toľko ale mam aj iné celkom dobre slečny len pokec mi nejde a tu to nechcem rozpisovať
Čiže klasika... Výlet nebude ja v týchto koncinach nič sa predomnou asi skrývajú alebo ja už neviem
Ale ako vravím mam zopár stalic co sa oplatí pomer cena/výkon
nedas nejake kontakty?
Tiež by som nebol proti len nemám čo ponúknuť na výmenu... Amatérky som začal hľadať iba nedávno, som celkom nováčik v tejto oblasti
@Neznamy
Nazdar, a vedel by si sa o tie kontakty nejak podelit, niečo mám prípadne tiež,vymeníme. Sem do správy by to šlo?Neznamy napísal: ↑St 07. Sep 2022 17:54:34Ale ako vravím mam zopár stalic co sa oplatí pomer cena/výkon
Viete čo chlapi posunte mailovky a tam pokecame niesom tu registrovaný tak správy nepôjdu
Ak tak sem chudy_melon@azet.sk
@Neznamy
pokecpan@gmail.comNeznamy napísal: ↑Št 08. Sep 2022 12:11:48Viete čo chlapi posunte mailovky a tam pokecame niesom tu registrovaný tak správy nepôjdu
@Neznamy
lemans69@azet.sk dikNeznamy napísal: ↑Št 08. Sep 2022 12:11:48Viete čo chlapi posunte mailovky a tam pokecame niesom tu registrovaný tak správy nepôjdu
https://amaterky.sk/17559 nebol dakto ? vraj ponukala aj v KE , len chce foto dopredu a dakto písal že si pýta aj 180 eur (zadajte cislo inzeratu do vyhladavaca), či je to vobec seriozna ponuka ?
Skvelá asiatka
To Brezno - Tisovec - Hnusta nikto nic ? Sa to neda ani vyhladavat podla mesta, take male tu ani nie su. To aby clovek hladal len na pokeci
@Anonym Rv
Bol si u nej? Aky ma prístup, aká je komunikácia?Anonym Rv napísal: ↑Št 15. Sep 2022 11:45:51Skvelá asiatka
Nema niekto kontakt na Kleopatraje z brzotina?
Ahojte, zdieľam skúsenosť s kockou z Jelšavy. Casto ju blokujú ale naposledy mala nicky z menom Anička. Slečna ma perfektnú postavu, je tenucka, prsia tvrde a muslicku uzucka. Co sa však týka sexu nič moc. Oral strašný, dak som išiel hneď na sex. Pri sexe sa ani nepohne a nevydá ani zvuk. Postava 9 z 10. Sex 3 z 10. Viac už nepôjdem. Tak asi toľko.
@Neregistrovaný
to je ta anicka z jelsavyNeregistrovaný napísal: ↑Št 21. Júl 2022 10:51:38Ma niekto skúsenosť s babou zo Štítnika nemilovanz252 (31 / Abovce)? Ponúka v aute za 100€. Bol už niekto, oplatí sa?
@Neregistrovaný
Nie, to nie je ona.
Nie, to nie je ona.
@Neregistrovaný
Anička ma teraz tento nick snm000 (21 / Štítnik)
Anička ma teraz tento nick snm000 (21 / Štítnik)
Trojka0001 (34 / Medzibrod) čo to je zač?
Ahojte, ma niekto skusenost s golianaff (21 / Revúca) z Jelsavy?
@tomi133
Neboj, nezdrhne. Bol som u nej a je seriózna.
Postava skvelá, dierka úzka ale tým to konci. Fajka strašná a pri sexe jak poleno. Ľahne na chrbát a makaj. Za mňa opakovanie už nebude.
Neboj, nezdrhne. Bol som u nej a je seriózna.
Postava skvelá, dierka úzka ale tým to konci. Fajka strašná a pri sexe jak poleno. Ľahne na chrbát a makaj. Za mňa opakovanie už nebude.
Ahojte borci,
Nejaká skúsenosť s touto kockou magdalenaaa2 (32 / Rožňava) ?
Píše že ponuka na byte, ale mám pocit že je to rožňavska stálica ktorá používa nicky “blond”.
Nejaká skúsenosť s touto kockou magdalenaaa2 (32 / Rožňava) ?
Píše že ponuka na byte, ale mám pocit že je to rožňavska stálica ktorá používa nicky “blond”.