Ta pokecovka co robi stretko pri nizna slana zavod? Mlada 21 rocna.. bol niekto? Ci je realna alebo blud
Bol niekto s milfkou z pokecu Henna58 (57 / Rožňava)? Ze vraj ponúka u seba doma aj trojku s partnerom. Je reálna?
@Neregistrovaný
Čakal som na dohodnutom mieste 15 minut a neprišla. Furt len, že mám ešte chvíľku počkať. Že ma vidí na mieste. Nedočkal som sa. Takze blud.Neregistrovaný napísal: ↑Št 16. Jún 2022 20:48:35Ta pokecovka co robi stretko pri nizna slana zavod? Mlada 21 rocna.. bol niekto? Ci je realna alebo blud
@Martin308764
Henna58 (57 / Rožňava) Tak to zaujímalo aj mňa . Ak ma niekto skúsenosť, mohol by sa podeliť. Ďakujem
Henna58 (57 / Rožňava) Tak to zaujímalo aj mňa . Ak ma niekto skúsenosť, mohol by sa podeliť. Ďakujem
Skúste Daannka-24 (38 / Jelšava), z Jelšavy, videá ponuka, možno sa ulakomi aj na stretko
Ma niekto skúsenosť s babou zo Štítnika nemilovanz252 (31 / Abovce)? Ponúka v aute za 100€. Bol už niekto, oplatí sa?
@Neregistrovaný
nemilovanz252 (31 / Abovce) To by zaujímalo aj mňa. Bol niekto o páčiť? Oplatí sa?
nemilovanz252 (31 / Abovce) To by zaujímalo aj mňa. Bol niekto o páčiť? Oplatí sa?
@Neregistrovaný
nemilovanz252 (31 / Abovce) Zatiaľ som si s ňou len písal. Ešte som nebol. Ale plánujem vyskúšať. Dam vedieť, ale ak niekto uz bol, dajte recenziu.
nemilovanz252 (31 / Abovce) Zatiaľ som si s ňou len písal. Ešte som nebol. Ale plánujem vyskúšať. Dam vedieť, ale ak niekto uz bol, dajte recenziu.
@Neregistrovaný
posli nick pripadne heslo do albumu a ti to preverim, mam znameho v niznej slanejNeregistrovaný napísal: ↑Št 16. Jún 2022 20:48:35Ta pokecovka co robi stretko pri nizna slana zavod? Mlada 21 rocna.. bol niekto? Ci je realna alebo blud
Erikaaa123456 (Rožňava) skúsil už niekto, oplatí sa ju vyskúšať? Ze vraj je Rómka z Gem. Hôrky
Niečo nové? Mam jednu romku z hnuste co dá aj anal a aj hrubší vojde do nej a z rimavskeho brezova dajte aj vy niečo môžme vymeniť
@Neznamy
Ahoj, zaujíma ma tá z Hnúšte.
Ahoj, zaujíma ma tá z Hnúšte.
@Martan2999
Tak, ako bol si ju vyskúšať?Martan2999 napísal: ↑Pi 22. Júl 2022 12:36:10@Neregistrovaný
@Neregistrovaný
nemilovanz252 (31 / Abovce) Dohodol som s ňou čas a miesto. Neprišla a neodpisovala na pokeci. Tak som odišiel.
nemilovanz252 (31 / Abovce) Dohodol som s ňou čas a miesto. Neprišla a neodpisovala na pokeci. Tak som odišiel.
@Neregistrovaný
Ona vraj hľadá milenca, nie jednorazovky. Samozrejme za odmenu. Z tohto dôvodu som nebol. Ale ak by mal niekto skúsenosť, nech dá vedieť.Neregistrovaný napísal: ↑St 27. Júl 2022 13:11:52Erikaaa123456 (Rožňava) skúsil už niekto, oplatí sa ju vyskúšať? Ze vraj je Rómka z Gem. Hôrky
Zdravim,
mate niekto nejaky kontakt na nejaku dobru maserku v Brezne ? Vdaka
mate niekto nejaky kontakt na nejaku dobru maserku v Brezne ? Vdaka
@1st-Simo12
Seva, ak nájdeš nejakú ktorá za príplatok spraví aj niečo viac, daj mi prosím vedieť. Diky moc
Seva, ak nájdeš nejakú ktorá za príplatok spraví aj niečo viac, daj mi prosím vedieť. Diky moc
Chlapi pozor na ňu!!! Bol som za ňou. Robí na byte a nie je tam sama. Keď som šiel do sprchy tak ma okradla o 50 €. Pýtal som kde sú peniaze a z vedľajšej izby vyšiel asi jej pasak a ten po mne vyštartoval. Utekal som preč. Je to banda
@Neregistrovaný[/b]
@Neregistrovaný[/b]
Neregistrovaný napísal: ↑St 03. Aug 2022 15:38:22@NeregistrovanýOna vraj hľadá milenca, nie jednorazovky. Samozrejme za odmenu. Z tohto dôvodu som nebol. Ale ak by mal niekto skúsenosť, nech dá vedieť.Neregistrovaný napísal: ↑St 27. Júl 2022 13:11:52Erikaaa123456 (Rožňava) skúsil už niekto, oplatí sa ju vyskúšať? Ze vraj je Rómka z Gem. Hôrky
@Borec
A kde ma priestor, priamo v Gem. Hôrke?
A kde ma priestor, priamo v Gem. Hôrke?
@Neregistrovaný
Rožňava na byte. Je to organizovaná skupina ako som sa neskôr dozvedel a známa firma.
Takto okráda ľudí aj s kumpánmi. Na nete mení nicky samantha, Erikaaa123456 (Rožňava) a pod. Odporúčam oblúkom sa vyhnúť. Už je riešená orgánmi za krádež.
Rožňava na byte. Je to organizovaná skupina ako som sa neskôr dozvedel a známa firma.
Takto okráda ľudí aj s kumpánmi. Na nete mení nicky samantha, Erikaaa123456 (Rožňava) a pod. Odporúčam oblúkom sa vyhnúť. Už je riešená orgánmi za krádež.
@Borec
S tou Samanthou som dohadoval a nechcela ísť do auta takze bolo mi to podozrivé.... Ta Erikaaa123456 (Rožňava), s nou som písal viackrát a vždy v aute chcela v Gem. Hôrke a mam ju čakať pri fut. ihrisku ale tiež mi to bolo podozrivé. Náhodou nemáš skúsenosť s babou Nemilovanz252 (31 / Abovce)? Vraj je zo Štítnika, tiež ponúka v aute, aj som s nou volal ale sa mi to nezdá, zaváňa to tiež ako si to spomínal pri tej Samanthe.
S tou Samanthou som dohadoval a nechcela ísť do auta takze bolo mi to podozrivé.... Ta Erikaaa123456 (Rožňava), s nou som písal viackrát a vždy v aute chcela v Gem. Hôrke a mam ju čakať pri fut. ihrisku ale tiež mi to bolo podozrivé. Náhodou nemáš skúsenosť s babou Nemilovanz252 (31 / Abovce)? Vraj je zo Štítnika, tiež ponúka v aute, aj som s nou volal ale sa mi to nezdá, zaváňa to tiež ako si to spomínal pri tej Samanthe.
@tomi133@azet.sk
Už ste ju skúsili niekto?baculata Romka?tomi133@azet.sk napísal: ↑Št 21. Júl 2022 8:00:06Skúste Daannka-24 (38 / Jelšava), z Jelšavy, videá ponuka, možno sa ulakomi aj na stretko
@Neregistrovaný
Erika123456, bol som tri krát. Hľadá dlhodobého milenca za odmenu. Pri prvom stretku som mal obavy( tiež z miesta stretnutia), ale všetko bolo OK. Sex aj fajka dobrá, užíva si ho.
Nemilovanz252, už som písal vyššie. Na dohodnuté stretko neprišla. Takze neviem posúdiť. Ale vraj je z Jelšavy. Fotky na pokeci ma z TikToku a tam ma aj meno. Podľa mena som ju našiel na FB a tam píše že je z Jelšavy. Fotky však môžu byt stiahnuté.
Za mňa toľko
So Samanthou mám skúsenosť spred troch rokov. Bol som na byte, vo dverách som míňal nejakého typka( asi pasak). Prístup bol, nechaj tu čo najviac peňazí a vypadni. V druhej izbe bola jej sestra, vraj. Celkovo bol sex priemerný. Viac som nebol. BTW, teraz ma aj nick Alexandra111190 a od dnes je aj na Amaterkach ako Nikablond(https://amaterky.sk/17367).Neregistrovaný napísal: ↑Po 22. Aug 2022 6:38:44@Borec
Erika123456, bol som tri krát. Hľadá dlhodobého milenca za odmenu. Pri prvom stretku som mal obavy( tiež z miesta stretnutia), ale všetko bolo OK. Sex aj fajka dobrá, užíva si ho.
Nemilovanz252, už som písal vyššie. Na dohodnuté stretko neprišla. Takze neviem posúdiť. Ale vraj je z Jelšavy. Fotky na pokeci ma z TikToku a tam ma aj meno. Podľa mena som ju našiel na FB a tam píše že je z Jelšavy. Fotky však môžu byt stiahnuté.
Za mňa toľko
@Neregistrovaný
Henna58 (Rožňava) Ahoj, písal som si s ňou. Keďže trojku a prizerania sa neriešim, navrhla mi, že bude partner sedieť v inej izbe. Ale nešiel som do toho. Takze neviem pomôcť.
Henna58 (Rožňava) Ahoj, písal som si s ňou. Keďže trojku a prizerania sa neriešim, navrhla mi, že bude partner sedieť v inej izbe. Ale nešiel som do toho. Takze neviem pomôcť.