@Flanker Flanker napísal: ↑Ne 21. Jan 2024 22:48:26
@AMIA AMIA napísal: ↑Ne 21. Jan 2024 13:46:40
Čo sa týka nuru gelu áno je klzkejší a nemá žiadnu vôňu.
.....
Nuru gely sú určené hlavne na intenzívnejší zážitok v podobe kĺzania to znamená celá hodina je riadna makačka telo na telo žiadne sedenie a hladkanie na posteli, alebo na matraci pracuje sa hlavne s telom. Tu Vám dávam zároveň odpoveď na to, prečo masérky nepracujú s nuru gelom, "česť výnimkám" pretože sú málo kreatívne a je to pre nich masáž fyzicky náročnejšia a radšej si zvolia inú jednoduchšiu cestu ako sa nadrieť, pritom je to najlepšie kardio a nemusia chodiť ani do gymu
takže milí páni ako sa hovorí v živote treba skúsiť všetko a buď sa Vám to zapáči alebo nie.
O.K. Len aby tu nevznikol dojem, že:
1. Amia je jediná masérka v Bratislave, ktorá robí dobré nuru masáže.
2. Na vykonanie kvalitnej nuru masáže je potrebné použiť Nuru Gél namiesto masážneho oleja.
Predpokladám, že pri intenzívnom trení tiel zasychá nuru gél skôr a z vykonávania takej masáže sa stáva ťažká práca, najmä ak gél začne lepiť. Koľkokrát treba gél opakovane nanášať počas hodinovej masáže telo na telo? (Nutné "technické prestoje" treba mať, veď aj pri poctivo vykonávanej hodinovej nuru masáži predsa nemôže čistý čas kĺzania telo na telo trvať 60 minút.)
Amia, zrejme masíruješ na posteli a myslím si, že takéto fyzicky náročné cvičenie je vhodnejšie vykonávať na matraci položenom na podlahe.
Nemyslím si, že v živote treba skúsiť všetko. Najmä keď predpokladám, že to nové zrejme nebude fungovať lepšie, než to osvedčené. (A tiež nikdy neskúsim marihuanu, aj keď by sa mi to mohlo zapáčiť...)
To lepenie pri zasychaní gelu som zabudla spomenúť, tak aby nezostal niekto v miernom šoku a necítil sa nekomfortne tieto varovania ako aj chladnejšia konzistencia treba mať na pamäti , ale zas netreba robiť paniku s gelom treba vedieť pracovať a celkový dojem z masáže môže byť pre väčšinu z Vás dobrý a ak nie zostanete verní olejovej masáži. Koľko x počas masáže nanášam gel ? To ti naozaj neviem povedať nerátam to, sústreďujem svoju pozornosť na prácu, ale veľa z gelu po skončení masáže nechýba, čiže mi vydrží dosť dlho a je príjemný počas celej doby. Mimochodom tieto masáže nerobím až tak často a lepšie sa mi pracuje s olejom nakoľko viem hlbšie precítiť rukami dotyk na tele a nuru gel má tú nevýhodu, že je dosť šmykľavý a viem poúživať hlavne to telo. Áno masírujem na posteli aj keď by som prijala radšej matrac, ktorý by moju prácu uľahčil, ale žiaľ byt nie je v mojom osobnom vlastníctve a nejaké organizačné zmeny tam robiť nemôžem. Ja verím, že sa nájdu aj šikovné ženy, ktoré idú na 100% napr. aj so spomínaným gelom a v konečnom dôsledku si každý klient nájde tú svoju masérku, ktorá mu bude vyhovovať po všetkých stránkach. Len ma naozaj mrzí za Vás všetkých, ktorí ste z dievčat sklamaní napr. z ich prístupu, neochoty, arogancie, lenivosti atď. že prichádzate o peniaze a tým pádom aj o pekný zážitok.
@neregistrovany
Prikladám nasledovné linky nuru gelov určených na masáže body 2 body. Môj favorit nr.1 zatiaľ zostáva..
https://superlove.sk/ngel-nuru-massage-gel-classic-1000ml
Naposledy som objednávala z tejto stránky dávnejšie, keďže shipping z iných krajín je častokrát nevýhodný a v superlove som kupovala nejaké produkty a natrafila na moj gel tak šup ho do košíka + mám zľavy tak prečo to nevyužiť.
Ďalšou variantou je tento prášok, ktorý sa detto zarába s vodou, zatiaľ som ho neskúšala tak ak bude niekto chcieť môžme otestovať.
https://www.gosupps.com/nuru-massage-gel-therapy-powder-40g-seaweed-green-tea-made-in-japan-paraben-glycerine-free-makes-5-28-gal-1-41-ounce-pack-of-1.html
A posledný link je na nuru gel, ktorý určite nikomu neodporúčam! Ako prišiel tak aj odišiel.
https://www.clubefashion.com/produto/eros-classic-line/eros-nuru-massage-5000ml-495441