Caute,
Chcel by som sa opytat ci by nemal niekto zaujem ist so mnou do 3, chcel by som vyskusat DP.
Dakujem
Chcel by som sa opytat ci by nemal niekto zaujem ist so mnou do 3, chcel by som vyskusat DP.
Dakujem
Ahoj a vieš povedať viac? nejaký priebeh? keď sa dá s ňou dohodnúť je to v rámci ceny? či ťa stretko vyšlo viac ako 150€? ĎakujemTaškovací strojček napísal: ↑So 07. Okt 2023 11:52:49Kto má rád exotické žienky, tak odporúčam, po chvíli sa vrátila naspäť do Bratislavy. Veľmi milá, vtipná a profesionálna slečna. Byt krásne čistý, ponúkne či niečo netreba, dá sa s ňou dohodnúť na rôznych hrách a praktikách a celkovo naozaj profesionálka. Fajka 10/10, sex 9/10.
https://amaterky.sk/20089
Ja som za nou bol zaciatkom Marca a vtedy rozpravala ze na slovensku konci a ide skusit stastie niekde na zapad. A ze este nevie ci sa niekedy vrati alebo nie. Vravela mi vtedy aj kam, ale zabudol som.rivot napísal: ↑Ne 08. Okt 2023 22:15:58Čaute, Lolitka 1tky ( #15279 ) už skončila? Chcel som za ňou vybehnúť ale už dlho ma neaktívny inzerát
urcite si nainstaluj appku, neviem si to vynachvalit. hodina parkingu potom podla toho kde parkujes stoji 0,5-2e to sa ti ukaze priamo v appke.Rivot napísal: ↑St 11. Okt 2023 6:18:55Ja sa chcem ešte opýtať, ako to je v Bratislave s tým parkovaním? Niečo som čítal na internete, ale mám v tom guláš, kde môžem parkovať a kde sa platí tým novým systémom. Keď pôjdem za amatérkou, a parkujem na sídlisku alebo na ulici, kde si nájdem či môžem alebo ako. Nie som z bratislavy. Ďakujem
This story does not correspond to reality because we never wait for our customers in clothes. those who know us and have been to us know that we are never bored and we always welcome everyone kindly. therefore, it never happens that the guest "turns away from the door".Navi napísal: ↑St 24. Máj 2023 20:44:24@hooligans8711Potvrdzujem recenziu. Ja som bol dohodnuty s nou a kamoskou Kim. Otvorili mi v teplakoch, znudene a teda fotky omnoho lepsie ako realita. Otocil som sa vo dverachhooligans8711 napísal: ↑St 24. Máj 2023 6:44:35@KromNAhoj ja som bol, ale este u nich doma v Győri. Bol som v trojke s nou a Sabinou (tiez ma inzerat) . Cena bola fajn, na polhodinu 100 eur/obe aj s oralom bez a bozkavanim, ale neodporucam: cecky maju perfektne ale nemozes chytat ani olizovat, sú lenive, rychlo sa sprav a vypadni… mal som zaplatenu polhodinku no v realnosti som tam bol 10 min aj so sprchou, lebo sa ponahlali.. oral nakoniec bol s kondomom a bozkavanie tiez nie lebo sa odtahovala… na opakovanie to urcite nie je hlavne za tie slovenske ceny….KromN napísal: ↑Ut 09. Máj 2023 19:35:20Caute, bol niekto skusit tuto novu slecnu? https://amaterky.sk/19711
gulas maju ti, co v tom gulas chcu mat,ano je to nieco nove a slovenska mentalita nie je pochopit a prijat, ale nadavat a frflat...a ked ides autom napr. do Viedne, Prahy, Brna, Ljublany apod. ako parkujes ? urcite kde chces a zadara ?József napísal: ↑St 11. Okt 2023 8:53:46@Rivot
Guláš v tom má 90% ľudí.
Treba sa pozrieť v akej zóne si (hľadaj zelenomodré tabule s info) a najlepšie nájsť parkomat a tam zaplatiť. Alebo si vyhradiť nejaký čas na stiahnutie a pochopenie aplikácie.
Aplikácia sa volá ParkDots, alebo dá sa nájsť a zaplatiť parkovanie aj cez HopinRivot napísal: ↑St 11. Okt 2023 6:18:55Ja sa chcem ešte opýtať, ako to je v Bratislave s tým parkovaním? Niečo som čítal na internete, ale mám v tom guláš, kde môžem parkovať a kde sa platí tým novým systémom. Keď pôjdem za amatérkou, a parkujem na sídlisku alebo na ulici, kde si nájdem či môžem alebo ako. Nie som z bratislavy. Ďakujem
Myslis tu ciganocku? Ci koho.onanym napísal: ↑St 11. Okt 2023 19:08:01Boli ste niekto vyskusat tu celebritu z Petrzalky ktora tento tyzden ucinkuje v jednej nemenovanej show o vareni? Oplati sa? Ked tak na nu pozeram vyzera este docela zachovalo
Nie chlapče, toto fórum je o návštevách privátov všeobecne. A to zahrňuje aj problémy s parkovaním. A nemáme všetci 20+rokov aby sme ovládali všetky aplikácie a pod. kktiny. Tiež mám najradšej keď môžem platiť "normálne," to znamená vhodením mincí do automatucreatiwe napísal: ↑St 11. Okt 2023 21:55:36@József
Jožinko, nejaky si precitliveny...a ako si vlastne ty prisiel na 90 % gulas ? A navyse je to forum o babach a nie o parkovani, to si treba zistit niekde inde a nie zahlcovat diskusiu...
Príspevky užívateľov môžu obsahovať sexuálne explicitný textový alebo slovný materiál. Sú preto určené výhradne pre osoby staršie ako 18 rokov.
Všetky obrazové a textové materiály, ktoré tieto stránky obsahujú, sú chránené autorským zákonom a ich šírenie je dovolené iba s predchádzajúcim súhlasom ich majiteľa.
Prevádzkovateľ stránky Forum.Amaterky.sk nenesie zodpovednosť za informácie uvedené v jednotlivých príspevkoch, za ich obsah zodpovedajú ich autori.
© 2015 Amaterky.sk